blog chedet pon ade iklan weh..

Blogging January 1st, 2009

hohoh kepada mereka yang perasan.. aku dah tambah satu lagi ads nuffnang kat blog ni.. awalnya dulu aku tak nak letak sebab takut nampak semak.. tapi bila dah test macam semart la plak ada ads leaderboard ni.. hohoho itu hanyalah saringan sahaja.. hohoho sebenarnya aku nak mewar-warkan pasal ads spot kat blog baru chedet.. blog chedet pon ada ads spot weh.. takkan korang tak nak letak ads kat blog korang?? hahahah

ok seperti yang diwar-warkan dulu.. bermula hari ini chedet dah bertukar url dari chedet.com ke chedet.cc hohoho aku pon tak tau apa relevannya perpindahan url tu.. nak tau silalah ajukan sendiri soalan tersebut kepada tun dr Mahathir Mohamad ye..dan pada blog baru beliau ini terdapat ads spot atau dalam bahasa Melayunya ada ruangan iklan weh.. hohoho

memang dah lama aku terfikir kalau boleh letak iklan kat blog chedet confirm beribu-ribu chedet bleh dapat ni.. boleh salurkan pada mana-mana pihak yang memerlukan.. ๐Ÿ˜€ hohoh kenny sia pon sure kalah beb.. nak tau kenapa bleh dapat beribu-ribu? hohoh sila lah lihat ads rate dan specification tengok macam mana harga dia.. hohoho sumber dari http://chedet.co.cc/chedetblog/advertise.htm dan di situ juga terdapat ads position guide tempat akan terletaknya ads

Position

Unit

Size(px)

Rate/day(RM)

Width
Height

Top Banner(rotational)

1

728

90

1000

Tower Box (rotational)

4

170

200

400

Inside Page Banner (rotational)

1

710

90

300

amacam? hohoho ade sesiapa berani nak letak ads.. confirm berbaloi beb.. satu hari ntah ada berapa ribu hits ke blog chedet ntah.. silap-silap dalam satu jam je pon dah ada ribu-ribu.. memangย  pasti la produk atau blog korang akan meletup-letup weh…

tapi aku memang hanya mampu nak meleleh air liur je la beb.. mana mampu beb 1k sehari.. lain la kalau ada mak datin nak sponsor. ,hohoh lagi pon target visitor aku memang tak serasi dengan hits yang ada kat blog chedet ni..ย  akhir kata kepada ereka yang mahu meletupkan produk dengan promosi internet yang sangat berkesan.. silalah beli ruangan iklan di blog chedet ini.. sekian..

22 Responses to “blog chedet pon ade iklan weh..”

  1. Jaws says:

    :upin02::ipin01::ehsan01::ehsan02:

    wah..
    hebat lah chedet!!!

    [Reply]



  2. KE says:

    aku rasa link baru tu dah salah. sepatut nya chedet.cc je bukan chedet.co.cc

    takkan chedet nak pakai link co.cc
    ———-
    topo: hohoh sorry my mistake.. tapi link iklan tu memang .co.cc beb.. hohoho

    [Reply]



  3. spatt says:

    perghh…aku jauh dari mampu…
    ———-
    topo: pelaburan tu beb.. hohoho

    [Reply]



  4. KNizam says:

    mg hebat la rate dia, patut tinggi lagi sebab alexa dia bawah 300 je kan. hehe
    ———-
    topo: aku tak pernah tgok pon alexa dia bwah 300.. yg aku check chedet.com 19k.. chedet.cc blom ade rank.. chedet.co.cc = 296 tapi itu rank utk co.cc bukan rank chedet.. hohoho

    [Reply]



  5. Richie says:

    makk oiii.. ni bukan kecik2 nye duit ni
    ———–
    topo: hohoh tgok la kat mane weh ads dia.. heheheh

    [Reply]



  6. chokilala says:

    ko ni asek ckp mak datin nak support je. ntah2 ko ni mmg terlibat dgn mana2 mak datin tak? keriyes aku. haha :ipin01:
    ———-
    topo: hahahah sudah tentulah tidak weh!!

    [Reply]



  7. menj says:

    Harga tu terlalu tinggi kalau mengikut keadaan pasaran sekalipun sebab blog dia tu mana ada PR sampai 7 atau 8. Kalau nak harap trafik berjuta sekalipun rasanya dalam beberapa ratus sebulan…bukannya sehari.
    ———-
    topo: hohoho yang itu no komen la beb…

    [Reply]



  8. zool says:

    Gile ribu2 tu..
    Tak mampu la.. Iklan kat Utusan pun tak mampu

    [Reply]



  9. Uncle G says:

    pakcik rasa duit tuh pon tukang maintain blog chedet yang dapat.. rasanya la.. tak berani nak tuduh2
    ———-
    topo: maybe.. dan mungkin jugak dia nak salurkan pada tabung kebajikan ke.. hohoo siapa tau kan…

    [Reply]



  10. bluecrystaldude says:

    Ni kompem untuk syarikat2 besar je nih. Bertambah kaya lah Dr. Mahathir dan/atau pekerja2 maintenance blog dia

    [Reply]



  11. chokilala says:

    kalau dia cas mahal then donate utk yayasan mana2 or badan2 mana yang memerlukan then it should be fine. sambil mengiklan sambil beramal gitu. hehe ;;)
    ———-
    topo: harapnya begitu la… hohoho

    [Reply]



  12. aman says:

    susunan iklan dia tak lawa. Bawa header tue buruk gile. Kena redesign balik site dia tue. Duit banyak takkan tak mampu. Huhu
    ———-
    topo: agak tak lawa gak la… hohohoho

    [Reply]



  13. bd fabregas says:

    giler ah main ribu sehari.. kalo aku jd tokey jual keta sport nanti bleh la mengiklan kat chedet ni..

    [Reply]



  14. loque says:

    haisss….
    x cukup kaye lagi ke die nih…

    [Reply]



  15. zariel says:

    err… berapa ko amek kalau aku letak eklan beloq aku kat topotato.com? hehe
    ———-
    topo: hohoh kalo minat boleh bincang.. hehehe tp for sure takkan cecah sampai ribu2 la.. hohoho

    [Reply]



  16. KampungBoy says:

    :ipin01:Hua….masuk r Chek Det pasni…silap jadi Im tegar pasni…sape tau kan..

    [Reply]



  17. Top100Entrepreneur says:

    Tahniah chedet… heheh. ๐Ÿ™‚ tapi kalau berani kuar modal memang berbaloi tu. ๐Ÿ˜€

    [Reply]



  18. zamz says:

    mak aii mahal nya..baik letak kat tv terus hehe

    [Reply]



  19. lazaac says:

    che det memang boleh la… =)

    [Reply]



  20. labu says:

    saya tengok je

    [Reply]



  21. Ali ridha says:

    sekarang aku nmpak chedet pon bubuh
    kemarau iklan hijau innity.huhuhu…

    [Reply]



  22. m.taib says:

    bersama kita cari

    [Reply]



Leave a Reply