football shirts cheap manchester united football shirts cheap england football shirts cheap real madrid football shirts cheap northern ireland football shirts cheap borussia dortmund football shirts cheap ac milan football shirts cheap inter milan football shirts cheap brazil football shirts cheap manchester city football shirts cheap arsenal football shirts European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china

topo dah takde benda lain ke nak tulis selain upin dan ipin????

Masterpiece, Reviews September 17th, 2008

adeh… ni post ketiga berturut-turut aku buat pasal upin dan ipin… aku patut hentikan la… sure korang bosan punya kan?? ok2.. blog post yang seterusnya takde kaitan dengan upin dan ipin.. betul2 tak tipu.. hohohoho ok blog post ni sekadar update dan tambahan kepada smiley @ icon pack upin dan ipin yang lepas… hohoho les copaque dah tambah lagi 2 smiley.. dah jadi 10 semuanya… hohohoho

http://www.upindanipin.com.my/download/smiley/kakros02.gifhttp://www.upindanipin.com.my/download/smiley/ehsan02.gif

aku dah update script die… so sila la amek script baru ini ya… lagi satu aku nak mintak maaf sebab script lama tu kehabisan bandwidth gambarnya… hohoho nak tau apa itu bandwidth??? nantikan post berikutnya…

ok selain itu… kepada yang menonton upin dan ipin… korang suka tak cara ehsan lead ucapan selamat pada cikgu dia??? hohoho aku suka gila.. berminat untuk jadikan ucapan tu ringtone korang??? hohoh kini tak jadi masalah… terima kasih kepada upindanipin.com.my serta tak lupa les copaque


Title
Format

Upin & Ipin Theme Song
.mp3
Upin & Ipin Theme Song (Long Version)
.mp3
Upin – “Betul Betul Betul”
.mp3
Ipin – “Ayam Goreng…”
.mp3
Tadika – “Selamat Pagi Cikgu…”
.mp3
Upin & Ipin – “Assalamualaikum..”
.mp3
Mail – “2 Singgit…”
.mp3
Jarjit – “Apa kamu buat ni…”
.mp3

*new
Upin & Ipin -“kak rosssss!!!”                .mp3                               download

* lagi baru.. sempena GENG The Movie Pengembaran Bermula

1. Upin & Ipin Geng Promo Ring Tone DOWNLOAD
2. Upin & Ipin Geng Promo SMS – DOWNLOAD
3. Upin & Ipin Geng Promo Voicemail- DOWNLOAD

adeh.. aku dah kena sindrom upin dan ipin yang serius.. siapa ade penawarnya??? atau lagi bagus.. kepada doktor-doktor cinta yang cun di luar sana.. tolong la aku ini…

69 Responses to “topo dah takde benda lain ke nak tulis selain upin dan ipin????”

  1. menteil says:

    hehe… sori la..
    dengan tak malunye aku donlot..
    :ehsan01:

    [Reply]



  2. callister says:

    suke betul ko dgn upin dan ipin ni ek..
    nmpak gayanya kena la aku tgk citer ni..:kakros02:
    ———-
    topo: try la tengok… hohohoho

    [Reply]



  3. Adry says:

    hahaha.. kalau ko jumpa awek cun mesti dapat lupa upin dan ipin ni.. hehehe :d
    ———-
    topo: awek cun tu pon suka upin&ipin gak.. hohooh

    [Reply]



  4. cik ja says:

    heheheheh
    watlah yang upin dan ipin cakap kak rosss…. hahhahaha suka2
    ———-
    topo: hohoh kene tunggu sumber la…

    [Reply]



  5. ImamKhalid says:

    Nak try download satu! :upin02:
    ———-
    topo: sila2..

    [Reply]



  6. abdfatah says:

    kak rosssss…:kakros02:

    kak ross temberang yer…:ipin02:

    yer yer ye… betul betul betul…:upin01: kak ross temberang….:kakros:
    ———-
    topo: hohohhoh bantai dialog plak kat sini…

    [Reply]



  7. abdusfauzi says:

    :mail01:
    haa. kan dah kene. hahaha.
    aku pun suke babak dia greet teacher dia..
    “seeeeelamat paagii cekguuu”
    hik hik
    ———-
    topo: hohoho aku pon suke…. :ehsan01:

    [Reply]



  8. tra says:

    kiut nye~~ ske gle……… :upin02:
    ———-
    topo: betol-betol-betol…

    [Reply]



