70-410 exam 70-488 dumps 70-461 exam MB5-705 dumps 200-120 exam 70-486 dumps 70-411 exam 70-480 dumps 70-346 exam 70-462 dumps 70-347 exam 70-412 dumps 70-483 exam 70-417 dumps MB2-703 exam 70-331 dumps 220-802 exam C4040-252 dumps C_TADM51_731 exam 1Z0-061 dumps 70-487 exam 400-101 dumps CCD-410 exam 100-101 dumps MB2-700 exam 1Z0-060 dumps 70-463 exam EX200 dumps C4040-250 exam 300-115 dumps 640-554 exam 70-533 dumps 70-532 exam VCP550 dumps 1Z0-803 exam 220-801 dumps 300-101 exam 70-467 dumps CISSP exam SY0-401 dumps MB2-702 exam 640-911 dumps 74-335 exam 700-505 dumps 70-414 exam 810-401 dumps 700-501 exam CCA-500 dumps N10-005 exam 70-243 dumps E10-001 exam VCP-550 dumps 1Z0-062 exam 70-466 dumps 200-101 exam 70-489 dumps MB2-701 exam 640-864 dumps A00-211 exam C_TAW12_731 dumps 98-364 exam M70-201 dumps 70-413 exam EX0-001 dumps HP0-J73 exam ICBB dumps JN0-102 exam M70-301 dumps 640-461 exam MB6-871 dumps C_TFIN52_66 exam OG0-093 dumps 1Z0-144 exam M70-101 dumps 350-018 exam C_TSCM52_66 dumps C_A1FIN_10 exam EX300 dumps DEV-501 exam 70-680 dumps C_HANASUP_1 exam 312-50v8 dumps C2020-702 exam MB2-704 dumps MB7-701 exam SK0-003 dumps AWS-SysOps exam HP0-S41 dumps HP2-B115 exam C4040-251 dumps 101 exam 9L0-422 dumps 70-534 exam 98-349 dumps 70-341 exam 300-208 dumps 400-051 exam 98-365 dumps HP5-B04D exam PMP dumps 642-874 exam 70-332 dumps PRINCE2 exam 1Z0-051 dumps 1Z0-052 exam 1Z0-053 dumps 312-49v8 exam 74-343 dumps 74-697 exam 98-367 dumps ICGB exam SSCP dumps 9L0-012 exam 3002 dumps 3308 exam 3309 dumps 6209 exam 210-451 dumps 300-070 exam 300-075 dumps 300-085 exam 500-260 dumps 500-801 exam 700-201 dumps 700-703 exam 700-801 dumps 1Y0-201 exam 1Y0-301 dumps CAS-002 exam LX0-103 dumps LX0-104 exam CWSP-205 dumps E10-002 exam E20-026 dumps E22-258 exam ITILF dumps HP0-A113 exam HP0-D30 dumps HP0-S42 exam HP2-Z36 dumps C2030-284 exam C2070-991 dumps C2090-560 exam C2150-200 dumps C2180-410 exam C2210-422 dumps C4090-971 exam P2090-739 dumps CTFL_001 exam 010-150 dumps 101-400 exam 74-678 dumps 98-368 exam MB6-702 dumps MB6-703 exam NS0-157 dumps 1z0-400 exam 1z0-414 dumps 1z0-429 exam 1z0-430 dumps 1z0-432 exam 250-272 dumps ST0-304 exam VMCE_V8 dumps 1V0-601 exam 1V0-605 dumps VCAN610 exam
Women Who seem to different watches cheap replica omega watches just look, this particular view using the specifics signify that the women kind has a new kind of skill. Beneath the actual soft, tasteful layout can be a robust defeat "core" dusty, DONNA Good quality 50 extra-long quality audemars piguet replica electric power arrange view Ms. development scientific limits, to make steady electric power just for this women kind, which can be the past with the primary together with the usa through Women extended electric power arrange view. Luxury just longines replica watches for women like romantic, soft, Omega's makers usually are often good at recording the actual beauty with lifestyle accidentally, to help convey the actual beauty of women for that story as well as reward with the mundane character. Following the actual 2014 launch with replica cartier watches for men uk the primary feather easy view, this particular Omega Constellation set PLUMA sent feather easy view brand new different watches, mummy of pearl dial with a brand new appearance magnificent debut. Soft barrier dial tends to make this particular view would not replica rolex watches for sale want to guide think of the actual summer sun's rays makes warmness bread. Different watches along with different watches with the very same feather iwc replica for lady easy, this particular 20 mm view features eleven embedded inside the prime with the arched mounting brackets 18K antique watches gemstone hour prints, soft curves with the bezel swiss breitling replica watches for man iconic "drag claw" extend, multiply for the full dial.

