contest tiru gaya upin dan ipin..

Reviews November 1st, 2008

tiru gaya upin dan ipin..
hoho orang lain sibuk tulis pasal norman hakim,tulis pasal kes altantuya.. tulis pasal razak baginda… tulis pasal harga minyak yang nak turun lagi esok.. tapi aku tak habis-habis dengan upin dan ipin lagi.. hoh nak buat camne.. dah minat. dan aku rasa best kalau dapat kongsikan dengan korang semua.. hoho mungkin aku patut aply jadi promoter bergerak la..:D

hoho ok cukup dengan intro tu.. seperti yang tertulis kat tajuk tu.. dan juga gambar yang aku ambil secara hotlinking dari lescopaque.. hoho aku dah host sendiri gambar tu.. lescopaque kini menganjurkan pertandingan tiru gaya upin dan ipin.. hoho ini untuk menaikkan kembali sinar upin dan ipin yang semakin malap sebab dah habis raya dah ni.. hohohoho

caranya mudah sahaja.. hohoh korang hanya perlu meniru gaya upin dan ipin serta merakamkannya.. hoho ye la.. kalau tak rakam macam mana mereka nak tengok aksi hebat korang.. ohoho video lakonan mestilah dalam lingkungan 30 saat hoh ye la buat apa lama-lama.. nanti kira over acting plak.. =)) hoho lepas dah rakam tu simpan la sampai lebam.. buat kenangan.. lepas dah rakam korang ada 2 pilihan.. samada nak burn dalam cd mahupun nak upload ke youtube.. hoho atau pilihan lain.. korang simpan je la. hoho tapi pada aku lagi mudah kalau upload ke youtube.. hohoho ikut sukahati korang la.

lepas dah burn atau upload tu.. korang boleh la hantar ke lescopaque melalui pos mahupun email.. hoho pandai-pandai fikir sendiri la.. kalau korang burn dalam cd.. takkan nak hantar guna email kot.. hoho tak pon takkan nak tulis surat kat lescopaque semata-mata nak bagi link youtube tu kot.. ;));)) ok korang boleh hantar ke alamat ini.. hoh besar punya aku bagi. takut korang tak perasan..
alamat

ok nak tau apa hadiah yang ditawarkan?? hohoh kononnya pemenang mingguan akan dapat hadiah eksklusif dari upin dpin dan ipin.. dan pemenang utama akan dapat hadiah utama la.. maskot upin dan ipin yang kepala besar tu kot. =)) =)) hoho ada 2 jenis hadiah tu beb.. tak rugi kalau korang mencuba. hohooh  mana la tau betul ke dia nak bagi maskot upin ipin tu.. boleh jadi bantal peluk.. hahahahaha =))

untuk pemilihan pemenang.. kononnya kira sistem undi dan menang. dan kononnya jugak ada juri profesional.. haha yang tu aku kurang pasti.. sebab diorang belum nyatakan lagi.. tapi kalau betul la buat sistem undian ni.. aku ada satu tawaran best khas untuk para blogger.. hohoho kepada blogger atau anak-anak atau cucu-cicit atau sedara mara blogger ke yang join.. lepas korang dah submit video tu guna youtube.. korang buat la post kat blog korang.. pastu inform kat aku.. lagi bagus kalau link ke entry ni.. hohoho nanti aku akan tolong meraih undi sekali guna pengaruh yang ada pada topotato.com ni.. hohoho boleh la dapat 10-20 undi kot. ok la tu. 😀

aku rasa tu je la..  so mari la tunjukkan bakat korang dan berlakon la seperti pin dan ipin..ada apa-apa sila lawati upindanipin.com.my atau ke page rasmi contest ni..atau ke blog diorang sendiri.. dan tanya sendiri ye.. ingin aku ingatkan.. aku tak mempunyai apa-apa keuntungan pon di upindanupin.com.my. hohoh sekadar promosi dengan nama peminat..  tapi kalau diorang nak amek aku jadi promoter pon aku terima je.. hahahaha =)) duit tak cukup nak beli henset baru ni.. :D:D

22 Responses to “contest tiru gaya upin dan ipin..”

  1. |1f34|-|1r3 says:

    haha…xabes2 ngan upin dan ipin….bila la diorang nak kuar balik..takkan la raya tahun depan kot ?
    ———-
    topo: diorang kata tak lama lagi diorang nak buat siri tetap upin dan ipin tu.. tunggu geng setel

    [Reply]



  2. oDiN says:

    topo .. jadi partner aku ..
    aku jadi upin .. ko jadi ipin ..
    hik hik ..

