football shirts cheap manchester united football shirts cheap england football shirts cheap real madrid football shirts cheap northern ireland football shirts cheap borussia dortmund football shirts cheap ac milan football shirts cheap inter milan football shirts cheap brazil football shirts cheap manchester city football shirts cheap arsenal football shirts European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china

topo dapat kad raya daripada diri sendiri…

Reviews September 20th, 2008

ok korang ingat tak pasal kad raya yang aku ceritakan dulu.. hohoh ye la.. kad raya percuma daripada enveluv.com.. ok inilah rupanya kad raya tu.. hohooho macam biasa laye.. klik untuk paparan yang lebih besar… tapi kan.. secara jujurnya aku katakan.. aku agak kecewa la dengan kad versi baru ni.. kalau sebelum ni kan.. siap ade sampul surat lagi.. hohoho betapa serononknya aku dapat kad yang aku hantar pada diri sendiri dulu… tapi sekarang… dah macam brosure iklan plak aku tengok kad enveluv ni.. hohoho betapa seronoknya aku koyakkan sampul surat masa dapat kad dari enveluv ni dulu… tapi kini semua tu dah takde lagi.. hohohoho tapi still ok la lagi ni.. free la katakan… hoho tapi aku tetap suka yang versi lama dulu..

korang pasti nak tahu kan macam mana mereka mampu nak bagi kad ni oercuma kepada sesiapa sahaja.. hohoh diorang ni semua tokei balak yang dah kaya ke?? hohoh jawapannya mudah sekali.. sebenarnya enveluv ni bertindak sebagai salah satu medium pengiklanan.. hohoho konsep dia lebih kurang sama la seperti ruang iklan kat majalah dan surat khabar tu.. hoho dan sama la jugak seperti ruang iklan yang ade kat blog ini.. maknanya syarikat-syarikat akan beli ruang iklan pada kad yang mereka hantar tu.. dan dari situ la mereka menjana wang untuk terus kekal di dunia yang serba mencabar ini.. hohoho

ni bahagian dalaman kad tu.. dan jugak iklan yang aku ceritakan.. hohoh betapa besarnya iklan exabytes tu.. hoho sure mahal punya…

kad raya daripada diri sendiri

kad raya daripada diri sendiri

p/s: aku takde simpan la plak kad enveluv yang best tu dulu.. adeh menyesalnya…:(

16 Responses to “topo dapat kad raya daripada diri sendiri…”

  1. shaxx says:

    ko ni buat aku teringat kat mr bean… dia suka la hantar kad kat diri sendiri… hahaha…
    ———-
    topo: hahahaha =)) hohoh sebelum bagi kat orang kene la test sendri dlu…

    [Reply]



  2. humbleandmodest says:

    ko blurkan name ko…
    tapi masih buley dibaca…..
    hohohaho :ipin01:
    ———-
    topo: boleh dibaca sebab ko memang tau nama aku… hohhohoho

    [Reply]



  3. menteil says:

    baik ko anta kat aku.. lagi bagus.. huhu..
    :mail01:
    ———-
    topo: hhohoh ko ade ramai awek yg boleh bagi kt ko..

    [Reply]



  4. myadlan says:

    wah.. comel plak ada upin ipin nye watak nih..

    cute2..

    btw pelik plak dgr org antar kad raya utk diri sendiri.. bleh gak la try..

    p/s – ske antar email / sms kt diri sendiri jugak!:fizi01:
    ———-
    topo: aku xpnah anta sms pada diri sendri.. hohooh membazir je 15 sen.ohoho

    [Reply]



  5. abdusfauzi says:

    topo. anda lambat. hahaa.. aku dah dapat dulu kad raya. tp bukan from enveluv. from sahabat yg belajar di jepun. ehehehe.. from enveluv, aku dah terima utk merdeka.. from diri sendiri gak. nak test2.. hehe. :P
    ———-
    topo: aku xde la rakan dari jepun… :upin01:

    [Reply]



  6. fare4z says:

    ha3,,kad raya kau dah sampai..thanks..

    [Reply]



  7. cikja says:

    hahahah.. wei..
    ang send ler kat cik ja satu.. kate free…

    [Reply]



  8. nuaeman says:

    :fizi01: aku tak dapat kad raya raya lagi.. apa kata ko hantar kat aku topo..

    [Reply]



  9. xmindfreakx says:

    dulu aku guna untuk hantar kad cinta kpd awek aku…hahaha…memang cool…belakang sampul surat ada iklan…
    ———-
    topo: :(( sekarang dah xde sampul surat.. waaa dah macam brochure iklan je aku nengok…

    [Reply]



  10. nurulefa says:

    salam topo,

    poskod rumah kamu same ngan umahku,he3 :kakros:
    anyway tahniah jua kerana mendapat kad raya dr diri sendiri~
    ———-
    topo: rumah kamu dgan rumah aku kan dekat cik epa oi…

    [Reply]



  11. lochoe says:

    owh… baru tahu ada servis antar kad raya free, huhu, aku nak antar kat client2 aku la.. hahhaa.. best betul dunia ni kalau semua mende free..free food, free cigaretes, free sex.. magical of life..
    ———-
    topo: hohoh melampau sungguh permintaan kamu ini…

    [Reply]



  12. aeropama dot com says:

    ko anta kat diri sendir je? kat aku ko xnk anta lak.

    ps: aku dh anta kad raya kt ko td. kelakau lak bila aku tulis dkt sampul surat tu nama kau topotato….

    ps: mesti posmen tu pelik ngk nama cmtu kan?
    pss: apa la nama sbnr ko ye?
    ———-
    topo: aku nak test dulu la ape rupa kad tu.. hoho x se best macam yang dulu punye…

    p/s: hohoh posmen tu dah biasa.. hahaha
    pss: nama sebenar aku sangat macho.. hohoh tapi belum boleh exposed lagi la.. hohohoho

    [Reply]



  13. Krawx says:

    pity.. ~.~ no raya kad..

