football shirts cheap manchester united football shirts cheap england football shirts cheap real madrid football shirts cheap northern ireland football shirts cheap borussia dortmund football shirts cheap ac milan football shirts cheap inter milan football shirts cheap brazil football shirts cheap manchester city football shirts cheap arsenal football shirts European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china

idea aku untuk hadiah hari jadi adik aku…

Life November 14th, 2008

ok korang ingat tak post aku berkenaan dengan mengenali kota a famosa dulu? hoho post itu dicipta sebab ramai yang datang ke blog ni menggunakan hasil carian di google.. tapi hampa sebab tak jumpa apa-apa.. hohoo untuk mengelakkan kehampaan mereka aku buat post pasal kota a famosa tu.. dan sekarang ni aku ada satu lagi keyword yang hampir setiap hari muncul kat blog ni.. idea hadiah hari jadi atau idea hadiah hari jadi lelaki.. adeh apsal banyak sangat keyword tu yang muncul.. sesiapa boleh bagi idea aku agak blur untuk hadiah hari jadi ni la.. hoho ye la.. pernah aku nyatakan dulu aku memang tak pernah bagi hadiah pada orang beb.. hoho

bulan november ni ramai la plak member baik yang sambut birthday.. adik lelaki aku yang sorang tu pon sambut birthday bulan november jugak..dan aku rasa elok juga kiranya aku wujudkan entry¬† ni.. untuk elakkan kekecewaan pengoogle dan kalau dapat idea hadiah hari jadi yang best dan duit mencukupi aku rembat je satu hadiah hari jadi untuk adik aku..¬† ni antara idea aku untuk hadiah hari jadi dia…

  • hoho ikutkan aku nak bagi je adik aku satu domain nama ideaaku.com.. try la mintak diskaun dari am… hohoo tapi malangnya domain tu tak available.. nak beli ideaaku.net macam tak best la plak.. hoho lagi pon adik aku nak buat apa dengan dengan domain tu?? hahahahah alasan baik…
  • nak belikan tie untuk adik aku.. hahah idea ni pon tak boleh pakai jugak.. hohoh dia sama la adik aku ni sama la speseis dengan aku dan bapak aku.. hohohoh memang rimas pakai tie.. kalau beli macam mengarut je nanti ntah dia buat ikat apa nyah..
  • nak belikan computer atau laptop.. memang ni la yang diperlukan..tapi idea aku yang ni lagi tak masuk akal.. inilah idea aku yang paling tak logik.. hohoh aku sendiri pon tengah kumpul duit dengan sedaya upaya nak beli PC baru.. hohoho
  • tak pon bagi sebatang pen.. hohoho ni la hadiah yang biasa aku bagi pada cikgu masa sambutan hari guru sekolah rendah dulu.. kalau bukan pen.. bagi sabun.. hohoho
  • bagi bunga.. =)) hahaha terasa macam gay la plak bagi bunga kat adik lelaki aku.. hahah kat kakak aku pon aku tak pernah bagi bunga beb.. hahahah kalau aku bagi bunga memang sah.. satu family aku kutuk aku sampai birthday tahun depan punya lah..
  • kan senang kalo adik aku ni umur 6 tahun kebawah.. hohoh bagi je gula-gula sepeket cukup la.. haha adik aku yang umur 8 tahun tu aku bagi RM10 je kat dia terus diam tak mintak hadiah.. hahah jangan tahun depan dia mintak RM50 plak.. mati aku.. hahahahah

dah takde lagi dah idea aku untuk hadiah hari jadi adik aku ni.. aku perlukan pedoman dan bimbingan dari korang.. hohoho lupa plak nak adik aku ni berumur 18 tahun.. dan tarikh lahir dia 19 November ni.. nak tau lebih lanjut pasal adik beradik aku sila baca post ni ye.. hoho jadi tolong la sumbangkan idea pada aku untuk hadiah hari jadi adik akutakut nanti aku ikut idea no 5 dan bagi dia bunga.. hoho

p/s: aku rasa dalam 3-4 hari ni aku tak update lagi blog ni kot.. sebab aku ade paper direct sabtu dan ahad ni.. semua subjek wajib Universiti.. hoho subjek yang mengarut-ngarut tu la macam hubungan etnik dan tech comm.. sebab tu la post ni pon macam ada gaya mengarut sikit..

