november,exam dan topo…

round up December 3rd, 2008

hohoh satu lagi round up post di topotato.com.. seperti biasa la ye.. post sebegini dibuat secara bulanan unruk menceritakan apa yang berlaku di topotato.com sepanjang bulan.. dan kini tiba la giliran round up bulan November pulak tatkala bulan disember muncul dengan senyuman.. jadi terimalah round up post november…

ok di bulan november sebanyak 15 post terhasil.. dan mendapat respons sebanyak 299 komen..sila rujuk arkib untuk lihat kesemua 15 post itu ye.. walaupun pr aku tak naik tetap diangka 2 tapi aku sangat gembira alexa aku melonjak lagi ke angka 662 140.. dan kini aku sudah ada 88 followers di twitter.. hoho kepada yang belum.. sila la follow topo di twitter tanpa segan silu ye.. hohoho plurk?? abaikan sahaja makhluk tu.. hohoho aku dah agak bosan dengan plurk..

ok post yang meletup dan melompat-lompat di bulan november adalah seperti berikut ye..

  • earn money by doing BLOG JOB… hohoh salah satu punca pendapatan aku bulan ni.. aku dah dapat payment dah.. korang sila lah cuba kalau berminat ye.. nanti tuliskan topo yang promote pastu suruh dia bagi hadiah kat topo.. 😀
  • contest di topotato.com sempena yubiyu gathering hohoh buat pertama kalinya aku menganjurkan contest di topotato.com.. hoho sila lah join tanpa segan silu.. setakat ni ada 2 orang yang dah join.. mari la memeriahkan lagi contest ini.. hohooh
  • topo dah dapat payment blogjob… ok kat atas tu cerita pasal blogjob ni.. ni plak post berkenaan aku dapat payment dari buat blogjob ni.. hohoh boleh tahan la lumayannya…$-)
  • cabaran 24 jam tanpa firefox bersama topo.. hohoh satu aktiviti mengarut topo di bulan november ni sebab bengang dengan firefox.. hoho kalau nak tau bagaimana topo menempuh cabaran ni.. sila la gali di twitter topo..
  • idea aku untuk hadiah hari jadi adik aku satu post yang penuh dengan tujuan tersembunyi. hohoho aku cuba bermain dengan seo untuk memonopoli beberapa keyword.. dan hasilnya agak memberansangkan…

baiklah seterusnya blog yang paling banyak membawa pelawat ke topotato.com.. jasa kalian dikenang

  • cik lup-dup yang baru sahaja menyambut ulang tahun pada 29 November yang lepas dan juga baru menjalani pembedahan yang tak seberapa katanya..hohoho
  • si coklatchips yang baru sahaja terjebak dalam dunia blogging yang penuh pancaroba ini.. hohoh good luck aku ucapkan..
  • cik dieyla yang baru aku tau bahawa adik lelaki dia member aku masa kat matrix dulu.. hoho kecik jugak dunia ni rupanya..

dan di bulan November ni aku banyak bermain-main dengan google untuk mendominasi beberapa keyword.. hohoh antara keyword menarik yang telah berkunjung ke blog ni adalah..

  • ym tu best ke?… hehehe untuk pengguna ym yang tegar seperti aku ni.. ym tu dah jadi macam keperluan.. hoho dah tak ambil kira dah best ke tak.. hohoho
  • apa aku nak buat dengan internet?? – hohoh buat tak tau je.. semakin lama aku semakin bosan dengan internet ni.. hohoh tapi hidup anda akan lebih bosan jika internet digunakan hanya untuk melayari web sosial seperti friendster dan myspace.. lebih baik korang layari web yang lebih bermanfaat seperti topotato.com
  • blogger gadis sekolah… hohoh adeh mana la aku tau pasal blogger gadis sekolah.. aku hanya melayari blogger gadis Universiti dan kolej dan tak lupa blogger bakalan doktor.. hahahah tapi rasanya ramai gak blogger gadis sekolah yang hot di alam blogger ni.. hoho nak kena kaji ni..
  • tak dapat buat bola kristag… hoho bola kristag tu adalah copyright.. hoho aku je yang gunakan nama bola kristag.. dan sudah tentulah akan datang ke blog ni..
  • how to apply UTeM.. hohoh senang je nak apply UTeM ni… belajar rajin-rajin.. pastu dapat result gempak-gempak.. kemudian masa isi borang UPU pastikan korang letak UTeM pada kelapan-lapan pilihan.. hohoh mustahil la tak dapat.. kalau dapat nanti inform la ye.. hoho boleh jumpa dengan blogger hot seperti chokilala dan topo :))
  • ym awek… heheh kalau aku ada pon mustahil aku nak share dengan korang.. hoho baik aku simpan sendiri.. tapikan.. walaupun ada lebih kurang 40 ym awek dalam list aku.. aku jarang pon chat dengan diorang.. hohooho bila ada keperluan je..

