70-410 exam 70-488 dumps 70-461 exam MB5-705 dumps 200-120 exam 70-486 dumps 70-411 exam 70-480 dumps 70-346 exam 70-462 dumps 70-347 exam 70-412 dumps 70-483 exam 70-417 dumps MB2-703 exam 70-331 dumps 220-802 exam C4040-252 dumps C_TADM51_731 exam 1Z0-061 dumps 70-487 exam 400-101 dumps CCD-410 exam 100-101 dumps MB2-700 exam 1Z0-060 dumps 70-463 exam EX200 dumps C4040-250 exam 300-115 dumps 640-554 exam 70-533 dumps 70-532 exam VCP550 dumps 1Z0-803 exam 220-801 dumps 300-101 exam 70-467 dumps CISSP exam SY0-401 dumps MB2-702 exam 640-911 dumps 74-335 exam 700-505 dumps 70-414 exam 810-401 dumps 700-501 exam CCA-500 dumps N10-005 exam 70-243 dumps E10-001 exam VCP-550 dumps 1Z0-062 exam 70-466 dumps 200-101 exam 70-489 dumps MB2-701 exam 640-864 dumps A00-211 exam C_TAW12_731 dumps 98-364 exam M70-201 dumps 70-413 exam EX0-001 dumps HP0-J73 exam ICBB dumps JN0-102 exam M70-301 dumps 640-461 exam MB6-871 dumps C_TFIN52_66 exam OG0-093 dumps 1Z0-144 exam M70-101 dumps 350-018 exam C_TSCM52_66 dumps C_A1FIN_10 exam EX300 dumps DEV-501 exam 70-680 dumps C_HANASUP_1 exam 312-50v8 dumps C2020-702 exam MB2-704 dumps MB7-701 exam SK0-003 dumps AWS-SysOps exam HP0-S41 dumps HP2-B115 exam C4040-251 dumps 101 exam 9L0-422 dumps 70-534 exam 98-349 dumps 70-341 exam 300-208 dumps 400-051 exam 98-365 dumps HP5-B04D exam PMP dumps 642-874 exam 70-332 dumps PRINCE2 exam 1Z0-051 dumps 1Z0-052 exam 1Z0-053 dumps 312-49v8 exam 74-343 dumps 74-697 exam 98-367 dumps ICGB exam SSCP dumps 9L0-012 exam 3002 dumps 3308 exam 3309 dumps 6209 exam 210-451 dumps 300-070 exam 300-075 dumps 300-085 exam 500-260 dumps 500-801 exam 700-201 dumps 700-703 exam 700-801 dumps 1Y0-201 exam 1Y0-301 dumps CAS-002 exam LX0-103 dumps LX0-104 exam CWSP-205 dumps E10-002 exam E20-026 dumps E22-258 exam ITILF dumps HP0-A113 exam HP0-D30 dumps HP0-S42 exam HP2-Z36 dumps C2030-284 exam C2070-991 dumps C2090-560 exam C2150-200 dumps C2180-410 exam C2210-422 dumps C4090-971 exam P2090-739 dumps CTFL_001 exam 010-150 dumps 101-400 exam 74-678 dumps 98-368 exam MB6-702 dumps MB6-703 exam NS0-157 dumps 1z0-400 exam 1z0-414 dumps 1z0-429 exam 1z0-430 dumps 1z0-432 exam 250-272 dumps ST0-304 exam VMCE_V8 dumps 1V0-601 exam 1V0-605 dumps VCAN610 exam
Women Who seem to different watches cheap replica omega watches just look, this particular view using the specifics signify that the women kind has a new kind of skill. Beneath the actual soft, tasteful layout can be a robust defeat "core" dusty, DONNA Good quality 50 extra-long quality audemars piguet replica electric power arrange view Ms. development scientific limits, to make steady electric power just for this women kind, which can be the past with the primary together with the usa through Women extended electric power arrange view. Luxury just longines replica watches for women like romantic, soft, Omega's makers usually are often good at recording the actual beauty with lifestyle accidentally, to help convey the actual beauty of women for that story as well as reward with the mundane character. Following the actual 2014 launch with replica cartier watches for men uk the primary feather easy view, this particular Omega Constellation set PLUMA sent feather easy view brand new different watches, mummy of pearl dial with a brand new appearance magnificent debut. Soft barrier dial tends to make this particular view would not replica rolex watches for sale want to guide think of the actual summer sun's rays makes warmness bread. Different watches along with different watches with the very same feather iwc replica for lady easy, this particular 20 mm view features eleven embedded inside the prime with the arched mounting brackets 18K antique watches gemstone hour prints, soft curves with the bezel swiss breitling replica watches for man iconic "drag claw" extend, multiply for the full dial.

topo dapat kad raya daripada diri sendiri…

Reviews September 20th, 2008

ok korang ingat tak pasal kad raya yang aku ceritakan dulu.. hohoh ye la.. kad raya percuma daripada enveluv.com.. ok inilah rupanya kad raya tu.. hohooho macam biasa laye.. klik untuk paparan yang lebih besar… tapi kan.. secara jujurnya aku katakan.. aku agak kecewa la dengan kad versi baru ni.. kalau sebelum ni kan.. siap ade sampul surat lagi.. hohoho betapa serononknya aku dapat kad yang aku hantar pada diri sendiri dulu… tapi sekarang… dah macam brosure iklan plak aku tengok kad enveluv ni.. hohoho betapa seronoknya aku koyakkan sampul surat masa dapat kad dari enveluv ni dulu… tapi kini semua tu dah takde lagi.. hohohoho tapi still ok la lagi ni.. free la katakan… hoho tapi aku tetap suka yang versi lama dulu..