idea aku untuk hadiah hari jadi adik aku…

Life November 14th, 2008

ok korang ingat tak post aku berkenaan dengan mengenali kota a famosa dulu? hoho post itu dicipta sebab ramai yang datang ke blog ni menggunakan hasil carian di google.. tapi hampa sebab tak jumpa apa-apa.. hohoo untuk mengelakkan kehampaan mereka aku buat post pasal kota a famosa tu.. dan sekarang ni aku ada satu lagi keyword yang hampir setiap hari muncul kat blog ni.. idea hadiah hari jadi atau idea hadiah hari jadi lelaki.. adeh apsal banyak sangat keyword tu yang muncul.. sesiapa boleh bagi idea aku agak blur untuk hadiah hari jadi ni la.. hoho ye la.. pernah aku nyatakan dulu aku memang tak pernah bagi hadiah pada orang beb.. hoho

bulan november ni ramai la plak member baik yang sambut birthday.. adik lelaki aku yang sorang tu pon sambut birthday bulan november jugak..dan aku rasa elok juga kiranya aku wujudkan entry¬† ni.. untuk elakkan kekecewaan pengoogle dan kalau dapat idea hadiah hari jadi yang best dan duit mencukupi aku rembat je satu hadiah hari jadi untuk adik aku..¬† ni antara idea aku untuk hadiah hari jadi dia…

  • hoho ikutkan aku nak bagi je adik aku satu domain nama ideaaku.com.. try la mintak diskaun dari am… hohoo tapi malangnya domain tu tak available.. nak beli ideaaku.net macam tak best la plak.. hoho lagi pon adik aku nak buat apa dengan dengan domain tu?? hahahahah alasan baik…
  • nak belikan tie untuk adik aku.. hahah idea ni pon tak boleh pakai jugak.. hohoh dia sama la adik aku ni sama la speseis dengan aku dan bapak aku.. hohohoh memang rimas pakai tie.. kalau beli macam mengarut je nanti ntah dia buat ikat apa nyah..
  • nak belikan computer atau laptop.. memang ni la yang diperlukan..tapi idea aku yang ni lagi tak masuk akal.. inilah idea aku yang paling tak logik.. hohoh aku sendiri pon tengah kumpul duit dengan sedaya upaya nak beli PC baru.. hohoho
  • tak pon bagi sebatang pen.. hohoho ni la hadiah yang biasa aku bagi pada cikgu masa sambutan hari guru sekolah rendah dulu.. kalau bukan pen.. bagi sabun.. hohoho
  • bagi bunga.. =)) hahaha terasa macam gay la plak bagi bunga kat adik lelaki aku.. hahah kat kakak aku pon aku tak pernah bagi bunga beb.. hahahah kalau aku bagi bunga memang sah.. satu family aku kutuk aku sampai birthday tahun depan punya lah..
  • kan senang kalo adik aku ni umur 6 tahun kebawah.. hohoh bagi je gula-gula sepeket cukup la.. haha adik aku yang umur 8 tahun tu aku bagi RM10 je kat dia terus diam tak mintak hadiah.. hahah jangan tahun depan dia mintak RM50 plak.. mati aku.. hahahahah

dah takde lagi dah idea aku untuk hadiah hari jadi adik aku ni.. aku perlukan pedoman dan bimbingan dari korang.. hohoho lupa plak nak adik aku ni berumur 18 tahun.. dan tarikh lahir dia 19 November ni.. nak tau lebih lanjut pasal adik beradik aku sila baca post ni ye.. hoho jadi tolong la sumbangkan idea pada aku untuk hadiah hari jadi adik akutakut nanti aku ikut idea no 5 dan bagi dia bunga.. hoho

p/s: aku rasa dalam 3-4 hari ni aku tak update lagi blog ni kot.. sebab aku ade paper direct sabtu dan ahad ni.. semua subjek wajib Universiti.. hoho subjek yang mengarut-ngarut tu la macam hubungan etnik dan tech comm.. sebab tu la post ni pon macam ada gaya mengarut sikit..

42 Responses to “idea aku untuk hadiah hari jadi adik aku…”

  1. Sweet Thinker says:

    angkat dot my la bro. br layan. adios bermakna :upin02:

    [Reply]



  2. Lup-duP says:

    topo ..ape kate ko bagi adek ko baju??? senang jer ..below 100 gak ….

    jap topo…aku nyer bufday nov gak..ko jgn wat-wat luper

    [Reply]



  3. Azah says:

    blanje makan dah cukup ape…hee…takpun wat party utk die…

    [Reply]



  4. Adila says:

    a’ah.. bagi je baju selai
    klo tak pun.. tanye je dia ape dia nak hihihi

    [Reply]



  5. 19zim says:

    Tanye la dier ape yang dier nak… agak2 mampu, beli la… agak2 x mampu… beli replika je sudah…

    http://www.mohdlazim.com/2008/11/qemu-komputer-maya.html

    [Reply]



  6. saffa says:

    wallet?
    baju? topi…

    saffa punya besday 21st Nov ni. takder hadiah ker? Hehe..

