statistik topotato.com…

Blogging November 11th, 2008

post ni ditulis sebab en myadlan cakap dia nak tengok stats aku.. kononnya nak carik inspirasi.. pada awalnya aku blur.. stats apa yang dia nak tengok ni.. adeh.. kalau stats tu bersamaan dengan status.. status aku single.. hahaha kalau stats tu bersamaan dengan statistik.. hohoh sem ni aku tak amek lagi subjek tu.. semester depan baru nak belajar.. jadi aku andaikan dia nak tengok statistik blog ni la kot.. hohoh pada awalnya aku agak keberatan nak tunjuk.. tapi sebab aku memang suka menunaikan permintaan pembaca.. aku tunjuk jugak la.. tanpa korang siapa la aku.. hohoh… jadi pasni kalau ade sesiapa lagi nak suruh aku tunjuk apa-apa.. sila lah. hahaha kalau mampu nanti aku tunjuk.. kalau tak.. korang berangan je la ye.. =))

aku tak tau la macam mana statistik ni boleh memberi inspirasi kepada kamu wahai en myadlan.. sebelum tu biar la aku nyatakan dahulu.. aku ni masih lagi newbie.. jangan la kecewa jika tak memenuhi kehendak korang ye.. hoho jadi inilah statistik blog topo..

statistik blog topo

statistik blog topo

kalau tak nampak sila la klik untuk lebih besar ye.. ohoho.. satu lagi.. jangan la tanya kenapa dari bulan Januari sampai Mac visitor dia kosong.. hohoh aku baru beli domain ni pada bulan April dan blog ni baru wujud pada 10 Mei 2008.. hohoho kalau nak detail ni statistik untuk bulan Oktober yang lepas.. besar sangat la.. buruk je bila guna lightbox sila la klik kat sini ye.. cukup la tu rasanya..

UPDATED: hohoh aku nak letak statistik wp-stats tadi.. terlupa la plak.. hohoh statistik ni lagi realistik sikit la… hohoho tak termasuk user login punya visit.. spider.. crawler dan segala bagai la.. hohoh aku nak letak google analytics tapi belum cukup data la.. hoho baru je pakai benda alah tu.. jadi inilah statistik topotato.com yang agak sebenarnya.. hohooh kan aku dah cakap trafik blog ni tak seberapa.. hoho macam rollercoaster tak?

wp-stats punya satistik.

wp-stats punya satistik.

statistik genap sebulan dari 13 oktober sampai 12 oktober.. hohoh nanti bila google analytics aku dah cantik sikit graf dia.. aku tampal yang tu plak..tapi aku berdasarkan pemerhatian aku.. stats dia lebih kurang sama je.. dan kalau si adlan masih tak puas hati.. nanti aku tampal graf nuffnang plak..sure lagi kecewa dia nanti.. kalau tak cukup komen la kat bawah ye.. nanti aku tambah lagi.. hohoho dan kalau tak cukup jugak.. korang tengok la statistik blog si TITAN ni.. hohoh confirm puas hati.. tak pon korang risik2 la stats knizam ke.. blogmenjerit ke.. hohohoh lagi best tengok graf diorang..

p/s lagi: aku dah kuburkan niat aku nak beli handphone. hoho rasa nak beli pc baru la plak.. tapi baru ade RM800..:(( bila la pc fair ni.. hohoho
p/s: kalau aku jual ads spot kat tempat logo rss kat corner tu ada orang nak ke?? hohohoho

22 Responses to “statistik topotato.com…”

  1. am says:

    Salam topo..

    ini stat dari cpanel punyakan.. google analytic takde ke.. sebab yang cpanel nyer ni dia tangkap yang spider bot sekali.. dia jugak ambil lawatan kita sebagai jumlah page view.. so takde yang betul2 punya stats..
    ———-
    topo: hohoh aku nak upload statistik daripada wordpress stats tadi.. terlupa la plak.. hohooh saje je tunjuk awstat punya kat atas sekali biar nampak gempak skit.. hahahha

    jap aku tgah up statistik dari wpstats.. google analytics aku baru pasang.. hohoh belum ada sufficient data lagi..

    [Reply]



  2. |1f34|-|1r3 says:

    mantap la tuh topo..leh nampak increase tuh..xkira la bot atau bukan bot pon…tp kalau nak data lg accurate..make sure xde bot la..
    ———–
    topo: ni gua baru je update stat guna wp-stat.. xde crawler…xde spider.. xde bot mahupun sampan.. hohoh aku punya visit pon dia tak kira jugak…

    [Reply]



  3. zariel says:

    hebat tu topo… pewwitt
    ———-
    topo: ko lagi hebat bro.. hoohoho

    [Reply]



  4. Lup-duP says:

    aku benci statistik …waaa harap la result aku ok ..ko jgn sebut statistik dpn aku topo:ehsan01:

    [Reply]



  5. Kujie says:

    cash out la dr nuffnang beli pc…

    penin dah bab stats ni…tapi oklah ni topo, hebat tu
    ———-
    topo: tak sehebat kak jie.. hohoho duit nuffnang baru ade beberapa sen je la.. hohohoho

    [Reply]



  6. Marzuki says:

    dua2 blog aku pakai google analytics, memang besh :mail01:
    ———–
    topo: hohoho aku masih sedang cuba mempelajari apa itu analytics ni..

