mari bertukar link dengan topo…

Blogging October 5th, 2008

yeah.. mode hari raya dah berakhir.. ok korang perasan tak page links kat topotato.com ni dah kosong tanpa sebarang link.. hohoho sebenarnya aku sedang cuba satu plugin yang membolehkan korang submit sendiri link korang ke topotato.com ni.. ye la aku perasan banyak blog yang dah link ke topotato.com tapi aku tak balas pon link mereka..mungkin sebab aku terlupa.. atau mungkin sebab aku sendiri tak tau mereka ada link ke blog ni.. hohooh sampai ada yang mengamuk kat kotak jerit aku kenapa tak balas link.. jadi aku pun mencari la satu plugin yang membolehkan korang layan diri.. submit sendiri link korang ke topotato.com… macam mana nak submit link?? hohoh caranya mudah sahaja..

  • pertama.. sila lah ke page links.. hohoh ye la.. kalau tak kesana memang tak dapat la buat penukaran link..
  • kedua.. sila links dahulu topotato.com di blog kalian… hohoho tak kisah la nak link guna text link biasa ke.. nak guna banner ke.. sukahati la..
  • ketiga.. sila isikan borang yang terdapat di page links itu.. isi la dengan sejujurnya.. janagn tipu ye.. hohoho
  • keempat.. hohoh dah siap isi sila la tekan butang submit ye.. dan kemudian aku akan moderate link yang korang submit itu…

hohoho mudah sahaja bukan?? tapi aku rasa pasti ada yang tanya Url of the reciprocal link: tu menatang ape.. hohoho benda ni aku belajar masa buat keje dengan catz dulu.. secara senangnya.. menatang tu bermaksud url tempat korang letak link topotato.com tadi.. hohoho sebab tu la kau suruh letak link topotato.com… kalau tak memang tak boleh submit…

hohoh pasti ada lagi suara sumbang yang tanya.. dah letak link url blog buat pe nak letak lagi Url of the reciprocal link??? hohoho ini kerana terdapat blog yang bukan letak link di main page.. ada yang letak di page khas.. dan ada jugak yang buat satu post khas untuk letak link segala.. contohnya macam blog ni sendiri dan juga blog ini.. sebab tu la dia mintak url reciprocal tu..

plugin ni menarik tapi mengarut… banyak yang aku edit kat plugin ni.. jadi aku nak letak tempoh percubaan kat plugin ni.. dalam seminggu ni kalau plugin ni ok aku akan terus guna.. kalau tak sesuai aku kan terus buang aja dan kembali ke cara tradisional yang agak menyusahkan.. korang tolong la komen kalau ada kecacatan kat plugin ni… hohoh diharap lepas ni takdelah yang mngamuk kat kotak jerit aku mintak link ye.. hoohoh

18 Responses to “mari bertukar link dengan topo…”

  1. tin kosong says:

    best² cmni lagi senang dari nak buat pertukaran link..:upin02:
    ———-
    topo: masih tahap percubaan lagi ni..hohoho

    [Reply]



  2. KNizam says:

    aku dah lama letak link ko rasanya kan. hehe :upin02:
    ———-
    topo: tu la pasal.. aku dah lost track la.. hohoho tapikan.. link aku mmg takde pon kt blog ko.. hohooh

    [Reply]



  3. NoktahHitam says:

    Main reciprocal.

    Well topo, bile dah jadi femes, sume org nak mintak back link. tp pade aku, aku hanye akan link kepade orang itu jika aku suke blog die. kalau tak, silalah comment, dapat la link otomatik.
    ———-
    topo: itu la pasal.. hohoho aku pon biasanya link ke blog awek2 cun je.. tapi semenjak ada yang bising kt shoutbox mintak dilink back.. aku try cara ni dulu.. kalao x best aku tuka la balik cara tradisional.. hohoho

    tp.. aku x sefemes ko.. hohoho

    [Reply]



  4. Marzuki says:

    awek cun? xlain xbukan aniely la tu

    lawak3xxx

    :mail01: <—– topo
    ———-
    topo: hahah tak abes2 ngan si aniely ko.. hoho ramai gak pe awek cun kat msia ni.. hoohoh

    [Reply]



  5. smaelz says:

    Oo.. patut la link akunyer blog mmg xder kat cni.. rupanya nak awek cun jer.. ~~~:kakros02:
    ———-
    topo: lalalala hahaha sekarang dah xde link langsung.. hoohoh

    [Reply]



  6. oDiN says:

    dah tukar link .. bleyh tukar lagi x ?
    huhu

    [Reply]



  7. sickchild72 says:

    topo ko tak rindu aku ke wehh
    ———-
    topo: hohoh rindu giler ko baru balik plkn kan??

    [Reply]



  8. chokilala says:

    aku suka style comment mcm blog ko ni. reply ko x dikira sbg comment. nanti aku da pindah rumah, ajar aku eh :mail01:
    ———-
    topo: ko dah pindah nnt buzz aku.. akan ku turnkan segala ilmu wp yg aku ada… hahaha

    tp cara aku ni ada kelemahan… nnt aku ceritakan dalam satu post khas.. hohoho

    [Reply]



  9. tombakgoyang says:

    topo, leh x share coding untuk ‘add link’ nih? macam menarik jer..
    ———-
    topo: tu aku guna plugin wordpress la… kalo ade pape source nnt aku share..

    [Reply]



  10. abdusfauzi says:

    :fizi01:
    topo femous la.. aku tau.. ko saje nak rendahkan diri, bagi awek-awek cun terpikat.. hahahaha
    ———-
    topo: hohoh kalau la dengan cara ni boleh ramai awek cun yg terpikat… dh lame dah aku malkan..=))

    [Reply]



  11. syuxx says:

    aku pun dah tolong ko test plugin ni. hehe
    segak bergaya smilies dekat blog ni.
    :ehsan01:
    ———–
    topo: tuan dia pon segak… :> =))

    [Reply]



  12. ihateher says:

    nanti dah wat, saya bagitau topo ye..:ipin01:

    [Reply]



  13. aeropama dot com says:

    orang femes macam ko… berebut org nk tukar link.

    ps: aku juga seperti NH. lebih prefer orang mengomen. automatik dapat link dari blog aku

    pss: blog aku do follow. jadi sesiapa yang mengomen, automatik search engine crawler akan follow.

    psss: blog aku PR3. mari ramai-ramai sedut PR aku dengan mengomen di blog aku dengan ganasnya.

    [Reply]



  14. affuan says:

    link aku skali ok. :ipin02:
    ———-
    topo: layan diri ye en affuan.. hohooho

    [Reply]



  15. callister says:

    weh fening aku..
    xjadik pun aku wat..
    adakah aku sorg je mengalami masalah ni??
    ———-
    topo: ok.. error pertama.. aku dah fix dah error dia.. da ada dah link ko

    [Reply]



  16. strawberry says:

    topo aku nak gak blaja.aniely yg kenalkan aku ngn blog ko ni..pastu aku ada chat ngn odin haritu.so taula psl blog ko nih..tp aku xfham yg ko terang kt atas tu..aku kene copy arahan ko tu pastu bt 1,1..nnt ko ajarla.klu ko xtau aku tnya ko.

    [Reply]



  17. ryu s says:

    aku xpahamla link of reciprocal tu. nak letak link pe? maklumlah..den ni buto IT sket.tapi aku dah link ko dah sebab blog ko banyak informasi.
    ———-
    topo: ok nanti aku add kan..

    [Reply]



  18. sickchild72 says:

    gemoK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    [Reply]



Leave a Reply