update topo lepas habis kursus..

Life November 26th, 2008

ok seperti yang aku katakan di post yang lepas.. aku kena pergi kursus dan sekarang ni aku telah selamat sampai ke rumah.. hoho tapi nanti hari Jumaat kena pergi balik kursus… hohoho seperti biasa selepas aku tamat kursus aku akan buat update laju-laju untuk melepaskan gian.. jadi terima lah karutan topo bila dah tamat kursus..

waktu kursus adalah waktu yang paling sibuk bagi askimet..

hohoh semenjak dua menjak ni askimet aku sangat aktif.. ada terlampau banyak komen spam yang perlu ditapis.. hoho semasa pemergian aku yang 2 hari tu je pon askimet dah dapat tangkap 47 komen.. hohoh dan semuanya memang spam dan tiada yang tersalah tapis.. hohoh baru tinggalkan 2 hari dah ada 47 spam.. kalau aku tinggalkan seminggu mahu bermati-matian askimet aku melawan spam..

waktu kursus adalah waktu untuk alexa mengganas…

ok kalau kali terakhir aku pergi kursus dulu alexa aku turun mencecah bawah sejuta.. hoho kali ini alexa mengganas sekali lagi.. hohoho rank aku dah mencecah 672,634.. hohoho target aku nak dapat bawah 500,000 sebelum hujung tahun ni.. hohoho patutkah ke kursus lagi?? hahahha

waktu kursus adalah waktu untuk menambah berat badan…

hohoho benda yang paling menarik dalam sesebuah kursus adalah makanan!!! hoho walaupun kursus yang baru ni memang relax… tiap-tiap hari asyik bermain-main di persisiran pantai je.. tapi makanan dia memang terbaik la.. hohoh sekarang ni aku mempunyai masalah berat badan yang ringan.. hahha ringan badan aku hanya 59kg je.. hohoho untuk medapat berat badan yang ideal aku kena tambah lagi beberapa kilo dan menjadi sekurang-kurangnya mencecah 62kg.. hohoh nampak macam sikit.. tapi susah beb.. patutkah aku pergi lagi kursus yang pelbagai dengan tujuan menambah berat badan?

waktu kursus adalah waktu untuk mendapat tag..

adeh.. kejam giler korang masa aku gi kursus.. masa aku amek cuti bloging.. korang bagi tag kat aku ek.. hoho kalau satu je xpe la jugak.. ni 2 plak tu.. satu dari cik ara dan satu dari cik aniely ku sayang.. hahahha dan 2-2 tag ni x boleh blah.. kepada cik aniely.. aku blom boleh buat tag tu lagi la.. hohoh gambar aku belom cukup seksi lagi.. nanti kalau aku dah berjaya tambah berat badan dan jadi tough lagi sikit baru aku buat tag ni.. hahah xkan la aku nak tunjuk gambar kurus kering macam en marzuki tu?? hahahah

hohoh ok la.. cukup lah setakat di sini sahaja update laju-laju selepas balik dari kursus.. nanti akan kuupdate lagi jika ada kelapangan ye.. satu lagi.. sila la join contest di topotato.com ye.. hohoho baru ada seorang je yang join.. hahahah mungkinkah aky belum cukup popular lagi.. ohohoho

nak tgok gambar topo berkursus tunggu post berikutnya ye.. hoho aku sedang mengumpul dan mencari gambar aku yang paling seksi…

15 Responses to “update topo lepas habis kursus..”

  1. humbleandmodest says:

    ko lg berat dari aku rupanya ekk…
    hhohohohoho….
    ———-
    topo: memang la. hahaha:>

    [Reply]



  2. KNizam says:

    x de gambar kah ? :upin01:
    ———-
    topo: gambar aku sedang transfer.. tgah amek gambar yang paling seksi sekali.. hahah

    [Reply]



  3. menteil says:

    sila percaya..

    berat aku skang hanya 48 kg..
    hehe…
    ———-
    topo: aku akan percaya kalau nama ko chika ataupun aniely.. hohoho

    [Reply]



  4. adil says:

    kursus memanjang bro. utem nye ke?? :ipin01:

    [Reply]



  5. |1f34|-|1r3 says:

    camni kalu…aku nak pegi kursus 2 bulan la..berapa la agak2 nyer alexa ranking aku naik ni..hehe
    ———-
    topo: dah sah2 la alexa ko jatuh menjunam sebab lama tak update.. hoihoh

    [Reply]



  6. Callister says:

    haha~~berat aku adalah 42 kg..yang ideal kena tmbh lagi 4 or 5 kg kot..
    ———-
    topo: susah beb nak tambah berat tu.. ohohoh

    [Reply]



  7. Adry says:

    cuba cari jalan sambil kursus sambil berblog… hehe
    ———-
    topo: xnak la bro.. masa kursus kita makan betul2 eh silap..kursus betul2 hohoho

    [Reply]



  8. shaxx says:

    kursus kawin ke?
    ———-
    topo: mana mampu beb aku nak gi kursus kawen.. hohoho

    [Reply]



  9. zaki blogjer says:

    Seksi? Auwww, hehhehe. NNti bleh jadi blogger paling seksi lak
    ———-
    topo: seksi ke… :”> hahahah

    [Reply]



  10. Lup-duP says:

    name aku ade lg disini…

    [Reply]



  11. chika says:

    59 je berat?
    :ipin01:

    [Reply]



  12. angriani says:

    time2 ujung tahun mcm ni mmg kebizian

    akak smpai dah masuk 2 minggu x masak

    huhuhuhuhuuhu..apa kes? hehehehehe :p

    [Reply]



  13. slumbeRAJA says:

    setuju ngan knizam. we want photo, we want photo. hehe.

    [Reply]



  14. Bat says:

    Alexa? Dah lama tak amik tau, dah juta-juta agaknya blog aku, haha..

    Berat badan? 59kg? Aku 65kg, nampak kurus, tapi beban berlebihan di bahagian tengah badan, almaklum la umur2 camni, hahaha…

    [Reply]



Trackbacks

  1. I Got 8th Payment From TNX | EarnCent.com

Leave a Reply