orang lain dapat duit raya.. topo dapat tag raya…

October 10th, 2008 14 Comments   Posted in tag

adeh di saat orang sedang sedang bergembira menyambut hari raya.. hoho ye la dapat makan kuih raya yang sedap sedap.. dapat baju raya yang cantik-cantik… dapat duit raya banyak-banyak… tapi apa yang topo dapat?? tag raya je.. adeh.. ni dah tag kedua pasal raya yg aku dah dapat tapi nasib baik la soalan lain… bersemangat la jugak aku nak buat… lupa plak.. tag ini disedekahkan oleh en Titan.. Read the rest of this entry »

kenapa blog topo tak banyak komen???

October 8th, 2008 45 Comments   Posted in Blogging

ok post ni bertujuan untuk menjawab pertanyaan seorang rakan ni.. sibuk je nak tau kenapa blog topotato ni tak banyak komen.. tak macam blog-blog yang hebat lain.. hohoh adeh.. bila mase la blog aku ni hebat.. pr2 je pon.. alexa pon masih jutaan.. hohoh blog ni memang tak banyak sangat komen dari sudut pandangan angka.. hahaha :)) ye la.. paling banyak pon ade 38 je komen.. hohoho.. tapi aku dah cukup berpuas hati dah.. hohoho angka bukan segalanya.. :D.. tapi kepada kawan yang sibuk nak tau tadi.. dan juga kepada korang yang lain.. mari aku terangkan kenapa blog ni tak banyak komen… Read the rest of this entry »

pokai selepas raya??? takpe.. TITAN kan ada…

October 7th, 2008 14 Comments   Posted in Reviews

selepas musim perayaan ni pasti ramai yang garu kepala fikir mana nak cekau duit untuk menempuh hari yang mendatang kan.. hohooho ye la masa nak raya dulu tak beringat.. hohoho borong selagi ada.. kalau boleh dengan awek cashier yang cun tu pon sekali nak borong.. hohoho lepas dah habis raya ni baru la menyesal.. hohoh ye la.. baju beli beguni-guni.. beratus-ratus plak harga dia.. sekarang nak tolak bundle pon dapat berapa sen je.. hohoho terkejut aku tengok pejabat pos sesak gila siang tadi.. aku ingatkan semua sibuk mintak rebat tunai kete diorang.. hoho ye la sekarang dah pokai.. tapi rupanya aku silap.. hahah orang ramai-ramai kat pejabat pos tadi sebab nak hidupkan road tax.. hohoh ntah kenapa xbleh buat kat jpj ntah.. diorang ambung cuti sampai deepavali kot..

adeh.. dah merepek teruk dah aku ni.. ok berbalik pada tajuk asal post ni.. sedang ramai orang pokai time lepas raya ni.. tetiba ada sorang mamat ni yang kaya-raya la plak.. hohoh ye la.. time ni la segala jenis cek bayaran la sampai kt rumah dia.. dan sebab itu lah dia bermurah hati nak bagi RM50 dan hadiah rahsia.. heheheh Read the rest of this entry »

mari bertukar link dengan topo…

October 5th, 2008 18 Comments   Posted in Blogging

yeah.. mode hari raya dah berakhir.. ok korang perasan tak page links kat topotato.com ni dah kosong tanpa sebarang link.. hohoho sebenarnya aku sedang cuba satu plugin yang membolehkan korang submit sendiri link korang ke topotato.com ni.. ye la aku perasan banyak blog yang dah link ke topotato.com tapi aku tak balas pon link mereka..mungkin sebab aku terlupa.. atau mungkin sebab aku sendiri tak tau mereka ada link ke blog ni.. hohooh sampai ada yang mengamuk kat kotak jerit aku kenapa tak balas link.. jadi aku pun mencari la satu plugin yang membolehkan korang layan diri.. submit sendiri link korang ke topotato.com… macam mana nak submit link?? hohoh caranya mudah sahaja.. Read the rest of this entry »

Ramadhan,trafik dan topotato

October 4th, 2008 17 Comments   Posted in round up

satu lagi round up post di topotato.com.. hohoho ok ni adalah post penutup sempena bulan September ataubulan Ramadhan.. hohoh bulan yang penuh keberkatan ni memang memberikan letupan trafik yang sangat mendadak pada topotato.com.. hohoho bukan trafik je naik.. earning aku kat nuffnang pon boleh tahan jugak la.. hoho akhir tahun ni dah boleh cash out kot.. hohooh ni antara post yang meletup pada bulan lepas

orang lain beraya topo gi tengok KAMI THE MOVIE..

October 3rd, 2008 16 Comments   Posted in Reviews

yeah buat kali keduanya aku berjaya tengok wayang pada tahun ni.. hohoh wayang pertama tahun ni iron man.. dan yang kedua dan yang terakhir untuk tahun ni ialah KAMI THE MOVIE.. hohoho memang dah lama aku nantikan filem ni di pawagam… bukan senang aku nak gi tengok wayang.. dan lagi bukan senang aku nak tengok cerita Melayu kat pawagam.. hohoho ye la kebanyakkan cerita MElayu semua tak berbaloi untuk ditonton.. tak macam cerita dulu-dulu lagi.. lagi pon cerita lain confirm akan keluar kat tv raya tahun depan.. hohoh silap-silap raya haji ni nanti dah keluar dah.. Read the rest of this entry »