topo nak ucapkan terima kasih…

Life October 16th, 2008

post ni bertujuan untuk mengucapkan terima kasih kepada mereka yang menyokong aku.. tanpa korang siapalah aku ni.. hohoho semakin hari tanggungjawab semakin bertambah.. tapi aku harap aku tak abaikan la tanggungjawab yang makin banyak ni.. dan aku harap menunaikan semua tanggugjawab.. hohoh ye la mungkin lepas ni aku tak boleh update blog selalu.. dan mungkin jugak tak melayari internet ni selalu.. tapi aku akan tetap tengok video heliza tu tatkala kebosanan.. cairnya aku dengan heliza ni.. adeh.. fokus topo.. fokus..

terima kasih jugak kepada rakan-rakan sekalian..  walaupun sekarang ni aku sangat sibuk.. bukak laptop pon sejam-dua je.. pastu tertidur depan laptop.. dan pernah sekali malam tu aku tertidur kat surau UTeM.. hohoho bangun2 blur je.. nasib baik diorang tak sembahyangkan aku.. hahahah…  tak ada masa nak melawat blog rakan-rakan.. takde masa nak reply comment kalian semua.. tapi korang masih lagi melawat blog ni tanpa putus-putus.. comment pon rajin korang bagi.. terima kasih la ye… tapi heliza memang cute.. geram aku tengok mata dia.. adeh.. fokus-fokus..

peperiksaan pun semakin menjelang tiba.. hahaha ayat best,, kejap je dah nak habis dah semester ni.. rasa macam baru semalam je aku start belajar.. hohoh project final banyak tak siap lagi ni.. eh silap.. project final banyak yang tak mula lagi.. lalalala.. memang aku dan rakan-rakan selalu mulakan project di saat akhir hoho baru semangat tu berkobar-kobar,… tapi bila dah bosan tu layan youtube tengok heliza best gak.. boleh jadi sumber inspirasi. waa cairnya aku dengan heliza… adeh.. fokus-fokus-fokus… hahahahah :))

aku rasa cukup la sampai di sini sahaja post ni.. aku dah hilang fokus dah ni.. mana bantal aku ni.. akhir kata sekali lagi aku nak mengucapkan terima kasih kepada kalian yang menyokong aku.. semoga aku dapat menunaikan tanggungjawab aku dengan sebaik mungkin.. nak tengok video heliza lagi sekali la.. hahahha

p/s: ayat macam menang grammy award je.. hohoho sesungguhnya aku memang tengah mengantuk dan mamai.. hahahah

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

19 Responses to “topo nak ucapkan terima kasih…”

  1. |1f34|-|1r3 says:

    topo…kalau ko jumpa odin…kasi ketuk kepala dia sket..tanya dia bila nak update blog dia….
    ———-
    topo: dia tengah sibuk buat final projek la..hohoho hari2 main coding vb je…

    [Reply]



  2. the;cato says:

    kakak heliza lawa gak, kalau ade video kakak die, aku yg cair dulu kot. haha. esemen~
    ———-
    topo: haaa.. ye ke… hohoho kene carik ni.. hohooho

    [Reply]



  3. cik ara says:

    tak abis2 heliza..kekekke
    ———-
    topo: hohoho ntah la.. seb baik blom termimpi-mimpi je..hohoho

    [Reply]



  4. lochoe says:

    haaa.. hempuk kepala odin kuat2.. hehe.. aku kim salam kat dia… dia paling senyap antara kami bertujuh hari tuh..
    ———-
    topo: odin memang sopan santun dan pemalu orangnya hohoho

    [Reply]



  5. aniely says:

    sayang topo.potato selalu
    ———-
    topo: sayang kamu juga…

    [Reply]



  6. !x0r@ says:

    waduh,berapa kali kamu asyik mention nama Heliza je ni? tersedak heliza tu jawabnya. hahahahhaha
    ———-
    topo: hahaha biar la dia tersedak…

    [Reply]



  7. zariel says:

    heliza…. heliza…. heliza…. zZzZzZzZ

    [Reply]



  8. abdusfauzi says:

    topo.. cuba cuba la bwk sebut nama aniely tu.. dah masam muka dah tu.. aku pun, busy teramat sebenarnya, cuma, malas nak buat. ade 10 jam je lagi before submit assignment tu.. hehehe. AKU MALAS!
    ———-
    topo: tiap2 hari aku sebut nama aniely tu banyak-banyak.. hohoho

    [Reply]



  9. sora says:

    huhu..topo ni dh jtuh chenta ngan heliza ni. good luck 4 d exam =)
    ———-
    topo: mane ade jatuh chenta.. cair je.. hohoho

    [Reply]



  10. angriani says:

    heheheheh
    dalam pada mengantuk tu…panjang gaks n3 topo nie

    selamat berbz topo :ipin02:
    ———-
    topo: hohoh merepek meraban aje…

    [Reply]



  11. smaelz says:

    jgn angau di bulan peksa! nnt jatuh merudum.. hoho

    [Reply]



  12. chokilala says:

    tahniah calon FTMK no 5 :ehsan01:

    [Reply]



  13. Kujie says:

    :kakros:yolah topo….musim bz skrg ni
    jaga diri lek lok…moga dipermudahkan segala urusan..

    [Reply]



  14. zariel says:

    topo… aku nk cadangkan ko sambut contest yang si menteil buat dengan bersungguh-sungguh dan penuh dedikasi… pastu bagi hadiah tu kat aku… hehe… amacam? :fizi01:
    ———-
    topo: asalnya aku xnak join sebab nak kasik ko menang… tp ok gak idea ko ni.. hohoho

    [Reply]



  15. eyeman says:

    ler. peminat heliza rupanya dia.

    memang terbukti lelaki. :upin01:

    [Reply]



  16. Adila says:

    gud luck utk preksa
    gud luck gak utk projects hehe

    berHeliza la time bohsan2
    itu kan tujuan youtube dibuat? NGIAHAHAHAHAAH

    [Reply]



  17. kakibangku says:

    okeh … sama2 topo markonah … :upin02:

    [Reply]



  18. nikillas says:

    wah.. aku pun exam start minggu depan.. pergh.. nak kena sita dah laptop ni.. haish..

    [Reply]



  19. ihateher says:

    selamat berexam. :upin02:

    [Reply]



Leave a Reply