tag cinta dengan si dia yang mengarut

tag November 12th, 2008

hoho seperti yang aku nyatakan dahulu.. aku ada banyak tag tertangguh.. tapi ada orang masih nak tag aku lagi. hohoho jadi untuk mengelakkan tag ni menjadi tertangguh.. akan ku jawab tag ni dengan segera.. tag lain akan menyusul kemudian ye. hohoho ok tag ini datangnya dari pengasas kelab smoker jamban yang bernama sepat spatt tapi rasanya aku nak ubah sedikit tag ni menjdi lebih serasi dengan diriku ini.. hohoh nak tau macam mana aku ubah??

1. What is the relationship of you and him/her?

laptop acer ku sayang yang akan aku bahasakan sebagai si dia mulai sekarang..

2. Your 5 impressions towards him/her.

– loyal
– umpama tangan kanan aku
– sering bersamaku
– sentiasa membantu aku di kala kesusahan
– selalu menemaniku setiap waktu..

3. The most memorable things he/she had done for you.

48 hours of non stop programming + studying + doing assignment.. hohoh sampai cooler pad pon merajuk..oleh kerana cemburu terhadap hubungan rapat aku dan si dia… rosak terus beb.. hohoho

4. The most memorable things he/she have said to you?
error

error

hohoh aku takkan lupa kata-kata error si dia ni..aku siap semadikan lagi tu kata-kata manis dia ni pada aku..error dengan ym kalau tak silap aku.. dan sebab kata-kata si dia ini la kali pertama aku format si dia..

5. If he/she become your lover, you will…

aku akan mencintai dia sepenuh jiwa ragaku.. hahahah macam geek + freak je bercinta dengan laptop..

6. If he/she become your enemy, you will…

aku akan berada dalam kesusahan berada dalam kesusahan beb.. ye la.. 24jam aku akan mengadap si dia ni je.. tanpa dia siapakah aku

7. If he/she become your lover, he/she has to improve on…

si dia perlu improve performance dia.. hoho ye la.. semakin hari aku memerlukan tahap si dia yang lebih hebat lagi.. next sem aku rasa aku tak mempu lagi bersama si dia ni.. hohoho

8. If he/she become your enemy, the reason is…

mungkin kerana aku telah membeli cik pc baru yang lebih menawan dan mengancam.. serta mampu memenuhi segala kehendak aku.. hahaha=))

9. The most desirable thing to do on him/her is?

nak cuba buat animasi 3d guna 3dmaxs.. di samping si dia.. hoho dan aku sangat yakin ianya macam agak mustahil..

10. The overall impression of him/her is…

aku rasa aku akan tinggalkan kau la untuk mencari cik pc yang lebih mengancam..

11. How do you think the people around you will feel about you?

ramai orang sokong aku meninggalkan si dia ni.. hoho tapi sekadar bagi sokongan moral je la.. hoho apsal la mereka tak hulur sedikit untuk membantu meringankan beban aku ni.. hohoho

12. The character of you for yourself is?

adeh.. tak mampu aku nak menjawab soalan ini.. hohoho

13. On contrary, the character you hate of yourself is?

apakah maksud contarary itu wahai si dia ku sayang??? hoho aku tak install dictionary la plak pada si dia ni..

14. The most ideal person that you wanna be is?

lalalalalala hoho itulah jawapan ku.. hanya si dia mampu menafsirkannya.. hahaha

15. For the people who care about and like you, say something about them.

hoho kepada mereka yang mengambil berat terhadap ku dan sayang kepada ku.. bantu la aku untuk melamar cik pc baru yang mengancam dan cantik menawan itu.. hoho mungkin aku akan melamar beliau sewaktu pc fair disember nanti..

hahahah sampai sini je la tag ni.. aku malas nak habiskan sebab memang mengarut lebihan soalan ini.. hohoh best jugak jawab tag ni ye… dan seperti biasa aku tak nak forward tag ni kepada orang lain sebab takut nanti mereka merapu lebih teruk dari aku.. hohoo

20 Responses to “tag cinta dengan si dia yang mengarut”

  1. spatt says:

    erk…ko ni tgh trseksa ke topo…
    xpela…kalo ko nk curang dgn si dia, aku rasa ramai yg sokong… :fizi01:
    ———-
    topo: hoho memang ramai yang sokong.. tapi sokongan moral je buat pe.. hohohoho