    [Reply]



  7. humbleandmodest says:

    aku punye xlebey 100 seminggu…
    malas amek kesah..
    janji xde org yang nak baca.
    haha.
    sape nak benda2 yg serius kan?

    [Reply]



  8. 19zim says:

  9. KNizam says:

    hehe aku jarang check awstats neh. jarang login ke cpanel unless kalau ada masalah server je. hehe

    nanti aku print screen stats tuh. hehe :ipin02:
    ———–
    topo: silakan la en knizam.. hohohoho

    [Reply]



  10. myadlan says:

    wah.. susah2 je topo ni.. terimakasih banyak!! sebenarnya dengan bagi statistik ni, pasti dapat buktikan mengenai cara mendapatkan trafik psl entri yg lepas tu..

    kita kalo nk cakap, kalo ada bukti baru orang senang percaya beb. hehe. sori2.. bkn aku tak percaya pada ko. tapi kalo ko da ada kredibiliti, takde masalah nye! semoga trafik kamu akan terus maju!!! jangan sampai trafik jem sudah..

    pasti kalo da lebih bandwidth.. sakit la..
    ———–
    topo: hohoh jadi adakah anda berpuas hati dengan stats ni?? hohoho

    [Reply]



  11. zaki blog says:

    Not bad la topo. Okla tuh. topotato nih pun blom lama mana. Setaun lagi, bleh meningkat ke 4 angka nnti, asalkan ada usaha yg berterusan
    ———-
    topo: hohoho aku menantikan saat itu..

    [Reply]



  12. x-po shop says:

    gud job bro..hehe xpa, aku akan naikkan trafik ko lg..hohohoh
    ———-
    topo: dengan cara ape tu? hohoho

    [Reply]



  13. zool says:

    Statistik ko dah kira oklah tu..
    Aku pun lebih sikit je dari ko walaupun blog aku dah beroperasi lebih dari 1 tahun..
    Keep up good work,.
    ———-
    topo: hoho aku punya dah berapa bulan ek umur dia.. ermmm

    [Reply]



  14. razifmustapha says:

    aku bab2 statistik ni pantang sikit, da la subjek statistik and probability aku dapat D+ je sebelum ni, chiisss!!
    ———-
    topo: hoho no komen.. aku belum amek statistik lagi.. hohoho

    [Reply]



  15. abdusfauzi says:

    mengganas jumlah visits ko.. hua.. teruja..
    ———-
    topo: hohoho ko punya pon ganas gak beb.. walaupun baru bukak..

    [Reply]



  16. nurnabil says:

    :upin01::upin02::ipin01::ipin02::kakros02:

    best plak guna icon2 comel ni
    haha
    waa..btul…mmg mengganas la statistik tu

    [Reply]



  17. Richie says:

    Statistik kita lebih kurang lah bro.. tapi aku berbulu dgn statistik dua blog ni.. tinggi gilak..

    melantun poit unique visitor dia sehari..sama mcm kita punya sebulan.. gile bab1. http://www.hafreze.com/2008/11/10/panduan-menjana-duit-di-ebay-noorizamshah/

    lagi satu mohdismail.net … santai tapi trafik..haha
    ———-
    topo: hohoh yg hafreze punya tu buat aku tergamam beb.. hoho 5k tu satu hari.. hahahha mohd ismail aku tak heran sangat.. memang aku tau trafik dia meletup.. hoho

    [Reply]



  18. chokilala says:

    statistik memula senang.. lama2 mencabar zahir dan batin aku. huh :-b

    P/S : sorry.. komen kurang berkaitan.. kehkeh
    ———-
    topo: hoho aku dah agak sure ramai yang akan komen pasal subjek statistik punya..

    [Reply]



  19. hafreze says:

    hehe..ok arr stat tu..keep it up…richie..ezagerated sgt tue..hahaha
    ———-
    topo: hoho kagum beb tgok stats ko.. hohoho

    [Reply]



  20. cyberfly says:

    aku baru cek stats tadi..lebih kurang sama je kite :ipin01:

    [Reply]



  21. Sweet Thinker says:

    mantap2. akoo pon x smpi tahap neh! :ehsan02:

    [Reply]



  22. HuRuL_AiNi says:

    hoho….terkejut aku tengok ribu2 tadi…rupanya jumlah sebulan…hehe…ok la tu maintain….blog aku mmg up & down…pening aku tengok…hoho….
    p/s: google analytics tu mmg best ke? malas pulak aku nak pasang byk2…ko rasa antara byk2 yg mana paling baik utk reflect trafik blog kita?

    [Reply]



Leave a Reply