bila topo balik alexa rank dah bawah sejuta.. yeah!!!

Blogging, Life October 13th, 2008

hohoh seperti yang aku khabarkan beberapa hari lepas.. aku kena pergi emergency kursus.. hohoho pukul 12 pagi bertolak dari rumah beb.. pukul 1 pagi baru sampai.. sampai-sampai je tengok budak-budak tengah tidur dengar ceramah dalam dewan.. hohoho siap dengan kemeja putih lengan panjang dan berseluar gelap berserta sepatu hitam.. hohoho aku plak datang dengan memakai seluar jean raya aku..hahhaha =)) cam bagus je.. dah la sampai pukul 1 pg.. apa isi kandungan kursus tu?? aku rasa biarlah rahsia dulu.. tapi aku boleh bagi tau.. dan menjawab pertanyaan pelbagai pihak yang komen dalam entry yang lepas..hohoh macam-macam solan diajukan.. hohoho kira aku reply kat sini la ye…

|1f34|-|1r3 tanya: celah bedah mana la topo gi kursus sampai tak de line telefon..
topo jawab: aku tak gi celah-celah bedah..#-o kursus aku kat dalam hutan percha alor gajah.. dan memang tak de line sebab henset aku off dan fasilitator simpan dalam guni.. hahahha

aniely cakap: topo aku merindui mu.. *ding-dong* ( seperti dlm iklan yee…counting days for you to come home ..mish mish ..hua hua hua lalala
topo membalas: follow me bedak badan wangi menjamin keselesaan sepanjang hari.. (lagu tema iklan tu…) hahaha

abdus cakap: ntah, saya pun rindu kamu nnt (tiru aniely).. kamu jangan pegi lama-lama ya.. p.s: sounds so gay! hahaha.. [sdarian]
topo menafikan: takut aku baca komen ni.. fakta: aku tak gay ye.. kalau abdus tu mungkin.. hahahha

zariel mengingatkan: kalau nak gi kursus kawen tak payah bawak barang banyak-banyak..
topo salin: ok aku akan ingat tu.. tapi macam lambat lagi je aku nak gi kursus kawen ni.. nanti lagi 2-3 tahun ko ingatkan aku balik ye.. hoohoh

mahamdan cakap: dgr citer kat kursus tu makan sedap ~sedap. hu hu
topo membalas: eh mana tau ni.. hohoho makan memang agak sedap.. tapi air dia pelik.. hohooh aku kenal air kopi dengan air teh je.. hohoh pastu ade air kaler unggu yang bukan anggur.. kaler oren yang tak rasa oren..  dan air hijau yang tak rasa hijau.. hohoho

hohoho aku rasa cukup la sesi menjawab komen pada kali ini.. kepada komen yang tidak terjawab. jangan berkecil hati.. aku tengah mamai dan blur lagi ni.. tak mampu nak jawab semua.. hohoho

adeh sebenarnya post ni bertujuan untuk aku menkhabarkan pada seluruh rakyat jelata.. Alexa rank topotato.com dah cecah angka kurang 1 juta.. => 970 584..  hohoh dah lama aku menantikan saat ini…boleh celebrate ni hohoho… target seterusnya.. pr3…

alexa rank topotato

alexa rank topotato

nak check alexa rank gak?? klik sini..

24 Responses to “bila topo balik alexa rank dah bawah sejuta.. yeah!!!”

  1. bd fabregas says:

    tahniah bro.. agak2nya bape la rank blog aku ee.. 20 juta kot.. hehehe..
    ———-
    topo: takkan la 20 juta.. da berapa lama dah kan blog ko tu fabregas.. hohooh

    [Reply]



  2. nikillas says:

    Eheee.. camne nak guna alexa ni ye.. hurmm…

    [Reply]



  3. nikillas says:

    ok.. tahu dah.. hehehe.. ak x masuk top sejuta lagi.. huhuhu..
    ———-
    topo: aku baru je nk explain.. hohoho

    [Reply]



  4. abdusfauzi says:

    hua… gns ko nye alexa.. aku masih 12 juta.. hahahah.. seminggu 700 hit tu!!
    ———-
    topo: sape punya seminggu 700 hits???

    [Reply]



  5. KNizam says:

    tahniah topotato giler kentang! hehe :upin01:

    [Reply]



  6. adil says:

    :upin02: tahniah2 topo. bukan senang nk dpt rank bwh sejuta nih… 🙂

    [Reply]



  7. kita says:

    tahniah ler…..aku tengah mencapainya……………

    [Reply]



  8. angriani says:

    camat hari raya topo…

    and congratsss…rank dah naik erkkk :kakros:

    [Reply]



  9. Kak Ros says:

    hoho. smgt tue alexa bwh sejuta. leh lawan che det nti!
    ———-
    topo: dia punya dah nak bawah 10 ribu.. aku nye baru je mencungap bwh sejuta.. hohoho

    [Reply]



  10. shaxx says:

    aku kurang faham lah alexa nih! Aku punya 157,252 jer… jauh lagi nak sampai 1 juta.. okay ke tuh?
    ———-
    topo: ko punya alexa ni meletup ko tau tak?? hohoho kalau makin banyak no makin teruk.. hohooh

    [Reply]



  11. menteil says:

    hehe.. tak amek port sangat mende nie…
    asal jalan jer..

    to shaxx, 157,252 hebat la tu.. huhu…
    :fizi01:

    [Reply]



  12. aeropama dot com says:

    same kapal la kita ye topo… high five!
    ———-
    topo: sekapal ape kejadahnya.. hohooh ko punya 700 ribu++ aku baru je nak jejak 970 ribu.. hohooh

    [Reply]



  13. Marzuki says:

    733,66835 <——- aku punya

    :upin02:

    [Reply]



  14. cikja says:

    heheheh.. kena BTN ye.. gaya pemakaiannyer.. menggambarkan BTN.. hahhahaha.. :p bosanlah..
    ———-
    topo: hohoh lalalala no komen…

    [Reply]



  15. Mr Am says:

    Sumer blog rank dah naik ke? aduh.. blog ku ketglan.. :upin01:

    [Reply]



  16. |1f34|-|1r3 says:

    fuh..kerek aaaaa skang..bawah sejuta….congrats beb…kenapa la aku ada perasan aku nyer comment tuh akan disiarkan …dejavu kot ? :fizi01:

    [Reply]



  17. abdfatah komen says:

    memang popular kat malaysia nih… kalo ada senarai negara lain tentunya lagi femes neh…? macam titan… kena tambah open case nih…:upin02:

    [Reply]



  18. shaxx says:

    ooo… lagi kecik lagi bagus… baru ku tahu…. tq

    [Reply]



  19. mahamdan says:

    ha ha, pelik air nya tu. bila ko nak celebrate?

    [Reply]



  20. chokilala says:

    ketinggalannya aku, xde benda ni :ipin01:

    [Reply]



  21. bd fabregas says:

    alexa kt U aku ni kena block la.. dh x leh bukak..

    [Reply]



  22. Pak Long Topo says:

    kikiki… aku masih lagi 2juta lemon.. :upin01:

    [Reply]



  23. eyeman says:

    bagusla. lepas nih, cuba bawah 500k pulak ye. :ehsan01:

    [Reply]



  24. spatt says:

    wahhh…gile hebat la bro…
    aku pnye 4juta dan tlebih sket!!hahaha

    p/s – ko bli trafik ke ha?jgn tipu aaa…kekekeke

    [Reply]



Leave a Reply