earn money by doing BLOG JOB…

November 4th, 2008 29 Comments   Posted in Reviews

hohoh another crappy post by topo written in English.. ok before I start.. let me state it again.. the post is about earning money by doing BLOG JOB.. it’s G ya.. not blow job.. hohoh there’s no way I’m going to post anything about blow job it this blog.. 😀 ok what I’m really sure that almost everyone know what is blow job.. lalalala but do you know what is a blog job?? hohoho ok for those who don’t know.. you have two option.. whether to click here and learn by yourselves or you guys just relax and let topo do the explaining… Read the rest of this entry »

syawal,oktober dan topo…

November 2nd, 2008 19 Comments   Posted in round up

hoho satu lagi round up post di topotato.com.. hoho post ni aku buat secara ringkas aja la ye.. hohoho tengah sibuk sekarang ni.. hohoh alasan yang best… ok seperti biasa.. setiap awal bulan aku akan buat round up post untuk menceritakan apa yang popular dan menarik berlaku di topotato.com.. jadi terimalah round up post versi hari raya..

ok di bulan oktober 2008. sebanyak 18 post telah terhasil dan berjaya mendapat komen sebanyak 391.. hohoho dan yang paling menggembirakan aku adalah alexa rank blog ni dah mencecah ke 796 686.. hohoho dan follower aku di twitter telah meningkat menjadi 62 orang semua sekali. so kepada sesiapa yang belum follow aku di twitter.. sila la.. jangan malu dan segan.. Read the rest of this entry »

contest tiru gaya upin dan ipin..

November 1st, 2008 22 Comments   Posted in Reviews

tiru gaya upin dan ipin..
hoho orang lain sibuk tulis pasal norman hakim,tulis pasal kes altantuya.. tulis pasal razak baginda… tulis pasal harga minyak yang nak turun lagi esok.. tapi aku tak habis-habis dengan upin dan ipin lagi.. hoh nak buat camne.. dah minat. dan aku rasa best kalau dapat kongsikan dengan korang semua.. hoho mungkin aku patut aply jadi promoter bergerak la..:D Read the rest of this entry »