42 Responses to “idea aku untuk hadiah hari jadi adik aku…”

  1. Sweet Thinker says:

    angkat dot my la bro. br layan. adios bermakna :upin02:

    [Reply]



  2. Lup-duP says:

    topo ..ape kate ko bagi adek ko baju??? senang jer ..below 100 gak ….

    jap topo…aku nyer bufday nov gak..ko jgn wat-wat luper

    [Reply]



  3. Azah says:

    blanje makan dah cukup ape…hee…takpun wat party utk die…

    [Reply]



  4. Adila says:

    a’ah.. bagi je baju selai
    klo tak pun.. tanye je dia ape dia nak hihihi

    [Reply]



  5. 19zim says:

    Tanye la dier ape yang dier nak… agak2 mampu, beli la… agak2 x mampu… beli replika je sudah…

    http://www.mohdlazim.com/2008/11/qemu-komputer-maya.html

    [Reply]



  6. saffa says:

    wallet?
    baju? topi…

    saffa punya besday 21st Nov ni. takder hadiah ker? Hehe..

    [Reply]



  7. menteil says:

    ko hadiahkan dia awek.. hehe

    [Reply]



  8. encikizzat says:

    bagilah sebijik thumbdrive dkt beliau…btw , thumbdrive murah skrang..heheh..selamat mencuba:mail01:

    [Reply]



  9. abdusfauzi says:

    hanpon baru? mungkin, sneakers? topi? jam?
    haa.. jam macam baek je..

    p.s: aku ade 5 birthday bulan ni, Abang + 4 adek. OMG!

    [Reply]



  10. hashim habeed says:

    Belikan dia seluar levis 501 abis citer mesti dia bangga kat abg dia

    [Reply]



  11. x-po shop says:

    beli aksesori lelaki la bro..bli yg maskulin py..hohoho

    [Reply]



  12. |1f34|-|1r3 says:

    aku rasa kalau amik .ORG lg best beb…aku terpikir nak amik domain do.my…lepas tuh buat subdomain so kat depan…haha :ehsan01:

    [Reply]



  13. zariel says:

    kasi adik ko jadi penulis kat sini la topo… time ko ada keja leh la dia updatekan… hehe

    [Reply]



  14. Richie says:

    haha..bagi la benda lain dow..jgn la bg bunga..kang adik kau cite kat kawan2 dia nanti..haha

    [Reply]



  15. sora says:

    topo..bagi adik ko bajulah. aku kasi adik aku baju, suke dia. RM10 pulak tu. kat jalan TAR aku beli. tapi cun..huhuhu..tp aku ikhlas kasi dia, ingat kat hari jadi dia pun kira bagus tu.dia 17 tahun.

    [Reply]



  16. mazudi says:

    Facebook kan ada.
    Kasi jer apa apa hadiah yang ada kat facebook tu.
    Sure adik kau suka nyer.
    haha.

    [Reply]



  17. zamz says:

    kalau takleh nak bagi pc..hard disk pun ok..external hard disk la besar sikit..hehe

    takpun thumb drive yg boleh buat mp3 player sekali

    [Reply]



  18. appleblogger says:

    bagi je topup rm30 selama 3 bulan. hehe..:kakros:

    [Reply]



  19. chokilala says:

    ala.. ape susah. ko bagi je hadiah ciuman :* murah dan senang. wakaka. so gay. lol :-t

    [Reply]



  20. shaxx says:

    bagi adik ko RM 1K. mesti dia sayang gila kat ko…hehehe

    [Reply]



  21. Najlaa says:

    emm..aku pon stuju kalau bagi tshirt je…lagik best kalau customizekan tshirt pasal ko n adik ko: contoh “my big bro gave me this lousy t-shirt for my bithday!” atau ape ape je la ko nk tulis kt shirt tuh…lagi bermakna aku rase…

    [Reply]



  22. Kujie says:

    Berapa umur dia topo?

    kalau sekolah rendah – beli eksklopedia binatang ke..atau what do they do…

    kalau sekolah menengah – beli beg sekolah fesen terbaru..mesti gempaQ kawan2

    kalau kolej – bagi id YM awek2 ko ..hahaha…

    [Reply]



  23. adil says:

    pekata ko bg jek domain sekali dengan hosting. pastu ajar r sket dia ber’blogging. baru tambah lagi seorang blogger mesia. yezza! :fizi01:

    [Reply]



  24. Hafizul Amri says:

    Topo.. bg benda yg xleh dimakan, atau yg xleh dihabiskan kecuali hilang.

    Contohnya: aku sokong kalo bg pendrive 8GB or more GB.
    So, bleh dia simpan utk buat kenangan dan utk koleksi hadiah hari jadi dia.

    GudLuck for Final Exam..!