    [Reply]



  2. oDiN says:

    Xpe .. asalkan ko x jatuh cinta dengan uhuk uhuk tuh sudah ..
    biar jerk la aku tergila – gilakan dia
    :P:P
    ———-
    topo: ni kalau aku bercinta dengan uhuk uhuk untuk buat ko jeles pon best gak ni wei…

    [Reply]



  3. x-po shop says:

    haha wat si dia jeles jgn xwat..cari cik pc baru yg kow-kow py…hoho
    ———-
    topo: cik pc yang cantik menawan dan body solid molid memerlukan belanja yang besar beb.. hohoho

    [Reply]



  4. abdusfauzi says:

    SARAH aku jugak lagi comel dari Cik Acer ko. hehehe.
    ———-
    topo: hoho memang la.. itu tak dinafikan beb.. hoho ye la.. first date aku dengan cik acer aku kuar 2k++ je.. dating naik motor… tapi first date ko 8k++ siap menjelajah satu Malaysia.. hoohoh

    [Reply]



  5. Azah says:

    mengapa acer?
    ———-
    topo: sebab suatu ketika dulu acer la yang paling memenuhi kehendak aku.. hohoho

    [Reply]



  6. Lup-duP says:

    aku ingat kau nak jatuh cinta terhadap aku
    ———-
    topo: aku memang dah lama jatuh cinta dengan ko… wahahaahahah…

    [Reply]



  7. cik kedondong says:

    jangan ko announce ko nak nikah ngan die sudah..

    tapi kalo de kenduri ak nak la dtg
    hehehe
    ———-
    topo: aku masih waras lagi beb.. hahahha

    [Reply]



  8. Kujie says:

    dah g kursus mcm mawi?
    ———-
    topo: tak perlu rasanya.. hoho online je sudah.. hahahha

    [Reply]



  9. Kujie says:

    eh..mlm tadi ko dtg blog kak jie kan?
    ada avatar tu..erk..cari ape?
    awek single?
    hahahaha..kantoi!
    ———-
    topo: mana ade.. hahahaha tak bleh blah post baru tu..

    [Reply]



  10. shaxx says:

    bercinta ngan orang – biasa
    bercinta ngan kucin – kadang2
    bercinta ngan notebook – ko isi la sendiri… hahaha
    ———-
    topo:
    bercinta ngan notebook – normal la tu.. hahahhahah =))

    [Reply]



  11. Krawx says:

    my god.. this is funny..

    [Reply]



  12. menteil says:

    owh.. aku tak tau nak mengklasifikasikan cinta ini… haha
    ———-
    topo: hohoho ko bukan doktor cinta ke???

    [Reply]



  13. Eriyza says:

    Chenta telarang nih.
    Huhuhu!!! 😀
    ———-
    topo: hohoh xde la terlarang sangat…

    [Reply]



  14. saffa says:

    pelik2 jer jawapan tag ni.. :))
    ———-
    topo: sebab tu la aku tak nak melanjutkan pada org lain.. nnt entah pape la yang diorang mengarut.. hoho

    [Reply]



  15. chokilala says:

    sebelum ni bf aku ialah kete aku..
    memula aku bagi nama carlos daniel (pengaruh cerita la usurpadora)
    tapi pastu kwn2 aku ssh nau nak menyebut
    aku tukar lain, tukar jadik charming
    malang sekali time tu tgh hot dgn cite bakekang
    so org slalu ingat kete aku tu charming bakekang plak
    cisdel betul :-w
    ———-
    topo: yang carlos daniel dengan la ursupadora tu aku kenal.. tapi bakekang tu memang aku tak tau lansung,, hoohoh

    [Reply]



  16. nabil says:

    ramainyer bercinta dgn notebook
    haha =)
    :upin01:
    ———-
    topo: hoho mane ade bercinta weh..hahahha

    [Reply]



  17. appleblogger says:

    hehe..boleh plak becinte dgn laptop..:kakros02:

    [Reply]



  18. myadlan says:

    aisey. .bercinta dgn laptop acer plak.. bahaya ni..
    mujur aku pakai DELL.

    [Reply]



Trackbacks

  1. tolong namakan dslr baru topo... | topotato.com
  2. jawapan teka gambar... | topotato.com

Leave a Reply