korang pasti nak tahu kan macam mana mereka mampu nak bagi kad ni oercuma kepada sesiapa sahaja.. hohoh diorang ni semua tokei balak yang dah kaya ke?? hohoh jawapannya mudah sekali.. sebenarnya enveluv ni bertindak sebagai salah satu medium pengiklanan.. hohoho konsep dia lebih kurang sama la seperti ruang iklan kat majalah dan surat khabar tu.. hoho dan sama la jugak seperti ruang iklan yang ade kat blog ini.. maknanya syarikat-syarikat akan beli ruang iklan pada kad yang mereka hantar tu.. dan dari situ la mereka menjana wang untuk terus kekal di dunia yang serba mencabar ini.. hohoho

ni bahagian dalaman kad tu.. dan jugak iklan yang aku ceritakan.. hohoh betapa besarnya iklan exabytes tu.. hoho sure mahal punya…

kad raya daripada diri sendiri

kad raya daripada diri sendiri

p/s: aku takde simpan la plak kad enveluv yang best tu dulu.. adeh menyesalnya…:(

16 Responses to “topo dapat kad raya daripada diri sendiri…”

  1. shaxx says:

    ko ni buat aku teringat kat mr bean… dia suka la hantar kad kat diri sendiri… hahaha…
    ———-
    topo: hahahaha =)) hohoh sebelum bagi kat orang kene la test sendri dlu…

    [Reply]



  2. humbleandmodest says:

    ko blurkan name ko…
    tapi masih buley dibaca…..
    hohohaho :ipin01:
    ———-
    topo: boleh dibaca sebab ko memang tau nama aku… hohhohoho

    [Reply]



  3. menteil says:

    baik ko anta kat aku.. lagi bagus.. huhu..
    :mail01:
    ———-
    topo: hhohoh ko ade ramai awek yg boleh bagi kt ko..

    [Reply]



  4. myadlan says:

    wah.. comel plak ada upin ipin nye watak nih..

    cute2..

    btw pelik plak dgr org antar kad raya utk diri sendiri.. bleh gak la try..

    p/s – ske antar email / sms kt diri sendiri jugak!:fizi01:
    ———-
    topo: aku xpnah anta sms pada diri sendri.. hohooh membazir je 15 sen.ohoho

    [Reply]



  5. abdusfauzi says:

    topo. anda lambat. hahaa.. aku dah dapat dulu kad raya. tp bukan from enveluv. from sahabat yg belajar di jepun. ehehehe.. from enveluv, aku dah terima utk merdeka.. from diri sendiri gak. nak test2.. hehe. :P
    ———-
    topo: aku xde la rakan dari jepun… :upin01:

    [Reply]



  6. fare4z says:

    ha3,,kad raya kau dah sampai..thanks..

    [Reply]



  7. cikja says:

    hahahah.. wei..
    ang send ler kat cik ja satu.. kate free…

    [Reply]



  8. nuaeman says:

    :fizi01: aku tak dapat kad raya raya lagi.. apa kata ko hantar kat aku topo..

    [Reply]



  9. xmindfreakx says:

    dulu aku guna untuk hantar kad cinta kpd awek aku…hahaha…memang cool…belakang sampul surat ada iklan…
    ———-
    topo: :(( sekarang dah xde sampul surat.. waaa dah macam brochure iklan je aku nengok…

    [Reply]



  10. nurulefa says:

    salam topo,

    poskod rumah kamu same ngan umahku,he3 :kakros:
    anyway tahniah jua kerana mendapat kad raya dr diri sendiri~
    ———-
    topo: rumah kamu dgan rumah aku kan dekat cik epa oi…

    [Reply]



  11. lochoe says:

    owh… baru tahu ada servis antar kad raya free, huhu, aku nak antar kat client2 aku la.. hahhaa.. best betul dunia ni kalau semua mende free..free food, free cigaretes, free sex.. magical of life..
    ———-
    topo: hohoh melampau sungguh permintaan kamu ini…

    [Reply]



  12. aeropama dot com says:

    ko anta kat diri sendir je? kat aku ko xnk anta lak.

    ps: aku dh anta kad raya kt ko td. kelakau lak bila aku tulis dkt sampul surat tu nama kau topotato….

    ps: mesti posmen tu pelik ngk nama cmtu kan?
    pss: apa la nama sbnr ko ye?
    ———-
    topo: aku nak test dulu la ape rupa kad tu.. hoho x se best macam yang dulu punye…

    p/s: hohoh posmen tu dah biasa.. hahaha
    pss: nama sebenar aku sangat macho.. hohoh tapi belum boleh exposed lagi la.. hohohoho

    [Reply]



  13. Krawx says:

    pity.. ~.~ no raya kad..

    [Reply]



  14. KNizam says:

    aku pun dapat kad raya gak
    nanti aku scan ek. hehe :kakros02:

    [Reply]



  15. PakciQue says:

    Jom kita main tukar-tukar kad raya dari enveluv..Mungkin kad nya sama. Tapi, ayat-ayat di dalam tak kan sama kan?

    Alamat aku disini http://tinypaste.com/2c56e

    Bagi Alamat Kau

    Ayat-Ayat Puitis Kad Raya

    ————
    topo: maybe next time la ye..aku rasa da xsempat da ni..hohoho

    [Reply]



  16. bya says:

    ptutlaa x bg kad kt ak~~~~

    [Reply]



Leave a Reply