topo kena pergi kursus malam ni gak…

Life October 10th, 2008

hohoh aku dapat seruan kena gi kursus malam ni jugak..maghrib tadi ada org kat UTeM panggil.. kursus apa?? hohoho nanti lepas aku balik aku cerita.. ni aku tengah blur lagi ni.. nak bawak apa pon tak tau.. so nantikanlah kepulangan aku ahad ini ya.. semasa pemergian aku ni tolong la tengok-tengokkan blog ni dari jenayah siber ye..

  • kalau ada spammers kat kotak jerit biarkan je… hoohoh nanti aku balik aku spam balik kotak jerita die kaw2
  • dah sah-sah la aku tak bleh online.. so jangan la buzz aku ye.. handphone pon tak tentu ada line ke tak
  • email aje jika ada sebarang perkara penting.. hohoho nanti jika kelapangan aku balas la surat cinta korang

adeh.. pemergian aku ni betul-betul emergency.. aku tak tau pon kat mana kursus.. apa yang nak kene bawak.. hohoh korang doakan aku selamat aje cukup la ye.. hohooh bye..

UPDATED: topo dah balik dah.. tapi masih penat + blur.. belom tiba masanya utk aku update blog lagi.. hoohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

10 Responses to “topo kena pergi kursus malam ni gak…”

  1. |1f34|-|1r3 says:

    Topo oi…mana la ko nak pegi kursus tuh? celah bedah mana tuuuu smp xde line tipon…ulu banat ke?? :ipin02:

    [Reply]



  2. aniely says:

    oMG!! topo…aku merindui mu……*ding dong* ….( seperti dlm iklan yee…

    counting days for you to come home ..mish mish ..hua hua hua lalala

    [Reply]



  3. smaelz says:

    Selamat berkursus la yer~~

    [Reply]



  4. KampungBoy says:

    La….orang kuat Upin & Ipin yerk. Macam2 animation yang menarik….ada kat sini. pe2hal pun selamat berkursus. kalau dah blik kursus. Selamat pulang kursus. Act…umah saya kat area Utem tu jgk..:fizi01:

    [Reply]



  5. abdusfauzi says:

    ntah, saya pun rindu kamu nnt (tiru aniely).. kamu jangan pegi lama-lama ya.. 🙁 8->

    p.s: sounds so gay! hahaha.. [sdarian] :))

    [Reply]



  6. zariel says:

    topo… ko nak pegi kusus kawin buat apa nak bawak brg banyak2? hohoho

    [Reply]



  7. nikillas says:

    Kat mana la kursus tu ye.. Sampai gitu sekali haa.. Anyway.. Selamat berkursus~~~

    [Reply]



  8. alone says:

    uhu.. kesian betul.. kena kursus pulak..

    sometimes we have no choice. uhuh :ipin01:

    [Reply]



  9. mahamdan says:

    dgr citer kat kursus tu makan sedap ~sedap. hu hu

    [Reply]



  10. adil says:

    :upin02: wa.. kursus kecemerlangan ke??? 🙂

    [Reply]



Leave a Reply