    [Reply]



  25. chika says:

    hadiahkan dia kasih sayang.
    dengan ucapan …
    ‘aku kan abang’

    HAHA

    [Reply]



  26. farahaznil says:

    tp adik dia ni reti blogging x?kalo reti bgs gak cadangan tu..kasi dia domain n hosting satu.bila dah ketagih berblog..kompom la dia akan teringt kat ko punya..hehe..jasa la kunun…

    bj pun ok gak…ada pekdah nyer..tp kena beli dgn style yg dia suka la..bkn ikut kepala ko..kang beli..ko lak yg bekenan dgn bj tu..hehe

    [Reply]



  27. stoberi says:

    erm..
    bagi ketapi mainan kat toy ‘r’ us,
    bes~~~

    [Reply]



  28. ahchong says:

    ermm…memg mslh bile bab adiah ni..konpius2..
    nak bg per kat awek aku nih…takkan bunge lg..asek bunge jer..bg bunge2 cinta je la…:ehsan01:

    [Reply]



  29. rine says:

    :kakros02:
    bg jer cd mengaji ke
    al-quran ker
    bg insaf ckit

    hehehehehehhh

    [Reply]



  30. Pemuda IKS says:

    Sila lawat laman web kami.

    “Memperkasa Generasi Baru”
    http://pemudaiks.blogspot.com

    Terima kasih.

    [Reply]



  31. jelita says:

    Asalamualaikum…rasenyer hadiah dengan mendoakan untuk die pun dh cukup memadi kot…. =)

    [Reply]



  32. sara ayu says:

    ala pe susah..ka bg je baju yg die suke

    [Reply]



  33. sara ayu says:

    selain tu..
    bg perfume yg jenama sket,cthnya hugo boss, confirm adik ka sakan becerite ngan kengkawan die.. ha tak pun bg yang leh save budget ka je..jenama silkyman..(chase,inspiration,brave,fantasia, mcm2la) semenye hg berpatutan..
    lg satu.. jam tgn..byk dah skg jam yg cantik2.. ELLE,ROSCANI..aku bg cdgn jek..selain untuk ka..untuk kawan2 yg len gak.. sape2 yg ade idea,share r jugak..ok..chow man

    [Reply]



  34. sara ayu says:

    untuk sesape yg nak bg hadiah kat awek..tp tak tau nak bg pe dah..haa bc nii..

    u all bgla make up.. girl suke taw.. yg jenama la sket..cam maybelline ke,stage ke..u all bg lipstik.. eyeshadow.. tak pun beli serba satu..pastu bungkus la.. bg kat die,confirm dia hapy.. slalu laki malu kan nak bg seme tu,, tp..pempuan kalau laki bg, mmg dorg bercerite kat mbe dowang.. yg mbe tu mesti cakap..eee kreatifnyee die,pandai die pilih..
    hai lg la berbunga hati awek korang..n awek korg msti akan ase..ini hadiah paling best die penah dapat..nak2 kalau dapat 1set..huhu..
    tak pun bg set perfume..
    lg best ajak die pg shopping.. suh dia plih ape yg die nak.. hehe rabak pokett..
    kalau hp awek mcm mende dah buruknye..korg beli laa yg baru..msti die suke..hihi..ala skg kan byk hp ala2 canggih..skrin sentuh lg…tp murah..ha ok la tuu.. cthnye.. HP CSL.. made in china ke..asalkan hp..xgtu???
    lagi..emm handbeg..purse..tudung..ha kan bgus..sooo xyah dah asyik bg bunga jee..
    ape2 jelaa yg penting sedikt sebyk aku dh share idea ngan korg..wpun tak bernas..kih kih kih..adiossa

    [Reply]



  35. denk_bby says:

    ape2 yk k0wg bli,adik akn trima seadanya….
    plg pntg kasih syg abg n adik tk kn putus bagai AIR DICINCANG TAKKAN PUTUS…………..:kakros02:

    [Reply]



  36. nur amisya ardila says:

    bagi saya adik kau yg 6 tahun tu bagi dia buku ke mainan je :upin02:23WQ1<:-p

    [Reply]



  37. bob debab says:

    :ehsan01:wuu..mcm2 idea..haha
    pe susah bglah potret..
    aku ada jmp servis potret ni murah giler..
    ko taip je kat google potret murah.
    jmplah..

    ak de tmpah..fuh..
    mmg smartlah dia lukis..
    pastu ak ckp kat mmber aku
    yang juge merangkap bakal awek aku,aku yg lukis..
    Cairrr……..=))

    [Reply]

    ana Reply:

    haha…tipu sunat!!:ehsan01:

    [Reply]



  38. nur amisya ardila says:

    apa nama adik kau :mail01:o-+

    [Reply]



  39. nur amisya ardila says:

    kau ada adik perempuan tak kalau ada bagi la dia hadiah cokalat love tapi jangan la lebih lebih pula .:upin02::x=))

    [Reply]



  40. nurcahaya says:

    nk kc pe ek tng aku nyer birthday png pale aku pk. nk kc bj aku x tau size dia. kdg pki m muat kdg pki L..tolong bantu aku…

    [Reply]



