update berkenaan contest di topotato.com…

Life December 10th, 2008

ok kepada sesiapa yang belum mengetahui tentang contest di blog ni.. mari la aku war-warkan.. pada 19/11 yang lepas aku telah menganjurkan satu contest yang kononnya macam best dan akan berakhir pada 19/12 ini.. hohoh banyak perkara yang tersirat dalam contest tu.. dan dalam post ini aku akan dedahkan serba sedikit berkenaan dengan contest yang aku anjurkan itu… contest itu telah disertai oleh 4 orang blogger dan kepada yang nak jadikan rujukan sila la lawati mereka dan mintak izin ye.. hohoho dan mereka adalah:

ok contest ni masih berjalan lagi.. dan sesiapa yang nak join lagi sila la ye.. ok banyak orang tanya aku kenapa aku anjurkan contest ni sedangkan aku sekarang ni tengah sibuk mencari duit untuk membeli sebuah dslr… hohoh ok secara jujurnya tujuan aku adalah untuk berkongsi sedikit penda[atan aku yang aku dapat melalui contest di internet ni.. ok seperti yang kalian maklum.. aku agak rajin menyertai contest di internet dan dah beratus gak la wang yang aku menang.. tapi aku rasa bukan semua duit tu milik aku sorang je.. hohoh aku takkan berjaya tanpa bantuan dan sokongan dari pembaca blog ni.. jadi aku rasa aku patut kongsikan wang kemengan aku tu dengan menganjurkan contest ini..

ok sebab lain adalah untuk mempromosikan yubiyu.. ahhaah sebab tu la aku buat contest bersempena dengan yubiyu gathering..aku nak nama yubiyu dikenali di arena blogging ni.. kepada yang masih tak tau apa itu yubiyu.. sila la baca page ni..

dan satu lagi sebab.. seperti yang kalian maklum.. aku tak pernah menayangkan muka aku kat blog ni.. jadi untuk menjadikan penayangan muka aku di blog menjadi lebih grand.. aku anjurkan contest seumpama ini supaya muka aku banyak terpampang di blog orang lain sebelum aku dedahkan di blog aku sendiri.. hahah agak keji jugakkan niat ni..

ok aku rasa itu je kot sebab dan tujuannya.. akhir kata masih ada masa lagi sebelum contest ini ditutup.. pada 19 Disember melainkan jika ada permintaan untuk memanjangkan tarikh berkenaan.. jadi kepada mereka yang berminat boleh la join ye..

p/s: mulai dari 11 disember aku akan pergi ke 2 kursus secara berturut-turut sampai la 18 disember.. dan yang tak bestnya salah satu kursus itu adalah kursus BTN selama 5 hari.. adeh.. memang mati kering aku la dalam kurusu BTN tu nanti..

p/s lagi: patutkah aku postkan video seperti kebiasaan untuk mengubat rindu korang pada aku ?? :))

17 Responses to “update berkenaan contest di topotato.com…”

  1. xmindfreakx says:

    ooo..mahu beli dslr…..cool

    [Reply]



  2. alien13 says:

    :upin02:

    seb baik aku da g BTN..
    kat tanjung Piai dulu..
    agak busan la..
    hehehe

    [Reply]



  3. Teens Make Money Online | Zulhusni says:

    :ipin02: pergh..skali lg dslr dsebut2..bgus2..jgn risau, x lari dslr dikejar..hehe

    [Reply]



  4. oDiN says:

    kursus BTN == brainwash
    huhu
    selamat berkursus bro
    kalo x asyik nampak ko jerk tension wat kerja untuk MPP
    😛

    [Reply]



  5. nazra says:

    best pa BTN, haha
    <):)

    [Reply]



  6. Lup-duP says:

    saya pon nak wta contest///hahahhaa

    [Reply]



  7. chokilala says:

    sekarang dah ada 5 orang la kan? campur marzuki ngok ngek tu :ehsan01:

    [Reply]



  8. Uncle G says:

    topo… baik hang beli dslr tuh awal2.. hehehe.. racun baekk nie…

    p/s: nak p kursus tuh post la video menarik2.. hahaha

    [Reply]



  9. hydir says:

    dslr… hmm… try le usha lelong.com…kot2 bleh dpt murah2 ker.. hehe

    [Reply]



  10. cik ara says:

    hahhaha peluang kemenagan macam da nak tipis aje…kakakak takpe2 stil ado masa lagi…hahahhaha

    [Reply]



  11. farahaznil says:

    ho ho ho..rmi nyer msk..mcm tipis peluang aku nih..hahha:upin01:

    [Reply]



  12. spatt says:

    BTN yang mengantukkan aku….:upin01:

    [Reply]



  13. HafizWasa says:

    agak terlewat aku mengetahui contest nie…sayang seribu kali sayang…:ehsan01:

    [Reply]



  14. KE says:

    :upin02: takde hadiah saguhati ke? kalau ade mesti semua org dapt hadiah. sebabnya participant 4org je. huhuhu

    [Reply]



  15. Irshah|R says:

    topotato…link exchange Plz!!!can or cannot? i have already put your banner into my blog!

    [Reply]



  16. titan says:

    eh. ada contest ker???

    [Reply]



  17. tompok says:

    hahahaa… topo bukan tompok dan bukan juga tomok…:ipin01:

    [Reply]



Leave a Reply