  9. Mira says:

    wahh..ini sudah bagus!!!
    ada mp3..leh wat utk sms alert

    wakakakaka..
    tq tq tq
    aku pun sgt suka upin ipin
    kak ros yg garang itu mcm erra fazira lak aku ngk
    hahahhaa
    ———-
    topo: era fazira??? hohohoho

    [Reply]



  10. Extremist Thinker says:

    :kakros: kepada semua. hendak jd pemikir ekstrim hendak lah menjadi kakak yang garang dahulu. luv uols!
    ———-
    topo: betul betul.. :ipin02:

    [Reply]



  11. aeropama dot com says:

    aku juga sudah addict pada upin dan ipin…. betul betul betul
    ———-
    topo: hohohoho bagus…

    [Reply]



  12. TMUkmkd says:

    we wun more, we wun more… :fizi01:
    ———-
    topo: hohoh lama aku pikirkan maksud wun tu ape.. hohoho

    [Reply]



  13. ibnmasir says:

    :ipin01:betol3..ak pon suke..”selamat pg cikgu”-:ehsan02:

    [Reply]



  14. shandye says:

    hehe…
    suke ar…
    dh donlod n wat ringtone lagik…
    cute banget!!

    hehe…:ehsan01:
    ———-
    topo: hohoh bagus2…

    [Reply]



  15. chika says:

    dah macam duta Upin & Ipin
    ———-
    topo: tunggu offer je.. hohohoho

    [Reply]



  16. KNizam says:

    ko mmg dah menggila ngan upin ipinkan
    hehe okeylahtuh

    [Reply]



  17. abdfatah says:

    wah… donload jangan tak donload banyak2 dengan penuh selambanya :)
    ———-
    topo: download la selagi bandwidth masih ade.. hohooh

    [Reply]



  18. alonqexe says:

    Wah, menarik2. Download ye. Mekasih. =)
    ———-
    topo: sila2..

    [Reply]



  19. nuaeman says:

    :upin02: kalau setiap minggu ada cerita ni ok jugak eak..
    ———-
    topo: hohoho diaorang cakap mungkin ade kot sbab projek geng the movie diorang dah setel… tengok je la nnt camne..

    [Reply]



  20. rose says:

    :kakros: salam…tQ 4 da kakros.mp3…mmg nak cari…n jumpe pon d cni..kwn2 pon panggil kak ros…

    [Reply]



  21. miera says:

    :upin01::ipin01::upin02::kakros::kakros02:

    [Reply]



  22. miera says:

    :kakros02:comeyl and qute…tanks for

    [Reply]



  23. zaki blog says:

    Topo, klu angko kena pilih, nk jadi upin ke ipin?
    ———-
    topo: hohoho nak jadi kak ros la.. boleh tak??

    [Reply]



  24. jepon says:

    :ipin01::ipin02: best ar…
    nak wat ringtone

    [Reply]



  25. bawangmerah says:

    habes semua ku downlod – tenkiu ya!

    [Reply]



  26. titan says:

    ringtone sms aku adalah ringtone upin dan ipin. haha..:ehsan01:

    [Reply]



  27. kodetsoft>samarinda(Indonesia) says:

    :upin02:
    izin awak tu download filenya..
    awak ucapin terima kasih..
    :ipin02:

    [Reply]



  28. raynold says:

    demam upin dan ipin lah sampai ke indonesia…. Sayaaaanngg kak ros..

    [Reply]



  29. Icha says:

    cam ne nak gune kat handphone tak boleh open pun

    [Reply]



  30. adol says:

    memg minat upin ipin ke? huhuhu:fizi01:

    [Reply]



  31. junaidi says:

    trima kasih….
    akhirnya,…..
    aku dpt jgak file ni…
    T.Q

    [Reply]



  32. su mirza says:

    :ipin01:hu2…betol3…minat gler kt diorg nieh la…

    [Reply]



  33. ika says:

    nak download terus ke phone cam na erk?:ipin01:

    [Reply]



  34. arm says:

    best! thanks coz sharing!
    memula adik aku berlagak dgn tone sms dia
    hehehe pasni aku plak berlagak kat adik aku, hehehe:upin02:

    [Reply]



  35. AZIATUL HANANI says:

    BUAT LA CITE BEST LG ASYIK2 ULANG JE MN NK BEST

    [Reply]



  36. AZIATUL HANANI says:

    BUAT LA CITE BEST LG ASYIK2 ULANG JE MN NK BEST
    ORANG PUN BSN NK TGK
    :kakros:

    [Reply]



  37. dewi says:

    i like wacth the story upin & ipin

    [Reply]



  38. dedin says:

    :upin02::ipin01:
    kaya adik2 ku lucu bwangaet…

    [Reply]



  39. Ikhwan says:

    bru lps download, best2!