sampai disini sahaja coretan topo untuk penulisan kali ini.. semoga kita bertemu kembali di post yang akan datang.. semoga jari jemari bertemu keyboard semula.. hoho macam tulis surat cinta plak.. hahhaa

p/s: sebelum dan nak kena letak koma ke tak ek??

p/s/s: hoho semalam tanggal 2 disember genaplah setahun pembabitan topo di alam blogging ini.. :D<:-p

14 Responses to “november,exam dan topo…”

  1. menteil says:

    bulan disember bagi menteil adalah bulan kesunyian..
    haha…
    november penuh cabaran…
    aku sedang berjuang masih sempat singgah sini..
    :ipin02::ipin02:
    ———–
    topo: kesunyian? hohoh ON TEMAN dan hantarkan ke 33233 :))

    [Reply]



  2. menteil says:

    owh! dah setahun?
    baru lagi.. haha..
    (macam aku dah lama.. kah kah)
    ———-
    topo: memang baru pon..hohohoo

    [Reply]



  3. Sweet Thinker says:

    ahhhah. kalo akoo pon. xkan nk akikah kan list awek2. bek simpan, sndiri. laallalla!
    ———-
    topo: benar sekali kata-kata mu en SiTi

    [Reply]



  4. Dieyla says:

    aik?
    nameku ade?
    hehe~
    same2.
    =P

    lupe la nak tanya adikku pasal topo.
    tapi macam malas je nak tanya.
    haha~

    [Reply]



  5. myadlan says:

    okeh bro. aku da follow twiter ko. ko takyah la folow twiter aku.. hehe

    mantap la alexa ko da cecah 600k.. teruskan usaha!
    ———-
    topo: ko xbg pon aku nak follow gak.. hohoho

    [Reply]



  6. zariel says:

    ada 40 ym awek? wohoho… pass la kat aku.. hehe
    ———-
    topo: hehehehe mana boleh…

    [Reply]



  7. liz says:

    uik..baru setahun?pesat sungguh membangun

    aku da lame pon mcm tak berkembang je..ishh..sungguh lembab pemikiran aku di dunia IT ini..uwaaa

    [Reply]



  8. chokilala says:

    blogger hot ye? kahkah. list ym jejaka kacak ko takde ke? pass la kat aku sket. hehe
    ———-
    topo: kalau ade pon list tu termasuk la si marzuki.. odin.. razifmustapha dan lain2.. nak ke??

    [Reply]



  9. abdusfauzi says:

    huhu. [xde idea nk komen]

    [Reply]



  10. aTiQah says:

    Wuu..topo yang rajin gila mengupdate twitter! Hehe.

    Anyway, g-talk pun best. Hihi.
    ———-
    topo: aku setia pada ym… hohoho

    [Reply]



  11. Miss Janie Ali says:

    seringkali name aku tersenarai dlm post ko

    -Lup-duP
    ———-
    topo: aku kan sayang ko lebih.. hohoho

    [Reply]



  12. titan says:

    hoho. dah setahun dah rupanya yek..:ipin02:

    [Reply]



  13. farahaznil says:

    hahhaa..ada pun trackback aku kat sini..ingtkan xde td..hehe

    [Reply]



Trackbacks

  1. Contest 2 - Topotato si Pak Cik kentang yang kental dan sentiasa busy sejak akhir2 ini. « 5sn1.hfk.smksk.08

Leave a Reply