    [Reply]



  7. menteil says:

    ko hadiahkan dia awek.. hehe

    [Reply]



  8. encikizzat says:

    bagilah sebijik thumbdrive dkt beliau…btw , thumbdrive murah skrang..heheh..selamat mencuba:mail01:

    [Reply]



  9. abdusfauzi says:

    hanpon baru? mungkin, sneakers? topi? jam?
    haa.. jam macam baek je..

    p.s: aku ade 5 birthday bulan ni, Abang + 4 adek. OMG!

    [Reply]



  10. hashim habeed says:

    Belikan dia seluar levis 501 abis citer mesti dia bangga kat abg dia

    [Reply]



  11. x-po shop says:

    beli aksesori lelaki la bro..bli yg maskulin py..hohoho

    [Reply]



  12. |1f34|-|1r3 says:

    aku rasa kalau amik .ORG lg best beb…aku terpikir nak amik domain do.my…lepas tuh buat subdomain so kat depan…haha :ehsan01:

    [Reply]



  13. zariel says:

    kasi adik ko jadi penulis kat sini la topo… time ko ada keja leh la dia updatekan… hehe

    [Reply]



  14. Richie says:

    haha..bagi la benda lain dow..jgn la bg bunga..kang adik kau cite kat kawan2 dia nanti..haha

    [Reply]



  15. sora says:

    topo..bagi adik ko bajulah. aku kasi adik aku baju, suke dia. RM10 pulak tu. kat jalan TAR aku beli. tapi cun..huhuhu..tp aku ikhlas kasi dia, ingat kat hari jadi dia pun kira bagus tu.dia 17 tahun.

    [Reply]



  16. mazudi says:

    Facebook kan ada.
    Kasi jer apa apa hadiah yang ada kat facebook tu.
    Sure adik kau suka nyer.
    haha.

    [Reply]



  17. zamz says:

    kalau takleh nak bagi pc..hard disk pun ok..external hard disk la besar sikit..hehe

    takpun thumb drive yg boleh buat mp3 player sekali

    [Reply]



  18. appleblogger says:

    bagi je topup rm30 selama 3 bulan. hehe..:kakros:

    [Reply]



  19. chokilala says:

    ala.. ape susah. ko bagi je hadiah ciuman :* murah dan senang. wakaka. so gay. lol :-t

    [Reply]



  20. shaxx says:

    bagi adik ko RM 1K. mesti dia sayang gila kat ko…hehehe

    [Reply]



  21. Najlaa says:

    emm..aku pon stuju kalau bagi tshirt je…lagik best kalau customizekan tshirt pasal ko n adik ko: contoh “my big bro gave me this lousy t-shirt for my bithday!” atau ape ape je la ko nk tulis kt shirt tuh…lagi bermakna aku rase…

    [Reply]



  22. Kujie says:

    Berapa umur dia topo?

    kalau sekolah rendah – beli eksklopedia binatang ke..atau what do they do…

    kalau sekolah menengah – beli beg sekolah fesen terbaru..mesti gempaQ kawan2

    kalau kolej – bagi id YM awek2 ko ..hahaha…

    [Reply]



  23. adil says:

    pekata ko bg jek domain sekali dengan hosting. pastu ajar r sket dia ber’blogging. baru tambah lagi seorang blogger mesia. yezza! :fizi01:

    [Reply]



  24. Hafizul Amri says:

    Topo.. bg benda yg xleh dimakan, atau yg xleh dihabiskan kecuali hilang.

    Contohnya: aku sokong kalo bg pendrive 8GB or more GB.
    So, bleh dia simpan utk buat kenangan dan utk koleksi hadiah hari jadi dia.

    GudLuck for Final Exam..!