    [Reply]



  40. wyna says:

    :ipin01:ingat sape tak puase dosa!

    [Reply]



  41. dildhoom-my says:

    :ipin02:
    hallo sume…
    bleh gabong…

    [Reply]



  42. zulyana says:

    salam..ellow..i like upin n ipin..cute cangat2..:ipin02::upin02::upin01:…
    erm..i dah download nye dah..huhu…nice blog..

    [Reply]



  43. zulyana says:

    mmmmmmmmmmmmm……………..mmg bez rr cite dye..da la cute2..especially suare upin n upin..btl x topo???huhuhuhuhuhuhuhhuhuhu….:upin02:
    kalu bley sy nk byk lagi mengenainya..hakhakhak:fizi01:
    ape yg sy nk kata skrang…keep it up topo!!:kakros:heheh..blog yg cantik,hebat,menarik…klu ade mse silalah invit blog sy..
    :ipin01:
    http://cahayakasihsuci.blogspot.com
    nak promote…:kakros02::ehsan02:

    [Reply]



  44. zarah says:

    hmm….

    suka kali aku dgn yg ini :ipin01::ehsan01::upin02:

    [Reply]



  45. MiniBoy says:

    :ehsan01:SELAMAT PAGI CIKGU….!!
    :mail01::upin02::ipin01::fizi01:SELAMT PAGI CIKGU…..!!
    BAIK MURID MURID ( gambarnya cikgu ga ada >.< )

    [Reply]



  46. MiniBoy says:

    :fizi01:

    GRAWL………….!!!!!!!!!!

    [Reply]



  47. OcY CroteX says:

    Upin Dan Ipin memang seru bgd.
    ap lg ceritax mendidik:upin01::upin02::ipin01::ipin02::kakros::kakros02::ehsan01::ehsan02::mail01::fizi01::fizi01:

    [Reply]



  48. zira says:

    boleh tak kalo wallpaper free kat saya yang bersaiz 1024 x 768 …:upin01:

    jangan marah ya…:ehsan02:

    [Reply]



  49. irsal says:

    saya suka Serial Ipin & upin bagus banget…setiap episodenya mempunyai pesan2moral yg baik & mendidik

    [Reply]



  50. dey says:

    upin dan ipin tu mirip bnget same keponaan ku…mandala :ipin02::upin02:

    [Reply]



  51. Mr.awa says:

    Butul….butul….butul

    [Reply]



  52. rjue says:

    trima kasih ya….

    [Reply]



  53. agus says:

    jangan gaduh..:ipin01:

    [Reply]



  54. baday says:

    atuk oo atuk

    [Reply]



  55. gita dwi aryani says:

    hello..im from indonesia,anak saya sangat suka sekali dengan upi & ipin movie,saya harap upin dan ipin membuat film lagi yang bisa saya tonton dengan keluarga saya

    [Reply]



  56. Ainun says:

    2 singgit 2singgitttttTTTTTTTTT :mail01:

    [Reply]



  57. Tedjoxxx says:

    Kenapa kak Ros suka buka jilbabnya?

    Tedjoxxx (Indonesia)

    [Reply]



  58. mira cute gurlz says:

    :upin02:elo mint ngt dgn upin dan ipin…love you …

    [Reply]



  59. jony.doel says:

    :upin02: betul…betul…betul….!!!

    [Reply]



  60. rhaiz says:

    Bagusss banget

    Betul…betul…betul http://topotato.com/smilies/upin02.gif

    [Reply]



  61. anhye says:

    :ipin01:
    opaaaaaaaaaaaa…………..oooooooooooo…………..opa

    [Reply]



  62. ita says:

    :ehsan01:

    hello.. saya ikut donlot ya..
    terima kasih..

    i love upin ipin.. hihi.. :-):ipin01::upin02:

    [Reply]



  63. Heru Wahyu says:

    aku di jakarta juga senang sama upin dan ipin lucuuuuuuuu c..!
    ada ringtone yang baru lagi ga ?

    [Reply]



  64. Heru Wahyu says:

    upin dan ipin luthu banget….!..betul..betul…betul…..
    ada ringtone yang baru lagi ga ?:ipin01:

    [Reply]



  65. genji123 says:

    aq nak download sume tp cam boring je

    [Reply]



  66. bocklat says:

    tp aku kok tak bisa donlod nie……….gmn dong?

