gambar seksi topo.. awww… hahahaha :)

tag December 2nd, 2008

hahah giler keji tajuk post kali ni.. hohoh ye la dah lama tak diupdate blog yang giler kentang ni.. tak tau kenapa semua orang sibuk suruh topo postkan gambar.. yang awek sorang ni sibuk nak tengok gambar seksi topo.. pastu ade beberapa orang lagi jejaka sibuk nak tgok gambar topo time kursus, bermain-main air di persisiran pantai…. hohoho untuk tidak mengecewakan korang.. dan setelah bebrapa ketika geledah semua kamera dan hard disk laptop yang rakan-rakan aku bawak aku rasa ni la gambar paling seksi skali.. hoohoh confirm ade yang terliur.. hahaha dipersembahkan.. gambar seksi topo..:x hahahahah

sila la klik untuk paparan yang lebih besar ye…hohohoho


hohohoh cukup seksi tak? terliur tak? hahahah sori la kalau ada yang kecewa ye.. gambar ni di ambil sempena occasion ini.. sekali lagi aku nak meminta maaf jika ada yang kecewa ye.. tapi memang itulah gambar yang paling seksi sekali yang aku ada..

berdasarkan perancangan aku hanya akan letak gambar lain bila contest di topotato.com berakhir pada 19 DISEMBER 2008.. dan nampaknya aku akan mendapat pemenang dengan mudah sekali sebab hanya ada seorang je participant.. hohooh tak payah pening kepala nak pilih pemenang…

tatapi la keseksian wang hasil kemenangan aku tu dengan penuh keinsafan.. :))

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

18 Responses to “gambar seksi topo.. awww… hahahaha :)”

  1. chokilala says:

    tunggu aku buat la. aku still kebzan lagi ni. cis. aku ingat pic btol la
    ———-
    topo: pic betul la tu weh… 😀

    [Reply]



  2. humbleandmodest says:

    gambar tu susah dibuka kalau internet macam celaka…
    huhu..
    ———-
    topo: agak celaka gak la.. hahhaa

    [Reply]



  3. cikjA says:

    kalu cikja join.. aci tak?? copy je yang cik ara punya???:ipin01::ehsan01:
    ———-
    topo: tak aci… hohohoho

    [Reply]



  4. Faiz says:

    aku x berapa faham.ahaks !! :fizi01:

    [Reply]



  5. Marzuki says:

    haha, gila best
    ———-
    topo: hohoh memang best…

    [Reply]



  6. ibnmasir says:

    mane gmbrnye topo? ak mrantau dai jauh semate2 nk tgk ko beraksi, akhirnye hampa…
    ———-
    topo: sati hari nanti akan ku upload jugak.. hohoho

    [Reply]



  7. adil says:

    ceh, ku igt gmbr betul td.
    kekeke…
    ———-
    topo: gambar betul la ni… hahahah

    [Reply]



  8. Humayrah hayati says:

    salam..ni 1st time baca blog ni..comel lah..kreatif sgt2..kelakar..:))
    ———-
    topo: dtg la selalu ye…

    [Reply]



  9. loveaholiq says:

    haha… sexy la sgt 🙂
    ———-
    topo: sangat la seksi.. :”> hohoho

    [Reply]



  10. SyedHafidz says:

    seksi memang la seksi la sangat..
    ahaks!
    taktik nak tarik trafik ni..
    anyway, tahniah atas kemenangan anda!
    ahaks!
    🙂
    ———-
    topo: hohoh memang seksi kan?? :”>

    [Reply]



  11. azLynn says:

    sexy la cgt….huhuhu

    [Reply]



  12. shaxx says:

    kuang x 3
    ———-
    topo: hehehehe

    [Reply]



  13. alone says:

    hahah.. seksi.. seksi.. :kakros:

    [Reply]



  14. nikillas says:

    haish.. xleh nak tgk gmbar seksi kau.. sebab tent cam celaka..!!
    ———-
    topo: confirm ko kecewa punya la.. hohooh

    [Reply]



  15. hydir says:

    ceh… ntah apa2 ntah …
    penin kepala ngan ko ni topo…. heheheh :fizi01:
    ———-
    topo: tapi ko tergoda gak nak tgok kan… kan.. kan.. :> hohoho

    [Reply]



  16. AliF says:

    wakakaka…ade jugak helah cam nie..:ehsan01:
    gua mmg dah panas dah nie…tolong kipas jap Rosnah kat sebelah :kakros:

    [Reply]



  17. humbleandmodest says:

    aku ada gamba seksi ko…
    tyme ko dgn plastik hitam ko….
    xnak upload ke???
    hahahah!

    [Reply]



  18. mike says:

    upload jer fif!

    [Reply]



Leave a Reply