pemenang contest dan kebenaran…

Life December 28th, 2008

hohoh dah lama aku tak tulis dalam blog ni.. tak kisah la.. ok setelah sekian lama.. dalam post kali ini aku akan mengumumkan pemenang contest di topotato.com sempena yubiyu gathering.. keputusan topo adalah muktamad dan segala surat-menyurat atau complain tidak akan dilayan melainkan jika disertakan bersama sebuah dslr… si zaki blogjer dah selamat sambar canon eos 1000d rupanya..adeh.. jealous la plak aku..  ok berbalik pada tajuk asal..nak tau siapa yang menang?

tempat pertama: chokilala: Mari mengenalpasti muka Topo!
tempat kedua: marzuki: nama aku topotato berasal dari Melaka
tempat ketiga: cik ara : contest dr blog-topo part ii.

kepada para pemenang tahniah diucapkan sila hubungi topo menggunakan contact form dan tulis detail seperti berikut: (selain dari guna contact form tidak akan dilayan.. hadiah pon burn.. hohohoh)

  • subject: aku menang contest tempat ke …..
  • nama:
  • url post kemenangan:
  • email:
  • no akaun: maybank @ bank islam..
  • alamat kalu nak guna postal order pon boleh gak kot… tapi lambat la..
  • penama pada no akaun tu..
  • dan ape2 data yang korang nak tulis tulis je la…

maaf la kalau post kali ini macam pelik sedikit.. aku sekarang dalam dilema beb.. dalam masa terdekat aku akan buat satu post khas tentang segala kebenaran tantang topo.. topotato.com… contest ini dan apa2 je la yang dirasakan perlu.. kalau kalian ada nak request nak tauapa-apa kebenaran topo boleh la nyatakan disini.. mungkin post kebenran tu akan mengejutkan ramai pihak.. hohohoho

16 Responses to “pemenang contest dan kebenaran…”

  1. chokilala says:

    horaayy.. <:-p aku menang! ;;) nanti i contact u ye abg topo yg kacak (ceh tetiba jadik kacak ni) ;))

    [Reply]



  2. marzuki says:

    :mail01:

    ni yang aku sayang topo ni, sayang choki gak.

    heheehe

    [Reply]



  3. Lup-duP says:

    ishk ishk ishk bank islam ko gune topo?? hadoiii baik ko pk byk kali ..wahahha (oengalaman keje bank islam 6 bulan)

    [Reply]



  4. cik ara says:

    hehehhe.. baik bos…

    [Reply]



  5. zariel says:

    aik… aku tak tau pun pasal contest ni… hehe.. mana aci ni… :p

    [Reply]



  6. liz says:

    menang jugak ko cikja..ahaha

    [Reply]



  7. liz says:

    menang jugak ko cikara..ahaha

    [Reply]



  8. aman says:

    biler nak wat contest lagi topo? :ehsan01:

    [Reply]



  9. ibnukaduk says:

    Salam. Jumpa team keluangman di Karnival Jualan Zoo Negara Picnic Area. 27-4 Jan 09. Pada 1 Jan 09 Majlis Pelancaran Loyalti Card Zoo Negara di sana. ( Boleh bincang2 kalau mau )

    [Reply]



  10. zaki blogjer says:

    takpe3 slow2 arr. Btw a300 rega bleh dpt 1700++. Pow la sikit FAMA, hehehe

    [Reply]



  11. loque says:

    rugi x lame x datang blog nih
    hu3
    erm,bile lagi topo nak wat contest ek???
    orang pertama yg patut taw adalah sy…
    he3

    [Reply]



  12. alone says:

    hoho. waiting for next context :-??

    [Reply]



  13. KampungBoy says:

    :ipin01:Wa…aleh dah ada pemenang…taniahla….hadiah per yg korang dapat ek?? DSLR ka??? @……….

    [Reply]



  14. angriani says:

    Selamat tahun baru topo…tahniah kepada pemenang :upin02:

    [Reply]



  15. adsense alternative says:

    hoho..tahniah kepada para-para pemenang. :ehsan01:

    [Reply]



  16. Mohd Nasri says:

    aku kalah..
    mmg xkn menang pny..haha ^:)^
    ———-
    topo: kalah bertanding lagi bergaya daripada kalah tak mencuba.. hohoho

    [Reply]



Leave a Reply