    [Reply]



  14. KNizam says:

    aku pun dapat kad raya gak
    nanti aku scan ek. hehe :kakros02:

    [Reply]



  15. PakciQue says:

    Jom kita main tukar-tukar kad raya dari enveluv..Mungkin kad nya sama. Tapi, ayat-ayat di dalam tak kan sama kan?

    Alamat aku disini http://tinypaste.com/2c56e

    Bagi Alamat Kau

    Ayat-Ayat Puitis Kad Raya

    ————
    topo: maybe next time la ye..aku rasa da xsempat da ni..hohoho

    [Reply]



  16. bya says:

    ptutlaa x bg kad kt ak~~~~

    [Reply]



Leave a Reply

cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | Cheap Barcelona football shirts  | Cheap Manchester United football shirts  | Cheap Real Madrid football shirts  | Cheap AC Milan football shirts  | Cheap England football shirts  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | Cheap Barcelona football shirts  | Cheap Manchester United football shirts  | Cheap Real Madrid football shirts  | Cheap AC Milan football shirts  | Cheap England football shirts  |
cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  | cheap football kits  | cheap football shirts  | cheap football tops  |
70-410 exam  | 70-488 dumps  | 70-461 exam  | MB5-705 dumps  | 200-120 exam  | 70-486 dumps  | 70-411 exam  | 70-480 dumps  | 70-346 exam  | 70-462 dumps  | 70-347 exam  | 70-412 dumps  | 70-483 exam  | 70-417 dumps  | MB2-703 exam  | 70-331 dumps  | 220-802 exam  | C4040-252 dumps  | C_TADM51_731 exam  | 1Z0-061 dumps  | 70-487 exam  | 400-101 dumps  | CCD-410 exam  | 100-101 dumps  | MB2-700 exam  | 1Z0-060 dumps  | 70-463 exam  | EX200 dumps  | C4040-250 exam  | 300-115 dumps  | 640-554 exam  | 70-533 dumps  | 70-532 exam  | VCP550 dumps  | 1Z0-803 exam  | 220-801 dumps  | 300-101 exam  | 70-467 dumps  | CISSP exam  | SY0-401 dumps  | MB2-702 exam  | 640-911 dumps  | 74-335 exam  | 700-505 dumps  | 70-414 exam  | 810-401 dumps  | 700-501 exam  | CCA-500 dumps  | N10-005 exam  | 70-243 dumps  | E10-001 exam  | VCP-550 dumps  | 1Z0-062 exam  | 70-466 dumps  | 200-101 exam  | 70-489 dumps  | MB2-701 exam  | 640-864 dumps  | A00-211 exam  | C_TAW12_731 dumps  | 98-364 exam  | M70-201 dumps  | 70-413 exam  | EX0-001 dumps  | HP0-J73 exam  | ICBB dumps  | JN0-102 exam  | M70-301 dumps  | 640-461 exam  | MB6-871 dumps  | C_TFIN52_66 exam  | OG0-093 dumps  | 1Z0-144 exam  | M70-101 dumps  | 350-018 exam  | C_TSCM52_66 dumps  | C_A1FIN_10 exam  | EX300 dumps  | DEV-501 exam  | 70-680 dumps  | C_HANASUP_1 exam  | 312-50v8 dumps  | C2020-702 exam  | MB2-704 dumps  | MB7-701 exam  | SK0-003 dumps  | AWS-SysOps exam  | HP0-S41 dumps  | HP2-B115 exam  | C4040-251 dumps  | 101 exam  | 9L0-422 dumps  | 70-534 exam  | 98-349 dumps  | 70-341 exam  | 300-208 dumps  | 400-051 exam  | 98-365 dumps  | HP5-B04D exam  | PMP dumps  | 642-874 exam  | 70-332 dumps  | PRINCE2 exam  | 1Z0-051 dumps  | 1Z0-052 exam  | 1Z0-053 dumps  | 312-49v8 exam  | 74-343 dumps  | 74-697 exam  | 98-367 dumps  | ICGB exam  | SSCP dumps  | 9L0-012 exam  | 3002 dumps  | 3308 exam  | 3309 dumps  | 6209 exam  | 210-451 dumps  | 300-070 exam  | 300-075 dumps  | 300-085 exam  | 500-260 dumps  | 500-801 exam  | 700-201 dumps  | 700-703 exam  | 700-801 dumps  | 1Y0-201 exam  | 1Y0-301 dumps  | CAS-002 exam  | LX0-103 dumps  | LX0-104 exam  | CWSP-205 dumps  | E10-002 exam  | E20-026 dumps  | E22-258 exam  | ITILF dumps  | HP0-A113 exam  | HP0-D30 dumps  | HP0-S42 exam  | HP2-Z36 dumps  | C2030-284 exam  | C2070-991 dumps  | C2090-560 exam  | C2150-200 dumps  | C2180-410 exam  | C2210-422 dumps  | C4090-971 exam  | P2090-739 dumps  | CTFL_001 exam  | 010-150 dumps  | 101-400 exam  | 74-678 dumps  | 98-368 exam  | MB6-702 dumps  | MB6-703 exam  | NS0-157 dumps  | 1z0-400 exam  | 1z0-414 dumps  | 1z0-429 exam  | 1z0-430 dumps  | 1z0-432 exam  | 250-272 dumps  | ST0-304 exam  | VMCE_V8 dumps  | 1V0-601 exam  | 1V0-605 dumps  | VCAN610 exam  |