    [Reply]



  25. chika says:

    hadiahkan dia kasih sayang.
    dengan ucapan …
    ‘aku kan abang’

    HAHA

    [Reply]



  26. farahaznil says:

    tp adik dia ni reti blogging x?kalo reti bgs gak cadangan tu..kasi dia domain n hosting satu.bila dah ketagih berblog..kompom la dia akan teringt kat ko punya..hehe..jasa la kunun…

    bj pun ok gak…ada pekdah nyer..tp kena beli dgn style yg dia suka la..bkn ikut kepala ko..kang beli..ko lak yg bekenan dgn bj tu..hehe

    [Reply]



  27. stoberi says:

    erm..
    bagi ketapi mainan kat toy ‘r’ us,
    bes~~~

    [Reply]



  28. ahchong says:

    ermm…memg mslh bile bab adiah ni..konpius2..
    nak bg per kat awek aku nih…takkan bunge lg..asek bunge jer..bg bunge2 cinta je la…:ehsan01:

    [Reply]



  29. rine says:

    :kakros02:
    bg jer cd mengaji ke
    al-quran ker
    bg insaf ckit

    hehehehehehhh

    [Reply]



  30. Pemuda IKS says:

    Sila lawat laman web kami.

    “Memperkasa Generasi Baru”
    http://pemudaiks.blogspot.com

    Terima kasih.

    [Reply]



  31. jelita says:

    Asalamualaikum…rasenyer hadiah dengan mendoakan untuk die pun dh cukup memadi kot…. =)

    [Reply]



  32. sara ayu says:

    ala pe susah..ka bg je baju yg die suke

    [Reply]



  33. sara ayu says:

    selain tu..
    bg perfume yg jenama sket,cthnya hugo boss, confirm adik ka sakan becerite ngan kengkawan die.. ha tak pun bg yang leh save budget ka je..jenama silkyman..(chase,inspiration,brave,fantasia, mcm2la) semenye hg berpatutan..
    lg satu.. jam tgn..byk dah skg jam yg cantik2.. ELLE,ROSCANI..aku bg cdgn jek..selain untuk ka..untuk kawan2 yg len gak.. sape2 yg ade idea,share r jugak..ok..chow man

    [Reply]



  34. sara ayu says:

    untuk sesape yg nak bg hadiah kat awek..tp tak tau nak bg pe dah..haa bc nii..

    u all bgla make up.. girl suke taw.. yg jenama la sket..cam maybelline ke,stage ke..u all bg lipstik.. eyeshadow.. tak pun beli serba satu..pastu bungkus la.. bg kat die,confirm dia hapy.. slalu laki malu kan nak bg seme tu,, tp..pempuan kalau laki bg, mmg dorg bercerite kat mbe dowang.. yg mbe tu mesti cakap..eee kreatifnyee die,pandai die pilih..
    hai lg la berbunga hati awek korang..n awek korg msti akan ase..ini hadiah paling best die penah dapat..nak2 kalau dapat 1set..huhu..
    tak pun bg set perfume..
    lg best ajak die pg shopping.. suh dia plih ape yg die nak.. hehe rabak pokett..
    kalau hp awek mcm mende dah buruknye..korg beli laa yg baru..msti die suke..hihi..ala skg kan byk hp ala2 canggih..skrin sentuh lg…tp murah..ha ok la tuu.. cthnye.. HP CSL.. made in china ke..asalkan hp..xgtu???
    lagi..emm handbeg..purse..tudung..ha kan bgus..sooo xyah dah asyik bg bunga jee..
    ape2 jelaa yg penting sedikt sebyk aku dh share idea ngan korg..wpun tak bernas..kih kih kih..adiossa

    [Reply]



  35. denk_bby says:

    ape2 yk k0wg bli,adik akn trima seadanya….
    plg pntg kasih syg abg n adik tk kn putus bagai AIR DICINCANG TAKKAN PUTUS…………..:kakros02:

    [Reply]



  36. nur amisya ardila says:

    bagi saya adik kau yg 6 tahun tu bagi dia buku ke mainan je :upin02:23WQ1<:-p

    [Reply]



  37. bob debab says:

    :ehsan01:wuu..mcm2 idea..haha
    pe susah bglah potret..
    aku ada jmp servis potret ni murah giler..
    ko taip je kat google potret murah.
    jmplah..

    ak de tmpah..fuh..
    mmg smartlah dia lukis..
    pastu ak ckp kat mmber aku
    yang juge merangkap bakal awek aku,aku yg lukis..
    Cairrr……..=))

    [Reply]

    ana Reply:

    haha…tipu sunat!!:ehsan01:

    [Reply]



  38. nur amisya ardila says:

    apa nama adik kau :mail01:o-+

    [Reply]



  39. nur amisya ardila says:

    kau ada adik perempuan tak kalau ada bagi la dia hadiah cokalat love tapi jangan la lebih lebih pula .:upin02::x=))

    [Reply]



  40. nurcahaya says:

    nk kc pe ek tng aku nyer birthday png pale aku pk. nk kc bj aku x tau size dia. kdg pki m muat kdg pki L..tolong bantu aku…

    [Reply]



Trackbacks

  1. idea blogger lain untuk hadiah hari jadi adik topo.. | topotato.com

Leave a Reply