topo dah takde benda lain ke nak tulis selain upin dan ipin????

Masterpiece, Reviews September 17th, 2008

adeh… ni post ketiga berturut-turut aku buat pasal upin dan ipin… aku patut hentikan la… sure korang bosan punya kan?? ok2.. blog post yang seterusnya takde kaitan dengan upin dan ipin.. betul2 tak tipu.. hohohoho ok blog post ni sekadar update dan tambahan kepada smiley @ icon pack upin dan ipin yang lepas… hohoho les copaque dah tambah lagi 2 smiley.. dah jadi 10 semuanya… hohohoho

http://www.upindanipin.com.my/download/smiley/kakros02.gifhttp://www.upindanipin.com.my/download/smiley/ehsan02.gif

aku dah update script die… so sila la amek script baru ini ya… lagi satu aku nak mintak maaf sebab script lama tu kehabisan bandwidth gambarnya… hohoho nak tau apa itu bandwidth??? nantikan post berikutnya…

ok selain itu… kepada yang menonton upin dan ipin… korang suka tak cara ehsan lead ucapan selamat pada cikgu dia??? hohoho aku suka gila.. berminat untuk jadikan ucapan tu ringtone korang??? hohoh kini tak jadi masalah… terima kasih kepada upindanipin.com.my serta tak lupa les copaque


Title
Format

Upin & Ipin Theme Song
.mp3
Upin & Ipin Theme Song (Long Version)
.mp3
Upin – “Betul Betul Betul”
.mp3
Ipin – “Ayam Goreng…”
.mp3
Tadika – “Selamat Pagi Cikgu…”
.mp3
Upin & Ipin – “Assalamualaikum..”
.mp3
Mail – “2 Singgit…”
.mp3
Jarjit – “Apa kamu buat ni…”
.mp3

*new
Upin & Ipin -”kak rosssss!!!”                .mp3                               download

* lagi baru.. sempena GENG The Movie Pengembaran Bermula

1. Upin & Ipin Geng Promo Ring Tone DOWNLOAD
2. Upin & Ipin Geng Promo SMS - DOWNLOAD
3. Upin & Ipin Geng Promo Voicemail- DOWNLOAD

adeh.. aku dah kena sindrom upin dan ipin yang serius.. siapa ade penawarnya??? atau lagi bagus.. kepada doktor-doktor cinta yang cun di luar sana.. tolong la aku ini…

69 Responses to “topo dah takde benda lain ke nak tulis selain upin dan ipin????”

  1. menteil says:

    hehe… sori la..
    dengan tak malunye aku donlot..
    :ehsan01:

    [Reply]



  2. callister says:

    suke betul ko dgn upin dan ipin ni ek..
    nmpak gayanya kena la aku tgk citer ni..:kakros02:
    ———-
    topo: try la tengok… hohohoho

    [Reply]



  3. Adry says:

    hahaha.. kalau ko jumpa awek cun mesti dapat lupa upin dan ipin ni.. hehehe :d
    ———-
    topo: awek cun tu pon suka upin&ipin gak.. hohooh

    [Reply]



  4. cik ja says:

    heheheheh
    watlah yang upin dan ipin cakap kak rosss…. hahhahaha suka2
    ———-
    topo: hohoh kene tunggu sumber la…

    [Reply]



  5. ImamKhalid says:

    Nak try download satu! :upin02:
    ———-
    topo: sila2..

    [Reply]



  6. abdfatah says:

    kak rosssss…:kakros02:

    kak ross temberang yer…:ipin02:

    yer yer ye… betul betul betul…:upin01: kak ross temberang….:kakros:
    ———-
    topo: hohohhoh bantai dialog plak kat sini…

    [Reply]



  7. abdusfauzi says:

    :mail01:
    haa. kan dah kene. hahaha.
    aku pun suke babak dia greet teacher dia..
    “seeeeelamat paagii cekguuu”
    hik hik
    ———-
    topo: hohoho aku pon suke…. :ehsan01:

    [Reply]



  8. tra says:

    kiut nye~~ ske gle……… :upin02:
    ———-
    topo: betol-betol-betol…

    [Reply]



  9. Mira says:

    wahh..ini sudah bagus!!!
    ada mp3..leh wat utk sms alert

    wakakakaka..
    tq tq tq
    aku pun sgt suka upin ipin
    kak ros yg garang itu mcm erra fazira lak aku ngk
    hahahhaa
    ———-
    topo: era fazira??? hohohoho

    [Reply]



