search engine,trafik dan Ogos…

round up September 1st, 2008

ok hari dah masuk bulan September dan bulan Ramadhan.. jadi seperti biasa.. satu lagi round up post dari topo… ok bulan Ogos merupakan bulan yang trafik aku naik dengan sangat mendadak.. dan banyak visitor aku yang berasal dari search engine.. hohoh bulan ogos banyak event yang menyebabkan blog aku sangat mesra di enjin carian… dan banyak keyword yang meletakkan topotato.com di tempat teratas.. mungkin aku patut belajar lebih banyak lagi ilmu SEO.. hohoho ok antara keyword yang top pada bulan lepas..

  • lagu perpaduan teras kejayaan — seramai 152 hits datang dari pelbagai enjin carian.. dan menjadikan entry tu sangat popular..
  • hadiah hari jadi lelaki — hohoo walaupun hits tak seberapa.. tapi hampir setiap hari ada orang datang berpunca dari keyword ni.. mungkin aku patut buat entry berkenaan ini..
  • sejarah @ maskot olimpik — hohoho ramai jugak yang datang sebab keyword ni.. terima kasih la olimpik…
  • gambar kota a famosa — dari dulu lagi ramai yang datang sebab keyword ni.. tapi aku yakin mereka kecewa sebab takde langsung gambar a famosa dalam blog ni.. hohoho akan aku usahakan nanti..
  • iklan merdeka petronas — hohoho yang ini memang aku jangkakan.. iklan tu memang sangat best.. hohoho
  • wonderpets versi melayu — hohoho yang pon pasti mendatangkan kekecewaan pada semua.. aku masih lagi tak jumpa lagu tu.. sesiapa tau atau ada.. sila bagi aku ye.. terima kasih..

ok bulan ogos merupakan bulan yang agak banyak entry aku tulis berbanding bulan-bulan yang lain.. hohoho 22 post… selalunya nak dapat 15 pon susah.. ok post yang popular dalam bulan ogos adalah:

dan akhir sekali.. blog-blog yang banyak memberi trafik kepada topotato.com pada bulan Ogos yang lalu.. hoho sila la melawat blog mereka ye..

  • aniely buat poem yang macam agak best.. nak tau usya la sendiri…
  • humbleandmodest menceritakan perihal kes buli yang semakin berleluasa.. hohoho ko kena buli ke??
  • zariel dah terpijak laptop azie.. hohoh onak tengok rupa laptop tu singgah blog mereka.
  • zamz tulis post pasal doa dengan selawat tasbih utk terawih… hohoho aku baru je nak bukak kitab.. kepada yang dah terlupa.. rujuk la kat sini…
  • abdfatah dah promote pasal animasi upin dan ipin setahun kemudian..kira cam musim kedua la… hohoho aku memang minat upin dan ipin ni… tapi sebab ramai yang dah post.. aku malas nak post.. hohoh kalau korang minat upin dan ipin gak.. baca post ni..

yeah.. tamatlah sudah satu lagi round up post dari topo.. hohoho ada 10 minit lagi sebelum berbuka… hohoho kan best kalau dok kat sabah sarawak.. aku rasa sekarang ni kak riani dengan adry sure da bukak puasa da sekarang ni.. hohooh promote link sebab aku menang contest diorang.. hohoho saguhati pon jadi la,,,akan ku cuba lagi..

9 Responses to “search engine,trafik dan Ogos…”

  1. humbleandmodest says:

    ramai org cari karangan perpaduan teras kejayaan kt google…
    ade kontest buat esei ke???

    😕
    ———-
    topo: hohoh mungkin la…

    [Reply]



  2. KNizam says:

    suka ngan post summary camni. hehe :d
    ———-
    topo: aku pon da suka buat post summary camni…

    [Reply]



  3. abdfatah says:

    hohohooo… round up post memang best dengan ulasan yang dah tentunya kaww punyaaaa…. selamat mendapat trafik laa….
    ———-
    topo: selamat memberi aku trafik lagi..hohooh

    [Reply]



  4. zariel says:

    haha…laptop tu dh jadi tempat letak mug hiasan..hehe…
    ———-
    topo: hohoh menarik bunyinya tu…

    [Reply]



  5. shaxx says:

    aku pun bercita2 nak jadi mesra enjin carian…kekeke…

    [Reply]



  6. Mohd Hafifi says:

    iklan merdeka petronas mmg sempi..mula2 asyik gelak je, time ayah dia bg buku akaun tu..sayu hati aku,m teringat kat famili kat kampung nuh..:((
    ———-
    topo: hohoho agak sayu la…

    [Reply]



  7. affuan says:

    kesian visitor. kena kencing idup2. haha.=d
    ———-
    topo: lalalalala

    [Reply]



  8. blogmenjerit says:

    camna n dmana ko check ek? google analisis ke?
    ———-
    topo: plugin..hohoh buzz aku nnt aku bg link.. hoho best gak plugin ni…

    [Reply]



  9. titan says:

    haha..kene install pluginla. tak pun, gi check la kat awstat..:d
    ———-
    topo: hohoho tepat sekali kata2 mu

    [Reply]



Leave a Reply