smiley pack upin dan ipin…

Reviews September 15th, 2008

hohoh dah lama dah aku request benda ni dari webmaster upin dan ipin.. tapi sebelum ni tak pernah diendahkan.. tapi hari ni permintaan aku dimakbulkan… hohoh mempersembahkan smiley pack versi upin dan ipin.. ade 8 kesemuanya.. hohoh guna la sampai lebam
:upin01::ipin02::kakros::mail01::fizi01:
untuk pengguna blogspot.. ni script… terima kasih diucapkan kepada blogmenjerit untuk script tu.. tak tau camne nak pasang?? tengok kat sini.. kepada pengguna wordpress nah download la smiley pack ni pastu gunakanlah wp-grins ye…

aku baru je belajar guna script ni.. kalau icon senyuman ni tak jadi sila la inform aku dengan kadar yang segera…

adeh.. tetiba plak ade member aku mintak code untuk jadikan smiley ni comment kat friendster.. untuk tidak menghampakan ni code dia…

:upin01:

:upin02:

:ipin01:

:ipin02:

:kakros:

:mail01:

:fizi01:

:ehsan01:

setinggi-tinggi penghargaan kepada http://upindanipin.com.my

81 Responses to “smiley pack upin dan ipin…”

  1. upin dan ipin says:

    pergh bestnye dah ade smiley upin dan ipin.aku dah wat bog untuk upin dan ipin.jadi boleh letak kat blog.thanks for sharing

    [Reply]



  2. celoi says:

    :fizi01::ipin01::ipin01::ipin02::ipin02::kakros::kakros::kakros02::ehsan01::ehsan02:

    [Reply]



  3. sakinah says:

    saya haikal :mail01::ipin01::kakros:

    [Reply]



  4. sakinah says:

    saya sakinah haikal tu nama adik saya :kakros::kakros02:

    [Reply]



  5. sakinah says:

    kak ros garangnye
    :x~o)

    [Reply]



  6. sakinah says:

    upin &ipin comel
    **==@};-

    [Reply]



  7. zahora says:

    wah.. best blog ni.. ada :kakros:ekeke. cm nk install je mnda ni.. hihii.. wah2:kakros02:

    [Reply]



  8. adlina says:

    hai kak ros

    [Reply]



  9. adlina says:

    comel!!!:upin02:

    [Reply]



  10. eika96 says:

    this story is not bad
    but this story…
    bad…………:upin02:

    [Reply]



  11. adlina says:

    hai saya adlina dan adik saya pula nur hafizah @};-**==@-)8-x

    [Reply]



  12. adlina says:

    hai apa khabar upi dan ipin ha >-)

    [Reply]



  13. adlina says:

    ee garangnya kakros ni :kakros02:=))

    [Reply]



  14. adlina says:

    cantik tak ayat tadi

    [Reply]



  15. adlina says:

    ee garangnya kakros ni :=))

    [Reply]



  16. adlina says:

    cantik tak ayat tadi =))|-)

    [Reply]



  17. adlina says:

    =))o-+o->o=><:-p

    [Reply]



  18. adlina says:

    boleh tak saya nak tanya sikit hari jadi mei mei dan kakros bila <:-p

    [Reply]



  19. adlina says:

    bye

    [Reply]



  20. adlina says:

    kenape x bls ni hah tidur ke hah =))

    [Reply]



  21. adlina says:

    kenape x bls ni hah tidur ke hah =)) :(|):

    [Reply]



  22. adlina says:

    hai 8->

    [Reply]



  23. adlina says:

    sori ye aku tak hantar surat dalam internet adik aku masuk wad

    [Reply]



  24. adlina says:

    :upin01::upin02::ipin01::ipin02::kakros::kakros02::ehsan01:
    :ehsan02::mail01::fizi01:#:-s/:)*-:)|-)b-)b-(:x=:)
    fuh baru aku cuba semua ni

    [Reply]



  25. adlina says:

    :upin01::upin02::ipin01::ipin02::kakros::kakros02::ehsan01:
    :ehsan02::mail01::fizi01:#:-s/:)*-:)|-)b-)b-
    fuh baru aku cuba semua ni

    [Reply]



  26. adlina says:

    hai ehsan nak gorat boleh

    [Reply]



  27. adlina says:

    :ipin02:haiii sy bru nk join ni…

    [Reply]



  28. adlina says:

    hai blh kwn ke???????????????????????????????:mail01:

    [Reply]



  29. Aim says:

    Boleh2 yeah.. comelnya…. betul x?

    betul2

    [Reply]



  30. Aditx says:

    Boleh juga nih thnks :ipin01:

    [Reply]



  31. mr_smile says:

    i lerve u kak ros ehehehe :kakros02:

    [Reply]



Leave a Reply