    [Reply]



  3. humbleandmodest says:

    ko masuk ar contest tu…
    pastu ko upload kt youtube…….
    nanti aku bgtau sepul ngan mike sroh tgk ko pnye aksi menggairahkan tu….
    hahahha…

    [Reply]



  4. smaelz says:

    hahaha… filem Geng dah siap.. tah bila la dpt ditayangkan kat pawagam?

    [Reply]



  5. nikillas says:

    bila la GENG nak kuar panggung ni.. lama dah tunggu ni.. haish..

    [Reply]



  6. callister says:

    haha…aku baru dua hari lepas tgk upin dan ipin.. 1st time aku tgk 2..siap download lg..
    gara2 pengaruh dr ko la ni..

    aku tgk yang derang nak lawn spider 2..
    lawan sape plg cantik rupanya..
    lawak n comel gak la..
    ———-
    topo: hahah bagus2.. pasni boleh ajak life4hire tiru gaya upin dsn ipin plak ye… hohoho

    [Reply]



  7. zool says:

    Nak masuk gak..
    He hee.
    layak ke ek?

    [Reply]



  8. abdfatah says:

    hahahaaa… menyinga upin dan ipin tengok ….siap cekak pinggang lagi. terpinga pinga pulak jadinya dek kerana tiru gaya upin dan upin…. betul betul betul…

    nak kena promote jugak nih…

    [Reply]



  9. bd fabregas says:

    aku tgh menunggu bila la cite geng nk kuar wayang ni..

    [Reply]



  10. zamz says:

    dgr2 dah masuk indon ek..hebat gak upin ipin nih..

    [Reply]



  11. su says:

    mcm best je dgr bunyinye neh…suh anak2 murid akak jd pelakon leh gak ni! hehe

    [Reply]



  12. reddebt says:

    waa. diorang pun wat contest gak ker..:upin02:
    ———-
    topo: buat.. hoho ko join la…

    [Reply]



  13. x-po shop says:

    aku nk jd bdk ni :ehsan01: ‘selamat pagi cikgu’..haha siap wat ringtones lg..

    [Reply]



  14. shaxx says:

    aku nak tgk sapa2 yg join nih… boleh kaannn….
    ———-
    topo: aku pon teringin jugak nak tgok…

    [Reply]



  15. callister says:

    haha..ko la ajak..
    aku xnk ajak nanti dia gelakkan kau..:ehsan01:
    ———-
    topo: itu sudah pasti.. hahahah

    [Reply]



  16. Mohd Hafifi says:

    aku suka ipin dan upin..happy go lucky je..:upin02:
    ———-
    topo: yup.. betul-betul :ipin02:

    [Reply]



  17. Hanep says:

    laku giler la upin ipin ni… :fizi01:

    [Reply]



  18. sempoi$#$ says:

    hehehe..mmg gler n pcah prut aku tgk upin ipin ni:))

    [Reply]



  19. sempoi$#$ says:

    aku cdgkn siarkan la cite upin n ipin ni stiap ari sabtu n ahad…xpyh tggu bln pose thn dpn bru nk kuar#:-s

    [Reply]



  20. fioren says:

    kog upin dan ipin ada 2

    [Reply]



  21. rimadiana binti abdulkarim says:

    ada pertandingan tak?

    [Reply]



Trackbacks

  1. Contest Upin dan Ipin | Tiru Gaya Upin dan Ipin

Leave a Reply