syawal,oktober dan topo…

round up November 2nd, 2008

hoho satu lagi round up post di topotato.com.. hoho post ni aku buat secara ringkas aja la ye.. hohoho tengah sibuk sekarang ni.. hohoh alasan yang best… ok seperti biasa.. setiap awal bulan aku akan buat round up post untuk menceritakan apa yang popular dan menarik berlaku di topotato.com.. jadi terimalah round up post versi hari raya..

ok di bulan oktober 2008. sebanyak 18 post telah terhasil dan berjaya mendapat komen sebanyak 391.. hohoho dan yang paling menggembirakan aku adalah alexa rank blog ni dah mencecah ke 796 686.. hohoho dan follower aku di twitter telah meningkat menjadi 62 orang semua sekali. so kepada sesiapa yang belum follow aku di twitter.. sila la.. jangan malu dan segan..

post yang popular dan terhangat pada bulan oktober adalah seperti berikut..

  • kenapa blog topo tak banyak komen??? hoho post ni aku menerangkan sebab kenapa bilangan komen di blog ni tak banyak berbanding blog lain.. diulang sekali lagi.. MENERANGKAN.. bukan mengomel mahupun mengadu.. hohoh
  • iklan celcom harith iskandar.. ni iklan celcom sempena perkhidmatan baru yang membolehkan kita tukar perkhidmatan telefon tanpa bertukar no..
  • topo cair giler dengan heliza… hehehe serius aku cair dengan heliza… mata dia besar giler…
  • mari bertukar link dengan topo… hoho masa ni aku sedang mencuba plugin reciprocal link.. tapi cubaan tu macam gagal je.. so sekarang ni aku sedang gunakan cara tradisional.. nanti aku update balik link sesiapa yang dah submit guna cara reciprocal tu…
  • top commentators contest di blog chekdet hoho review untuk pertandingan top komentator yang paling giler pernah aku join.. hoho sebulan bleh sampai 3000 komen beb.. aku berjaya buat 655 komen.. tu pon dapat no 2 je.. hohoho dan post ni dapat hadiah review terbaik…
  • topo rasa macam nak beli handphone baru hoh menceritakan hasrat aku untuk beli henset baru.. hoho ramai plak yang cadangkan k800 @ k810.. hoho sila la bagi cadangan lagi ye..

ok seterusnya.. blog yang paling banyak reffer ke topotato.com sepanjang bulan Oktober adalah seperti berikut..

keyword yang popular,pelik dan menarik yang telah datang ke sini.. la.. xde keyword yang pelik plak bulan lepas… ade keyword-keyword biasa je.. dan seperti biasa.. upin dan ipin menjadi keyword terhangat kat blog ni.. hohoh tapi untuk tidak mengecewakan korang.. sila la pergi melawat blog chika ni.. hohoh dia ada buat past pasal hasil carian yang sampai ke blog dia.. banyak gila keyword@ keyphrase yang mengarut dan lawak.. hohohoh

ok sampai di sini sahaja ye.. hohoh jangan lupa follow topo di twitter. hohoh dah ramai dah yang ada twitter sekarang ni… lagi satu.. aku rasa nak tukar theme la.. ada yang berminat nak guna theme ni tak?? hohoh kalau ade nanti aku bagi link download sebaik sahaja aku jumpa theme baru…

19 Responses to “syawal,oktober dan topo…”

  1. zariel says:

    si heliza tu ada blog tak topo? ko nk no hp heliza tak? hakhakhak
    ———-
    topo: dia ade blog.. hoho tapi aku dah tak ingat dah..

    [Reply]



  2. chika says:

    :kakros02:

    chika terkesima.
    terima kasih sebab membawakan pengunjung anda menziarahi blog saya.

    lai lai!
    ———-
    topo: pengunjung ko lagi ramai dari blog ni.. hohoho

    [Reply]



  3. menteil says:

    ade aniely terangkan kenapa dia memusnahkan blog dia?
    huhu..
    :ipin01:
    ———-
    topo: tu kena tanya dia sendiri la beb.. hoohoh

    [Reply]



  4. chokilala says:

    hohoho. ko mmg hampeh kecoh2 psl tu. xde entry lain ke nak highlight. mmg sengaja nak jatuhkan saham aku. aku kan suka pura2 single. kahkah :”>
    ———-
    topo: hoho xpe.. skrg saham ko memang tgah jatuh pon…

