aktiviti topo bila server down…

Blogging, Life September 7th, 2008

yeah..akhirnya gian aku nak menulis dalam blog ni terubat gak.. hohoho mintak maaf la banyak-banyak kepada korang yang cuba nak masuk blog topo ni semenjak rabu malam hari tu… hohoho server blog ni kene serangan DDoS la… apa tu DDoS??? rujuk sini…

sepanjang 4 hari blog ni down.. aku bosan giler dengan internet ni.. banyak aktiviti mengarut yang aku buat dengan internet ni..hohooh antara aktiviti yang aku buat sepanjang blog aku down…

update twitter…

hohoho aku rasa dah 2 bulan lebih dah aku tak update twitter tu.. cam bosan je…hohooh tapi bila blog aku down.. tiap2 hari aku update twitter.. nak inform pasal blog yang down ini dan mengadu bila la blog aku ni nak up…:-v hohoh kalau berminat nak follow topo kat twitter??? sila la…

belajar guna facebook…

hohoho dah agak lama aku buat akaun facebook ni.. tapi tak pernah update… hohoho so bila blog dah down… dan dah tak tau apa nak buat… tetiba plak aku teringat aku ade akaun facebook.. hohooh so aku pon mula la mengkaji macam mana nak guna facebook ni… tapi sebab blog ni dah up.. aku rasa facebook aku bakal bersawang kot..hohoho nak nak tolong topo belajar guna facebook??? sila la…

berpetualang kat binagara.com

hohohoh kepada yang masih tak tau apa itu binagara.com… “BiNaGara adalah permainan yang berasaskan teks yang boleh dimain oleh kesemua lapisan masyarakat … Mudah dipelajari dan amat menyeronokkan…” hohoho kiranya macam korang bina satu negara.. pastu majukan negara tu kaw2..pastu pi la serang negara orang lain untuk jadi yang terhebat..hohooh nak berpetualang dengan topo kat binagara.com??? sila la…

layan Upin dan Ipin..

hohoho aku memang suka cerita ni.. best gila.. so bila blog aku down.. aku pergi la melepak kat web upin & ipin ni.. hohoho kat sini ade full episod video. dari season satu dulu sampai la yang Upin & Ipin Setahun kemudian ni.. hohoho dulu ada high definition video.. hohoh best gile.. gambar terang gila… cam tengok kat tv je.. tapi sekarang da takde… ade versi youtube je kat situ.. hohoho nak layan Upin & Ipin dengan topo??? sila la…

bermain email.. dan menyemak kat shoutbox org lain…

hohoho seperti yang aku tulis awal-awal tadi.. gian aku tak dapat menulis kat blog ni.. so untuk melepaskan gian aku pon menghantar email kepada support serverfreak.. hohooh tanya khabar.. da makan ke blom..=)) hohoho dan tak sampai 10 minit je dia da balas dah.. hoohhoho tak cukup dengan itu.. aku pon pergi la menyemak kat shoutbox org lain utk melepaskan gian menulis.. hahahaha terima kasih la pada zariel, extremist thinker, blogmenjerit, menteil sebab tak halau aku masa aku menyemak kat shoutbox mereka…

p/s: adeh.. banyak la plak web yang down…semenjak 2 menjak ni… shoutmix pon down…:((

17 Responses to “aktiviti topo bila server down…”

  1. cik ja says:

    =dler patutlah tak dapt masuk blog kamu.. dan berasa sgt mushkil.. kekekke.. skrang dah bley masuk.. bagus2..:-v
    ———-
    topo: macam kenal la kamu ni…

    [Reply]



  2. fara says:

    hoho.
    sangat terkejut melihat topo dan twitter! (sbb tau topo jarang update twitter) =p

    selamat kembali blog topo :d
    ———-
    topo: hohoho aku lagi la terkejut…

    [Reply]



  3. KNizam says:

    lega siot…hehe dah ok dah kan

    cuma aku risau je sebab bila aku ping, blog aku dah ada kat atlanta. hehe dah tukar datacenter rupanyer. hehe :d:-v
    ———-
    topo: atlanta??? hohoh patutla blog ko semakin cool…hohohoho

    [Reply]



  4. oDiN says:

    Kesian ..
    😛
    ———-
    topo: kesian sbab blog aku down ke.. kesian sebab kene jumpa ko tiap2 hari kt twitter??? =)) hohohoho

    [Reply]



  5. menteil says:

    xper… no hal la.. haha..=d

    [Reply]



  6. aniely says:

    aku x kesah aktiviti ko y len…y penting add aku kat facebOok OIt =d
    ———-
    topo: secara jujurnya aku cakap… aku tak tau lagi cane nak add org.. #-o

    [Reply]



  7. melayubuntu says:

    slamat menulis blog kembali…..=d
    ———-
    topo:yeah=d..hhohoho xde idea la plak nk tulis ape…

    [Reply]



  8. Extremist Thinker says:

    lepak ar. akoo layan tetamu 3hari. pas 3 hari akoo wat camnie :-w takpun camni 😕 hehe. daaa! :)>-
    ———-
    topo:aku wat cmni je..:-v

    [Reply]



  9. aeropama dot com says:

    wuhuhuhu… no wonder dah lama RSS Feed aku tak berkelip. rupanya blog ko down ye?

    kire ko satu kapal ngn knizam gak la ni… alahai. selamat berblogging kembali bro
    ———-
    topo: thank q 😀

    [Reply]



  10. blogmenjerit says:

    bm pun alami nasib yang sama, ekekekeee :-w

    [Reply]



  11. sue says:

    hohohooo…

    begitu rupanya.. /:)
    ———-
    topo: rupanya begitu…hohoooh

    [Reply]



  12. Najlaa says:

    Owh patut la..

    Upin Ipin memang best! heh..:d

    Eventhough ku dah ade facebook acc, lebih prefer Friendster la..tatau apsal..:-?

    [Reply]



  13. ubey says:

    aku lelaki la sayang. haha. blog ko da ok ke? selamat kembali. kalau server down lagi, main la diablo. :d
    ———-
    topo: cara ko jawab tag tu meragukan la…hohoho
    sesungguhnya aku mmg takdebakat maen game..malas nak hafal button..hohoh

    [Reply]



  14. maen says:

    main facebook best daripada main myspace..
    knp??
    facebook ada application yang best giler sehingga aku lupa untuk bermain shaiya, cabal dan DOTA..damn!!!

    myspace banyak wanita photoshop..tak suka..haha
    ———-
    topo: aku xpernah ade akaun myspace=d

    [Reply]



  15. mims says:

    akhirnyee~
    setelah sekian lamaa….ho ho
    tahniah diucapkan kepada awda…semoga awda kembali aktif berblog setelah sekian lama terbantut…
    ———-
    topo: hohohoho

    [Reply]



  16. myadlan says:

    aduh..
    kesian kamu
    rasanya da dua kali da server down eh
    bnyk hikmah nye.. huhu

    [Reply]



  17. aniely says:

    bak mai e-mail ko ..meh aku add ko ….wiu wiu topo.potatO ku

    [Reply]



Leave a Reply