  10. Extremist Thinker says:

    :kakros: kepada semua. hendak jd pemikir ekstrim hendak lah menjadi kakak yang garang dahulu. luv uols!
    ———-
    topo: betul betul.. :ipin02:

    [Reply]



  11. aeropama dot com says:

    aku juga sudah addict pada upin dan ipin…. betul betul betul
    ———-
    topo: hohohoho bagus…

    [Reply]



  12. TMUkmkd says:

    we wun more, we wun more… :fizi01:
    ———-
    topo: hohoh lama aku pikirkan maksud wun tu ape.. hohoho

    [Reply]



  13. ibnmasir says:

    :ipin01:betol3..ak pon suke..”selamat pg cikgu”-:ehsan02:

    [Reply]



  14. shandye says:

    hehe…
    suke ar…
    dh donlod n wat ringtone lagik…
    cute banget!!

    hehe…:ehsan01:
    ———-
    topo: hohoh bagus2…

    [Reply]



  15. chika says:

    dah macam duta Upin & Ipin
    ———-
    topo: tunggu offer je.. hohohoho

    [Reply]



  16. KNizam says:

    ko mmg dah menggila ngan upin ipinkan
    hehe okeylahtuh

    [Reply]



  17. abdfatah says:

    wah… donload jangan tak donload banyak2 dengan penuh selambanya :)
    ———-
    topo: download la selagi bandwidth masih ade.. hohooh

    [Reply]



  18. alonqexe says:

    Wah, menarik2. Download ye. Mekasih. =)
    ———-
    topo: sila2..

    [Reply]



  19. nuaeman says:

    :upin02: kalau setiap minggu ada cerita ni ok jugak eak..
    ———-
    topo: hohoho diaorang cakap mungkin ade kot sbab projek geng the movie diorang dah setel… tengok je la nnt camne..

    [Reply]



  20. rose says:

    :kakros: salam…tQ 4 da kakros.mp3…mmg nak cari…n jumpe pon d cni..kwn2 pon panggil kak ros…

    [Reply]



  21. miera says:

    :upin01::ipin01::upin02::kakros::kakros02:

    [Reply]



  22. miera says:

    :kakros02:comeyl and qute…tanks for

    [Reply]



  23. zaki blog says:

    Topo, klu angko kena pilih, nk jadi upin ke ipin?
    ———-
    topo: hohoho nak jadi kak ros la.. boleh tak??

    [Reply]



  24. jepon says:

    :ipin01::ipin02: best ar…
    nak wat ringtone

    [Reply]



  25. bawangmerah says:

    habes semua ku downlod – tenkiu ya!

    [Reply]



  26. titan says:

    ringtone sms aku adalah ringtone upin dan ipin. haha..:ehsan01:

    [Reply]



  27. kodetsoft>samarinda(Indonesia) says:

    :upin02:
    izin awak tu download filenya..
    awak ucapin terima kasih..
    :ipin02:

    [Reply]



  28. raynold says:

    demam upin dan ipin lah sampai ke indonesia…. Sayaaaanngg kak ros..

    [Reply]



  29. Icha says:

    cam ne nak gune kat handphone tak boleh open pun

    [Reply]



  30. adol says:

    memg minat upin ipin ke? huhuhu:fizi01:

    [Reply]



  31. junaidi says:

    trima kasih….
    akhirnya,…..
    aku dpt jgak file ni…
    T.Q

    [Reply]



  32. su mirza says:

    :ipin01:hu2…betol3…minat gler kt diorg nieh la…

    [Reply]



  33. ika says:

    nak download terus ke phone cam na erk?:ipin01:

    [Reply]



  34. arm says:

    best! thanks coz sharing!
    memula adik aku berlagak dgn tone sms dia
    hehehe pasni aku plak berlagak kat adik aku, hehehe:upin02:

    [Reply]



  35. AZIATUL HANANI says:

    BUAT LA CITE BEST LG ASYIK2 ULANG JE MN NK BEST

    [Reply]



  36. AZIATUL HANANI says:

    BUAT LA CITE BEST LG ASYIK2 ULANG JE MN NK BEST
    ORANG PUN BSN NK TGK
    :kakros:

    [Reply]



  37. dewi says:

    i like wacth the story upin & ipin

    [Reply]



  38. dedin says:

    :upin02::ipin01:
    kaya adik2 ku lucu bwangaet…

    [Reply]



  39. Ikhwan says:

    bru lps download, best2!

    [Reply]



  40. wyna says:

    :ipin01:ingat sape tak puase dosa!

