topo dapat kad raya daripada diri sendiri…

Reviews September 20th, 2008

ok korang ingat tak pasal kad raya yang aku ceritakan dulu.. hohoh ye la.. kad raya percuma daripada enveluv.com.. ok inilah rupanya kad raya tu.. hohooho macam biasa laye.. klik untuk paparan yang lebih besar… tapi kan.. secara jujurnya aku katakan.. aku agak kecewa la dengan kad versi baru ni.. kalau sebelum ni kan.. siap ade sampul surat lagi.. hohoho betapa serononknya aku dapat kad yang aku hantar pada diri sendiri dulu… tapi sekarang… dah macam brosure iklan plak aku tengok kad enveluv ni.. hohoho betapa seronoknya aku koyakkan sampul surat masa dapat kad dari enveluv ni dulu… tapi kini semua tu dah takde lagi.. hohohoho tapi still ok la lagi ni.. free la katakan… hoho tapi aku tetap suka yang versi lama dulu..

korang pasti nak tahu kan macam mana mereka mampu nak bagi kad ni oercuma kepada sesiapa sahaja.. hohoh diorang ni semua tokei balak yang dah kaya ke?? hohoh jawapannya mudah sekali.. sebenarnya enveluv ni bertindak sebagai salah satu medium pengiklanan.. hohoho konsep dia lebih kurang sama la seperti ruang iklan kat majalah dan surat khabar tu.. hoho dan sama la jugak seperti ruang iklan yang ade kat blog ini.. maknanya syarikat-syarikat akan beli ruang iklan pada kad yang mereka hantar tu.. dan dari situ la mereka menjana wang untuk terus kekal di dunia yang serba mencabar ini.. hohoho

ni bahagian dalaman kad tu.. dan jugak iklan yang aku ceritakan.. hohoh betapa besarnya iklan exabytes tu.. hoho sure mahal punya…

kad raya daripada diri sendiri

kad raya daripada diri sendiri

p/s: aku takde simpan la plak kad enveluv yang best tu dulu.. adeh menyesalnya…:(

16 Responses to “topo dapat kad raya daripada diri sendiri…”

  1. shaxx says:

    ko ni buat aku teringat kat mr bean… dia suka la hantar kad kat diri sendiri… hahaha…
    ———-
    topo: hahahaha =)) hohoh sebelum bagi kat orang kene la test sendri dlu…

    [Reply]



  2. humbleandmodest says:

    ko blurkan name ko…
    tapi masih buley dibaca…..
    hohohaho :ipin01:
    ———-
    topo: boleh dibaca sebab ko memang tau nama aku… hohhohoho

    [Reply]



  3. menteil says:

    baik ko anta kat aku.. lagi bagus.. huhu..
    :mail01:
    ———-
    topo: hhohoh ko ade ramai awek yg boleh bagi kt ko..

    [Reply]



  4. myadlan says:

    wah.. comel plak ada upin ipin nye watak nih..

    cute2..

    btw pelik plak dgr org antar kad raya utk diri sendiri.. bleh gak la try..

    p/s – ske antar email / sms kt diri sendiri jugak!:fizi01:
    ———-
    topo: aku xpnah anta sms pada diri sendri.. hohooh membazir je 15 sen.ohoho

    [Reply]



  5. abdusfauzi says:

    topo. anda lambat. hahaa.. aku dah dapat dulu kad raya. tp bukan from enveluv. from sahabat yg belajar di jepun. ehehehe.. from enveluv, aku dah terima utk merdeka.. from diri sendiri gak. nak test2.. hehe. :P
    ———-
    topo: aku xde la rakan dari jepun… :upin01:

    [Reply]



  6. fare4z says:

    ha3,,kad raya kau dah sampai..thanks..

    [Reply]



  7. cikja says:

    hahahah.. wei..
    ang send ler kat cik ja satu.. kate free…

    [Reply]



  8. nuaeman says:

    :fizi01: aku tak dapat kad raya raya lagi.. apa kata ko hantar kat aku topo..

    [Reply]



  9. xmindfreakx says:

    dulu aku guna untuk hantar kad cinta kpd awek aku…hahaha…memang cool…belakang sampul surat ada iklan…
    ———-
    topo: :(( sekarang dah xde sampul surat.. waaa dah macam brochure iklan je aku nengok…

    [Reply]



  10. nurulefa says:

    salam topo,

    poskod rumah kamu same ngan umahku,he3 :kakros:
    anyway tahniah jua kerana mendapat kad raya dr diri sendiri~
    ———-
    topo: rumah kamu dgan rumah aku kan dekat cik epa oi…

    [Reply]



  11. lochoe says:

    owh… baru tahu ada servis antar kad raya free, huhu, aku nak antar kat client2 aku la.. hahhaa.. best betul dunia ni kalau semua mende free..free food, free cigaretes, free sex.. magical of life..
    ———-
    topo: hohoh melampau sungguh permintaan kamu ini…

    [Reply]



  12. aeropama dot com says:

    ko anta kat diri sendir je? kat aku ko xnk anta lak.

    ps: aku dh anta kad raya kt ko td. kelakau lak bila aku tulis dkt sampul surat tu nama kau topotato….

    ps: mesti posmen tu pelik ngk nama cmtu kan?
    pss: apa la nama sbnr ko ye?
    ———-
    topo: aku nak test dulu la ape rupa kad tu.. hoho x se best macam yang dulu punye…

    p/s: hohoh posmen tu dah biasa.. hahaha
    pss: nama sebenar aku sangat macho.. hohoh tapi belum boleh exposed lagi la.. hohohoho

    [Reply]



  13. Krawx says:

    pity.. ~.~ no raya kad..

    [Reply]



  14. KNizam says:

    aku pun dapat kad raya gak
    nanti aku scan ek. hehe :kakros02:

    [Reply]



  15. PakciQue says:

    Jom kita main tukar-tukar kad raya dari enveluv..Mungkin kad nya sama. Tapi, ayat-ayat di dalam tak kan sama kan?

    Alamat aku disini http://tinypaste.com/2c56e

    Bagi Alamat Kau

    Ayat-Ayat Puitis Kad Raya

    ————
    topo: maybe next time la ye..aku rasa da xsempat da ni..hohoho

    [Reply]



  16. bya says:

    ptutlaa x bg kad kt ak~~~~

    [Reply]



Leave a Reply