topo dah takde benda lain ke nak tulis selain upin dan ipin????

Masterpiece, Reviews September 17th, 2008

adeh… ni post ketiga berturut-turut aku buat pasal upin dan ipin… aku patut hentikan la… sure korang bosan punya kan?? ok2.. blog post yang seterusnya takde kaitan dengan upin dan ipin.. betul2 tak tipu.. hohohoho ok blog post ni sekadar update dan tambahan kepada smiley @ icon pack upin dan ipin yang lepas… hohoho les copaque dah tambah lagi 2 smiley.. dah jadi 10 semuanya… hohohoho

http://www.upindanipin.com.my/download/smiley/kakros02.gifhttp://www.upindanipin.com.my/download/smiley/ehsan02.gif

aku dah update script die… so sila la amek script baru ini ya… lagi satu aku nak mintak maaf sebab script lama tu kehabisan bandwidth gambarnya… hohoho nak tau apa itu bandwidth??? nantikan post berikutnya…

ok selain itu… kepada yang menonton upin dan ipin… korang suka tak cara ehsan lead ucapan selamat pada cikgu dia??? hohoho aku suka gila.. berminat untuk jadikan ucapan tu ringtone korang??? hohoh kini tak jadi masalah… terima kasih kepada upindanipin.com.my serta tak lupa les copaque


Title
Format

Upin & Ipin Theme Song
.mp3
Upin & Ipin Theme Song (Long Version)
.mp3
Upin – “Betul Betul Betul”
.mp3
Ipin – “Ayam Goreng…”
.mp3
Tadika – “Selamat Pagi Cikgu…”
.mp3
Upin & Ipin – “Assalamualaikum..”
.mp3
Mail – “2 Singgit…”
.mp3
Jarjit – “Apa kamu buat ni…”
.mp3

*new
Upin & Ipin -“kak rosssss!!!”                .mp3                               download

* lagi baru.. sempena GENG The Movie Pengembaran Bermula

1. Upin & Ipin Geng Promo Ring Tone DOWNLOAD
2. Upin & Ipin Geng Promo SMS – DOWNLOAD
3. Upin & Ipin Geng Promo Voicemail- DOWNLOAD

adeh.. aku dah kena sindrom upin dan ipin yang serius.. siapa ade penawarnya??? atau lagi bagus.. kepada doktor-doktor cinta yang cun di luar sana.. tolong la aku ini…

69 Responses to “topo dah takde benda lain ke nak tulis selain upin dan ipin????”

  1. zira says:

    boleh tak kalo wallpaper free kat saya yang bersaiz 1024 x 768 …:upin01:

    jangan marah ya…:ehsan02:

    [Reply]



  2. irsal says:

    saya suka Serial Ipin & upin bagus banget…setiap episodenya mempunyai pesan2moral yg baik & mendidik

    [Reply]



  3. dey says:

    upin dan ipin tu mirip bnget same keponaan ku…mandala :ipin02::upin02:

    [Reply]



  4. Mr.awa says:

    Butul….butul….butul

    [Reply]



  5. rjue says:

    trima kasih ya….

    [Reply]



  6. agus says:

    jangan gaduh..:ipin01:

    [Reply]



  7. baday says:

    atuk oo atuk

    [Reply]



  8. gita dwi aryani says:

    hello..im from indonesia,anak saya sangat suka sekali dengan upi & ipin movie,saya harap upin dan ipin membuat film lagi yang bisa saya tonton dengan keluarga saya

    [Reply]



  9. Ainun says:

    2 singgit 2singgitttttTTTTTTTTT :mail01:

    [Reply]



  10. Tedjoxxx says:

    Kenapa kak Ros suka buka jilbabnya?

    Tedjoxxx (Indonesia)

    [Reply]



  11. mira cute gurlz says:

    :upin02:elo mint ngt dgn upin dan ipin…love you …

    [Reply]



  12. jony.doel says:

    :upin02: betul…betul…betul….!!!

    [Reply]



  13. rhaiz says:

    Bagusss banget

    Betul…betul…betul http://topotato.com/smilies/upin02.gif

    [Reply]



  14. anhye says:

    :ipin01:
    opaaaaaaaaaaaa…………..oooooooooooo…………..opa

    [Reply]



  15. ita says:

    :ehsan01:

    hello.. saya ikut donlot ya..
    terima kasih..

    i love upin ipin.. hihi.. :-):ipin01::upin02:

    [Reply]



  16. Heru Wahyu says:

    aku di jakarta juga senang sama upin dan ipin lucuuuuuuuu c..!
    ada ringtone yang baru lagi ga ?

    [Reply]



  17. Heru Wahyu says:

    upin dan ipin luthu banget….!..betul..betul…betul…..
    ada ringtone yang baru lagi ga ?:ipin01:

    [Reply]



  18. genji123 says:

    aq nak download sume tp cam boring je

    [Reply]



  19. bocklat says:

    tp aku kok tak bisa donlod nie……….gmn dong?

    [Reply]



Leave a Reply