    [Reply]



Trackbacks

  1. Blog Walking… | Yesterday...Today...Tomorrow...
  2. Upin dan Ipin « Sawanishi Hajime
  3. jom layan geng the movie plak... | topotato.com

Leave a Reply

cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap france football shirts  | cheap france football shirts  | cheap football shirts  | cheap real madrid football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  |
70-410 exam  | 70-488 dumps  | 70-461 exam  | MB5-705 dumps  | 200-120 exam  | 70-486 dumps  | 70-411 exam  | 70-480 dumps  | 70-346 exam  | 70-462 dumps  | 70-347 exam  | 70-412 dumps  | 70-483 exam  | 70-417 dumps  | MB2-703 exam  | 70-331 dumps  | 220-802 exam  | C4040-252 dumps  | C_TADM51_731 exam  | 1Z0-061 dumps  | 70-487 exam  | 400-101 dumps  | CCD-410 exam  | 100-101 dumps  | MB2-700 exam  | 1Z0-060 dumps  | 70-463 exam  | EX200 dumps  | C4040-250 exam  | 300-115 dumps  | 640-554 exam  | 70-533 dumps  | 70-532 exam  | VCP550 dumps  | 1Z0-803 exam  | 220-801 dumps  | 300-101 exam  | 70-467 dumps  | CISSP exam  | SY0-401 dumps  | MB2-702 exam  | 640-911 dumps  | 74-335 exam  | 700-505 dumps  | 70-414 exam  | 810-401 dumps  | 700-501 exam  | CCA-500 dumps  | N10-005 exam  | 70-243 dumps  | E10-001 exam  | VCP-550 dumps  | 1Z0-062 exam  | 70-466 dumps  | 200-101 exam  | 70-489 dumps  | MB2-701 exam  | 640-864 dumps  | A00-211 exam  | C_TAW12_731 dumps  | 98-364 exam  | M70-201 dumps  | 70-413 exam  | EX0-001 dumps  | HP0-J73 exam  | ICBB dumps  | JN0-102 exam  | M70-301 dumps  | 640-461 exam  | MB6-871 dumps  | C_TFIN52_66 exam  | OG0-093 dumps  | 1Z0-144 exam  | M70-101 dumps  | 350-018 exam  | C_TSCM52_66 dumps  | C_A1FIN_10 exam  | EX300 dumps  | DEV-501 exam  | 70-680 dumps  | C_HANASUP_1 exam  | 312-50v8 dumps  | C2020-702 exam  | MB2-704 dumps  | MB7-701 exam  | SK0-003 dumps  | AWS-SysOps exam  | HP0-S41 dumps  | HP2-B115 exam  | C4040-251 dumps  | 101 exam  | 9L0-422 dumps  | 70-534 exam  | 98-349 dumps  | 70-341 exam  | 300-208 dumps  | 400-051 exam  | 98-365 dumps  | HP5-B04D exam  | PMP dumps  | 642-874 exam  | 70-332 dumps  | PRINCE2 exam  | 1Z0-051 dumps  | 1Z0-052 exam  | 1Z0-053 dumps  | 312-49v8 exam  | 74-343 dumps  | 74-697 exam  | 98-367 dumps  | ICGB exam  | SSCP dumps  | 9L0-012 exam  | 3002 dumps  | 3308 exam  | 3309 dumps  | 6209 exam  | 210-451 dumps  | 300-070 exam  | 300-075 dumps  | 300-085 exam  | 500-260 dumps  | 500-801 exam  | 700-201 dumps  | 700-703 exam  | 700-801 dumps  | 1Y0-201 exam  | 1Y0-301 dumps  | CAS-002 exam  | LX0-103 dumps  | LX0-104 exam  | CWSP-205 dumps  | E10-002 exam  | E20-026 dumps  | E22-258 exam  | ITILF dumps  | HP0-A113 exam  | HP0-D30 dumps  | HP0-S42 exam  | HP2-Z36 dumps  | C2030-284 exam  | C2070-991 dumps  | C2090-560 exam  | C2150-200 dumps  | C2180-410 exam  | C2210-422 dumps  | C4090-971 exam  | P2090-739 dumps  | CTFL_001 exam  | 010-150 dumps  | 101-400 exam  | 74-678 dumps  | 98-368 exam  | MB6-702 dumps  | MB6-703 exam  | NS0-157 dumps  | 1z0-400 exam  | 1z0-414 dumps  | 1z0-429 exam  | 1z0-430 dumps  | 1z0-432 exam  | 250-272 dumps  | ST0-304 exam  | VMCE_V8 dumps  | 1V0-601 exam  | 1V0-605 dumps  | VCAN610 exam  |