    [Reply]



  5. humbleandmodest says:

    aku ade no tepon heliza..
    jiran aku…
    ———-
    topo: simpan je la.. hohohoh tak nak aku…

    [Reply]



  6. Marzuki says:

    blogmenjerit tu da gila kot, ahahaa…

    eles heliza mata besar, mata aku pun besar. hidung aku pun besar, nah amik.

    aniely tu telinga besar. haha…
    ———-
    topo: memang giler pon mamat tu.. yang psal aniely tu aku tak campur.. hohohho

    [Reply]



  7. aman says:

    aku dah follow hang kat twitter.. :kakros:
    ———-
    topo: aku pon dah follow ko jugak…

    [Reply]



  8. cikjA says:

    hehehehe…. well.. busyy buat report lah..:P.. mane ade entry jiwang byk2 tu baru 1 tau.. 😛 mandai je kamu nie.. eh.. tunggulah aku update lagi setelah segalanyer selesai..
    ———-
    topo: hahah dah aku nampak yang tu je.. kira cop tuan dia jiwang terus la.. hohoho

    [Reply]



  9. |1f34|-|1r3 says:

    oits..mana nama aku..kejam siot topo…haha
    ———-
    topo: jangan la begitu.. hohoho nanti tunggu aku update kaw2 dulu.. skrg ni tgah bz la.. hohohoh

    [Reply]



  10. Mr Am says:

    Tu la pasal.. nama aku pon xde.. haha..

    :ehsan01:

    [Reply]



  11. Miss Lup-dUp says:

    hurmp hurmp pertama sekali saya ingin memberitahu bahawa cik aniely sakit ..sakit hati ..dan juga sakit otak akibat membaca dalam keadaan tertekan..oleh itu cik aniely telah bertuka menjadi…. cik Lup-dup ….”Lup-dUp” hanya satu perkataan yang berbunyik seperti degupan jantung ..selagi degupan jantung ini berbunyi..selagi itu cik aNIely Takkan Pupus..Jangan Isau…cIk aNIely Tak iLang ..ade jer cuma menjadi AnielY kepada yang berhap daN menjadI “Lup-dup” kepada yang tidak MengenaLI beLIau ….senang cite “lup-dup” = aniely ….

    to menteil: aku tak tutp la blog ..aku transfer ..http://lup-dup.blogspot.com nak tahu mengapa? nanti kita YM ok ….habes exam …aku mau update bLog ..kasi tuka-tuka lagIk ..

    to marzuki: oiT sesuka cakaP telInga aku besau …hampehhhh

    to topo: yeee aku mmg mengempak kan ruagan comment ko kan? saje je nak menambah kan ke-fames-an ko ..lelagi kat post mengapa tidak banyak komen tuh kan?? sure gile ko melayan komen-komen aku

    [Reply]



  12. abdusfauzi says:

    bro.. sorry x dpt buat theme utk ko lagi. tgh busy ngn exam plak. theme aku pun x siap lagi.. adoi.. ko nak macam mane? email je kat aku.. nnt aku buat research and colour confirm base on hijau. ok?

    [Reply]



  13. x-po shop says:

    haha topo, mntang2 mng contest, hepy sakan nmpk..share la hadiah tu skit..byk ko dpt..haha:upin02:

    [Reply]



  14. nikillas says:

    heliza.. mata ala² manga.. wiwit²..

    [Reply]



  15. angriani says:

    waaa banyaknya yang berlaku sepanjang bulan oktober & syawal yer

    akak ni manjang bz :mail01:

    [Reply]



  16. hashim habeed says:

    Hu Hu Hu macam yahoo group monthly digest je … best jugak summary lengkap kejadian sebulan

    [Reply]



  17. eyeman says:

    hehe..banyak tul wat backlink ye.. :upin02:
    ———-
    topo: apa salahnya buat backlinks byak2 hohoho kongsi2 trafik..

    [Reply]



  18. zool says:

    Baguslah tu..
    Makin ramai datang , bertambah traffik dan jugak kawan-kawan..
    Eh nanti boleh ko buat blog untuk Prof Bakar..
    Bloger top kat Melaka…

    [Reply]



  19. hajar says:

    ape2 jerlah.

    [Reply]



Leave a Reply