update topo lepas habis kursus..

November 26th, 2008 15 Comments   Posted in Life

ok seperti yang aku katakan di post yang lepas.. aku kena pergi kursus dan sekarang ni aku telah selamat sampai ke rumah.. hoho tapi nanti hari Jumaat kena pergi balik kursus… hohoho seperti biasa selepas aku tamat kursus aku akan buat update laju-laju untuk melepaskan gian.. jadi terima lah karutan topo bila dah tamat kursus.. Read the rest of this entry »

topo nak cuti blogging..layan lagu ni kalau rindu topo..

November 24th, 2008 10 Comments   Posted in video

ok sebentar lagi tepat jam 1pm aku akan berangkat untuk pergi kursus.. hoho seriously aku tak tau kursus ni kat mana.. tak usah la ditanya.. tapi memang area Melaka je.. so aku ingin mengambil cuti blogging la 2-3 hari ni.. kalau korang rindukan aku sila tengok video klip ni puas2.. hoho layan giler beb lagu dia.. project pop – bukan superstar.. band dari indonesia

kredit ditujukan khas buat cik aniely.. gud luck ye untuk operation hari ni… nanti pape hal update pada aku ye… ok bye.. semua.. jumpa lagi di alam maya yang mencabar ni 3 hari dari sekarang.. hohoh yang pasal kisah seharian topo tanpa firefox tu nanti akan diupdate bila aku balik nanti.. 😀

cabaran 24 jam tanpa firefox bersama topo…

November 23rd, 2008 35 Comments   Posted in Life

ok semenjak dua menjak ni firefox macam berkeadaan pelik je la dan membuatkan aku agak membencinya.. hohoh blog aku lambat load dalam firefox.. tapi dalam google chrome boleh tahan lagi walaupun lambat gak.. IE lagi tak payah cerita la.. tak layak bertanding.. pastu setiap kali aku exit firefox tu akan keluar error.. bosan aku.. hohoh jadi aku rasa aku nak mencabar diri aku 24 jam tanpa firefox.. hohoho pada awalnya aku nak buat seminggu je.. tapi Isnin ni aku ada kursus.. so tak berbaloi aku buat.. 24jam tanpa firefox ye.. bukan internet.. aku akan tetap online guna google chrome dan kalau terpaksa IE.. hoho

 

24 hours without firefox

24 hours without firefox

antara perkara yang akan aku terlepas bila tak gunakan firefox adalah seperti berikut..

Read the rest of this entry »

topo dah dapat payment blogjob…

November 21st, 2008 25 Comments   Posted in Blogging

ok post ni ringkas je ye tapi penuh makna… hohoh aku sangat sibuk la sekarang ni.. ok korang ingat tak post buat duit dengan blowjob blogjob yang aku war-warkan suatu ketika dahulu.. ohoh dengan gembiranya aku nak nyatakan disini.. saudara helmiasyraf dah buat  bayaran kepada aku untuk job tu..  nak tau berapa topo dapat?? hoho tengok sendiri gambar kat bawah tu.. Read the rest of this entry »

contest di topotato.com sempena yubiyu gathering..

November 18th, 2008 57 Comments   Posted in Blogging

ok seperti yang di khabarkan oleh razifmustapha,mohdadil,chokilala, iovantgarde\ fendy, zaren, shatilah, dan ramai lagi bloggers yubiyu yang lain.. pada tanggal 151108 yang lepas budak-budak yubiyu (UTeM Bloggers United) mengadakan sesi gathering secara kecil-kecilan dan photoshoot secara besar-besaran.. hoho dan buat pertama kalinya aku join photoshoot ni dan buat pertama kalinya aku akan mendedahkan muka aku di alam maya ini.. hohooh jadi bersempena dengan yubiyu gathering yang lepas dan sempena buat pertama kalinya aku nak menunjukkan muka di alam maya.. aku nak menganjurkan satu contest di topotato.com… terbuka pada semua rakyat Malaysia yang ada blog.. hohooh

ok sebelum aku cerikan lebih lanjut pasal contest ni.. jom tengok aksi-aksi sengal dan macho rakan-rakan perjuangan aku di yubiyu.. Read the rest of this entry »

idea blogger lain untuk hadiah hari jadi adik topo..

November 16th, 2008 23 Comments   Posted in Life

hoho sebelum pemergian aku untuk jawab exam dulu aku ada buat satu post mengarut pasal idea aku untuk hadiah hari jadi adik aku..ada 24 komen semuanya semasa aku tulis post ni dan idea yang wujud dari 24 blogger yang berlainan.. hohoho aku ingatkan aku punya idea dah cukup mengarut dah… rupanya ada blogger lain yang bagi idea yang lagi mengarut..sampai aku pon tak sanggup nak terima cadangan tu..  hohoh dalam post ni aku nak buat round up tentang idea yang diberi oleh rakan-rakan blogger sekalian semua cadangan dan idea aku reply sekali arung dalam post ni.. Read the rest of this entry »