Ramadhan,trafik dan topotato

round up October 4th, 2008

satu lagi round up post di topotato.com.. hohoho ok ni adalah post penutup sempena bulan September ataubulan Ramadhan.. hohoh bulan yang penuh keberkatan ni memang memberikan letupan trafik yang sangat mendadak pada topotato.com.. hohoho bukan trafik je naik.. earning aku kat nuffnang pon boleh tahan jugak la.. hoho akhir tahun ni dah boleh cash out kot.. hohooh ni antara post yang meletup pada bulan lepas

bulan september jugak blog ni paling mendapat banyak pendatang dari link di blog lain.. hoho antaranya:

dan seperti biasa… search engine la yang mendatangkan trafik secara besar-besaran ke topotato.com dan antara keyword yang popular adalah:

  • topotato – hohoh ramai la plak yang guna keyword ni.. apsal mereka tak taip topotato.com je terus ek?? oo aku tau.. pendatang yg guna keyword ni kebanyakkan berasal dari musuh-musuh aku kat binagara.. hohooh
  • design kad raya – adeh.. bila masa la aku ada buat design kad raya kat blog ni.. hohooh kad raya pon aku curik si aniely punye je.. hooh
  • www.upin dan ipin.com.my – hohoh memang confirm la tak jumpa website upin dan ipin kalau taip camni.. hohoh last-last sampai ke blog aku.. hohoh bagus jugak.. terima kasih upin ipin.. hohoho
  • gambar-gambar a famosa – dan sekali lagi.. keyword a famosa sampai ke blog aku. hoho dan kali ni aku tak berasa bersalah sangat sebab memang ade post yang berkenaan a famosa di sini.. hhohoho teruskan la datang lagi ke blog aku ye..

hohoh selain tu bulan September ni menampakkan aku sangat aktif berfacebook dan bertwitter so apa kata jikalau korang add aku di facebook dan follow aku di twitter.. hohohoho cukup lah round up post kali ini.. sekian…

17 Responses to “Ramadhan,trafik dan topotato”

  1. eches says:

    hoho theme greentopo sempena raya. selamat hari raya bro..ok la test sket smiley awek cun :kakros02: hehe
    ———-
    topo: hohoh nak tunggu theme ko asik kaler biru je.. terpaksa la aku edit sendri.. hohooh selamat hari raya juga…

    [Reply]



  2. smaelz says:

    Huiyo.. round up yg meletup rupanya.. akunya meletup sebab ada link download untuk FIFA 09 demo dan PES2009 Demo untuk pc
    ———-
    topo: hohoho aku dah lama bersara dari bidang game ni hohooh

    [Reply]



  3. Marzuki says:

    apsal facebook cam berat je nk load? last2 aku xbuka dah

    cuma twitter je rajin ckit, nmpak cm cool je wlau widget dia berat
    ———-
    topo: mane la aku tau… bukan aku admin dia.. hahaha tp mmg kekadang dia gile sket facebook tu.. hoohoh

    [Reply]



  4. aman says:

    smiley upin ipin memang cun. huhu
    ———-
    topo: aku pon cair tgok smiley tu..

    [Reply]



  5. shaxx says:

    aku ikut ko kat twitter.. tweeettt!
    ———-
    topo: sila la.. hohohoho

    [Reply]



  6. asx says:

    First time aku di sini . Dah ada blog topo ya . =)
    ———-
    topo: dah ade blog #-o rasanya aku dah ade blog lg lame dari kot.. rasanya la…

    [Reply]



  7. KNizam says:

    wahhhh betul2 utilise upin ipin ni ek. hehe :mail01::mail01:
    ———–
    topo: betul2.. hohhohoh

    [Reply]



  8. samdaddycool says:

    hebat ko sekarang…
    ———-
    topo: tak sehebat ko sam… ๐Ÿ˜€

    [Reply]



  9. kujie says:

    hiks..!
    realnya life macam upin & ipin tak?
    ———–
    topo: tak… hahahhahah:ipin01:

    [Reply]



  10. saffa says:

    :ipin01:wah!!!!!!!!!!!!! smiley upin ipin!
    ———-
    topo: dah lame dah menatang ni ada kat sini…

    [Reply]



  11. samdaddycool says:

    …mana ada hebat topo… aku makan nasi, bukan makan besi… ๐Ÿ˜€
    ———-
    topo: aku nasik pon xmakan.. hohoh asik makan ketupat je…

    [Reply]



  12. samdaddycool says:

    ..jgn byk sangat makan ketupat.. nanti buncit!

    [Reply]



  13. abdfatah says:

    lepas nih kena sediakan banyak2 blog lagi untuk cari duit pulak… mungkin lebih melotup lagi wooooo…:ipin02:

    [Reply]



  14. apip says:

    :fizi01:kutangkap kau kutangkap

    [Reply]



  15. eman96 says:

    :ipin02:besnye cerita ni

    [Reply]



  16. imah says:

    anak-anak aku kalau terBUKA upin n ipin ni confom xleh tengok chanel lain dah….http://topotato.com/smilies/upin02.gifhttp://topotato.com/smilies/ipin01.gif

    [Reply]



  17. wan aina nadirah says:

    saya suka tengok cerita upin ipin.besnya cerita upin dan ipin rugi tak tengok…

    june 5th,2010 at 4:35

    [Reply]



Leave a Reply