yeah!! esok tak jadi raya..

Life September 30th, 2008

setelah diperkenankan oleh duli-duli yang maha mulia raja-raja, tarikh permulaan puasa bagi tahun ini, 1429H jatuh pada hari Rabu bersamaan 1 Oktober 2008.. yeah esok tak jadi raya… hohoho banyak lagi benda yang tak siap lagi.. hohoh rumah tak kemas lagi.. langsir tak tukar lagi.. hohoh memang takkan tukar pon.. pernah ke nampak anak bulan Syawal kat Malaysia ni.. aku rasa selama aku kenal dengan Ramadhan dan Syawal.. tak pernah pulak nampak anak bulan syawal kat Malaysia ni..hoho tak tau la kalau sebelum kelahiran aku anak bulan kelihatan..

ok dikesempatan ini aku nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA.. MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua pembaca, pengomen,dan juga penjerit tegar blog ni contohnya jejaka tampan,gadis cun dan tak lupa awek cun,awek dahaga,awek comel, anak sedara topo, Mrs topotato, guest,ili_balqis.. dan sesiapa lagi yang rajin menyepam kotak jerit aku ini…

selain itu aku juga nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA.. MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua rakan-rakan bloggers tak kira di mana kamu berada.. samada di Sudan,di New Zealand, balik kampung di Jasin,di Tawau,di UTeM.. dan di mana-mana sahaja la.. dan tak lupa juga yang tak dapat balik raya di kampung Paloh.. hohoh seribu kemaafan dipinta..

dan sebagai tanda penghargaan.. topo ade menyediakan kad raya.. hoho tapi bukan aku buat kad raya ni.. aku amek dari blogger cun mana ntah.. hohoh kalau aku letak gambar aku kat kad raya tu memang confirm la korang semua tak boleh beraya.. hohoohoh so aku gantikan dengan kad raya ni jela ye.. hohoho kepada tuan punya kad raya ni.. jangan mintak duit raya mahupun duit royalti dari aku ye.. hohooho

12 Responses to “yeah!! esok tak jadi raya..”

  1. aniely says:

    eh! itu aku…hgahahahha duit royalti musti la kene …tetibe jd malu ,,kenapa saye nyer gamba ade kat siNi??:ipin02:
    ———-
    topo: ntah la ye.. ku pon xtau kenapa gamba kamu boleh ade di sini.. hohoho sure odin ngan marzuki jeles ni…

    [Reply]



  2. Marzuki says:

    esok raya…

    woo hooo (baca ikut nada band blur)

    amboi topo, apsal ko ngorat awek aku? nak kena budak ni nih. ekekee
    ———-
    topo: awek ko restu aku ngorat die.. hohooh

    [Reply]



  3. aniely says:

    ambOiii …bile mase aku restu nih??? nih kak rose marah kang ..kak rose kite garang!!:kakros02:
    ———-
    topo: eh bukan semalam kita dah bincang2 ke?? hohoho

    [Reply]



  4. alone says:

    betul.. betul.. :ipin02: sempat lagi nak siap2 nih..

    [Reply]



  5. chokilala says:

    fuhhh. ni kad raya versi gothic ke pe ni? mesti raya ko xmeriah. b&w je. kehkeh

    seb baik ko letak pic aniely ni. kalau ko letak pic bm, muntah darah aku raya nie! :upin02:
    ———-
    topo: hohoh aku pon xnak letak pic si marzuki tu…

    [Reply]



  6. Hanep says:

    seram nampak kad raya ko ni.. hehe
    ———-
    topo: hohoh seni gak pe kad ni.

    [Reply]



  7. Marzuki says:

    haha, blog aku nanti aku nak letak gambar choki la. haha, siyes dia comel (teknik mengembangkan hidung choki)
    ———-
    topo: die memang “comel”..

    [Reply]



  8. Darkz05 says:

    Topo,

    Selamat Hari Raya Aidilfitri 2008
    Maaf Zahir Batin

    =)
    Darkz05
    ———–
    topo: selamat hari raya juga kepada anda…

    [Reply]



  9. nadiEya says:

    slamat hari raye & smoga hari raye kali ni lebih meriah dari taun² sebelum ni :ipin01:

    [Reply]



  10. Adila says:

    selamat hari raya 😀
    jgn hentam ketupat byk sgt ye~ 😛

    [Reply]



  11. oDiN says:

    erk .. aku nak jeles ?
    time kasih jerk la ..

    aku professional . xder jeles 2x .. hihi

    slmt hari raya bro ..
    nak raye umah ko !
    ———-
    topo: ye ke x jeles.. ye ke professional.. ;))
    nk dtg raya.. dtg la kt umah ak yg kt bga raya tu je.. hohoho

    [Reply]



  12. jun says:

    ni gambar sape?slamt raye jugak..

    [Reply]



Leave a Reply