    [Reply]



  41. dildhoom-my says:

    :ipin02:
    hallo sume…
    bleh gabong…

    [Reply]



  42. zulyana says:

    salam..ellow..i like upin n ipin..cute cangat2..:ipin02::upin02::upin01:…
    erm..i dah download nye dah..huhu…nice blog..

    [Reply]



  43. zulyana says:

    mmmmmmmmmmmmm……………..mmg bez rr cite dye..da la cute2..especially suare upin n upin..btl x topo???huhuhuhuhuhuhuhhuhuhu….:upin02:
    kalu bley sy nk byk lagi mengenainya..hakhakhak:fizi01:
    ape yg sy nk kata skrang…keep it up topo!!:kakros:heheh..blog yg cantik,hebat,menarik…klu ade mse silalah invit blog sy..
    :ipin01:
    http://cahayakasihsuci.blogspot.com
    nak promote…:kakros02::ehsan02:

    [Reply]



  44. zarah says:

    hmm….

    suka kali aku dgn yg ini :ipin01::ehsan01::upin02:

    [Reply]



  45. MiniBoy says:

    :ehsan01:SELAMAT PAGI CIKGU….!!
    :mail01::upin02::ipin01::fizi01:SELAMT PAGI CIKGU…..!!
    BAIK MURID MURID ( gambarnya cikgu ga ada >.< )

    [Reply]



  46. MiniBoy says:

    :fizi01:

    GRAWL………….!!!!!!!!!!

    [Reply]



  47. OcY CroteX says:

    Upin Dan Ipin memang seru bgd.
    ap lg ceritax mendidik:upin01::upin02::ipin01::ipin02::kakros::kakros02::ehsan01::ehsan02::mail01::fizi01::fizi01:

    [Reply]



  48. zira says:

    boleh tak kalo wallpaper free kat saya yang bersaiz 1024 x 768 …:upin01:

    jangan marah ya…:ehsan02:

    [Reply]



  49. irsal says:

    saya suka Serial Ipin & upin bagus banget…setiap episodenya mempunyai pesan2moral yg baik & mendidik

    [Reply]



  50. dey says:

    upin dan ipin tu mirip bnget same keponaan ku…mandala :ipin02::upin02:

    [Reply]



  51. Mr.awa says:

    Butul….butul….butul

    [Reply]



  52. rjue says:

    trima kasih ya….

    [Reply]



  53. agus says:

    jangan gaduh..:ipin01:

    [Reply]



  54. baday says:

    atuk oo atuk

    [Reply]



  55. gita dwi aryani says:

    hello..im from indonesia,anak saya sangat suka sekali dengan upi & ipin movie,saya harap upin dan ipin membuat film lagi yang bisa saya tonton dengan keluarga saya

    [Reply]



  56. Ainun says:

    2 singgit 2singgitttttTTTTTTTTT :mail01:

    [Reply]



  57. Tedjoxxx says:

    Kenapa kak Ros suka buka jilbabnya?

    Tedjoxxx (Indonesia)

    [Reply]



  58. mira cute gurlz says:

    :upin02:elo mint ngt dgn upin dan ipin…love you …

    [Reply]



  59. jony.doel says:

    :upin02: betul…betul…betul….!!!

    [Reply]



  60. rhaiz says:

    Bagusss banget

    Betul…betul…betul http://topotato.com/smilies/upin02.gif

    [Reply]



  61. anhye says:

    :ipin01:
    opaaaaaaaaaaaa…………..oooooooooooo…………..opa

    [Reply]



  62. ita says:

    :ehsan01:

    hello.. saya ikut donlot ya..
    terima kasih..

    i love upin ipin.. hihi.. :-):ipin01::upin02:

    [Reply]



  63. Heru Wahyu says:

    aku di jakarta juga senang sama upin dan ipin lucuuuuuuuu c..!
    ada ringtone yang baru lagi ga ?

    [Reply]



  64. Heru Wahyu says:

    upin dan ipin luthu banget….!..betul..betul…betul…..
    ada ringtone yang baru lagi ga ?:ipin01:

    [Reply]



  65. genji123 says:

    aq nak download sume tp cam boring je

    [Reply]



  66. bocklat says:

    tp aku kok tak bisa donlod nie……….gmn dong?

    [Reply]



Trackbacks

  1. Blog Walking… | Yesterday...Today...Tomorrow...
  2. Upin dan Ipin « Sawanishi Hajime
  3. jom layan geng the movie plak... | topotato.com

Leave a Reply