Trackbacks

  1. idea blogger lain untuk hadiah hari jadi adik topo.. | topotato.com

Leave a Reply

cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | Cheap Barcelona football shirts  | Cheap Manchester United football shirts  | Cheap Real Madrid football shirts  | Cheap AC Milan football shirts  | Cheap England football shirts  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | Cheap Barcelona football shirts  | Cheap Manchester United football shirts  | Cheap Real Madrid football shirts  | Cheap AC Milan football shirts  | Cheap England football shirts  |
cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  |
70-410 exam  | 70-488 dumps  | 70-461 exam  | MB5-705 dumps  | 200-120 exam  | 70-486 dumps  | 70-411 exam  | 70-480 dumps  | 70-346 exam  | 70-462 dumps  | 70-347 exam  | 70-412 dumps  | 70-483 exam  | 70-417 dumps  | MB2-703 exam  | 70-331 dumps  | 220-802 exam  | C4040-252 dumps  | C_TADM51_731 exam  | 1Z0-061 dumps  | 70-487 exam  | 400-101 dumps  | CCD-410 exam  | 100-101 dumps  | MB2-700 exam  | 1Z0-060 dumps  | 70-463 exam  | EX200 dumps  | C4040-250 exam  | 300-115 dumps  | 640-554 exam  | 70-533 dumps  | 70-532 exam  | VCP550 dumps  | 1Z0-803 exam  | 220-801 dumps  | 300-101 exam  | 70-467 dumps  | CISSP exam  | SY0-401 dumps  | MB2-702 exam  | 640-911 dumps  | 74-335 exam  | 700-505 dumps  | 70-414 exam  | 810-401 dumps  | 700-501 exam  | CCA-500 dumps  | N10-005 exam  | 70-243 dumps  | E10-001 exam  | VCP-550 dumps  | 1Z0-062 exam  | 70-466 dumps  | 200-101 exam  | 70-489 dumps  | MB2-701 exam  | 640-864 dumps  | A00-211 exam  | C_TAW12_731 dumps  | 98-364 exam  | M70-201 dumps  | 70-413 exam  | EX0-001 dumps  | HP0-J73 exam  | ICBB dumps  | JN0-102 exam  | M70-301 dumps  | 640-461 exam  | MB6-871 dumps  | C_TFIN52_66 exam  | OG0-093 dumps  | 1Z0-144 exam  | M70-101 dumps  | 350-018 exam  | C_TSCM52_66 dumps  | C_A1FIN_10 exam  | EX300 dumps  | DEV-501 exam  | 70-680 dumps  | C_HANASUP_1 exam  | 312-50v8 dumps  | C2020-702 exam  | MB2-704 dumps  | MB7-701 exam  | SK0-003 dumps  | AWS-SysOps exam  | HP0-S41 dumps  | HP2-B115 exam  | C4040-251 dumps  | 101 exam  | 9L0-422 dumps  | 70-534 exam  | 98-349 dumps  | 70-341 exam  | 300-208 dumps  | 400-051 exam  | 98-365 dumps  | HP5-B04D exam  | PMP dumps  | 642-874 exam  | 70-332 dumps  | PRINCE2 exam  | 1Z0-051 dumps  | 1Z0-052 exam  | 1Z0-053 dumps  | 312-49v8 exam  | 74-343 dumps  | 74-697 exam  | 98-367 dumps  | ICGB exam  | SSCP dumps  | 9L0-012 exam  | 3002 dumps  | 3308 exam  | 3309 dumps  | 6209 exam  | 210-451 dumps  | 300-070 exam  | 300-075 dumps  | 300-085 exam  | 500-260 dumps  | 500-801 exam  | 700-201 dumps  | 700-703 exam  | 700-801 dumps  | 1Y0-201 exam  | 1Y0-301 dumps  | CAS-002 exam  | LX0-103 dumps  | LX0-104 exam  | CWSP-205 dumps  | E10-002 exam  | E20-026 dumps  | E22-258 exam  | ITILF dumps  | HP0-A113 exam  | HP0-D30 dumps  | HP0-S42 exam  | HP2-Z36 dumps  | C2030-284 exam  | C2070-991 dumps  | C2090-560 exam  | C2150-200 dumps  | C2180-410 exam  | C2210-422 dumps  | C4090-971 exam  | P2090-739 dumps  | CTFL_001 exam  | 010-150 dumps  | 101-400 exam  | 74-678 dumps  | 98-368 exam  | MB6-702 dumps  | MB6-703 exam  | NS0-157 dumps  | 1z0-400 exam  | 1z0-414 dumps  | 1z0-429 exam  | 1z0-430 dumps  | 1z0-432 exam  | 250-272 dumps  | ST0-304 exam  | VMCE_V8 dumps  | 1V0-601 exam  | 1V0-605 dumps  | VCAN610 exam  |