hohoho semua orang semangat nak balik raya…

Life September 25th, 2008

ok untuk pertama kalinya aku nak buat post bergambar je.. hohoho sila klik pada gambar dibawah untuk paparan yang lebih jelas.. inilah status ym rakan-rakan aku 5 hari lagi nak raya.. hohoh ramai yang x saba nak balik raya…

semua orag tak sabar nak balik raya...

semua orag tak sabar nak balik raya...

hohoho sori kalo readability kurang.. hohoho majoriti semuanya tak sabar nak balik raya… topo plak?? hoho aku tiap-tiap hari balik raya… kepada yang nak balik raya tu.. berhati-hati la ye.. dah periksa kenderaan korang ke belum?? dah beli tiket raya?? hoho ke nak tiket percuma???

p/s: hohohoho post ini tiada kaitan dengan sesiapa… sesiapa yang berkecil hati.. seribu kemaafan dipinta.. hohooh

p/s lagi: hohoh aku dah siap gantung ketupat dah kat blog ni.. tak sabar nak raya.. hohooh

11 Responses to “hohoho semua orang semangat nak balik raya…”

  1. shaxx says:

    balik kampungggg…ho ho hoo balik kampunggg….
    ———-
    topo: hohoho

    [Reply]



  2. Mohd Hafifi says:

    tiket aku nak blik kg takda tp aku bernasib baik sbb kawan aku nak tumpangkan aku dan abg aku..bley jd aku blik..
    ———–
    topo: hohoh baik gak kawan ko.. selamat balik raya la ye…

    [Reply]



  3. megat says:

    esok hari terakhir dalam minggu-minggu terkahir puasa. mungkin ramai yang bakal pulang ke kampung pada esok hari.

    apa pun hari ini adalah hari terakhir mereka nak buat persiapan terakhir sebelum pulang ke kampung termasuk persediaan perlengkapan diri, kenderaan dan kewangan hoho.

    terima kasih atas backlinks 😉
    ———-
    topo: hohoh minyak dah turun 10 sen.. budget kewangan dah boleh adjust sikit..:D

    [Reply]



  4. Dekan says:

    Haha.. Topotopo, tq2 for the pingback. Selamat hari raya. Tiket bas ada lagi. Sapa nak bgtau. Hehe. Baru sorang claim. 🙂
    ———-
    topo: cepat2 sape nak tiket.. hoho aku tidak memerlukannya kerana rumah aku,rumah nenek belah ayah aku,rumah nenek belah mak aku, semua kat melaka.. hhoho UTeM tempat aku belajar pon kat Melaka gak.. hohoho

    [Reply]



  5. aeropama dot com says:

    biasa la jack. time raya ni baru nak ingat mak ayah kat kampung. syukur tuhan jadikan raya. kalau tak memang keras la kebanyakan org tua kat kampung tu nunggu anak2 balik menjenguk mereka
    ———-
    topo: tepat sekali kata-kata mu itu en syam…

    [Reply]



  6. Adila says:

    perghh.. tak sabar nak makan ketupat rendang kuih raya
    ———-
    topo: yeah!!! raya ni aku nak tambah berat 5kg.. hohoho

    [Reply]



  7. abdusfauzi says:

    hurm.. Po, aku nak Belon [fligt], camne tu, aku x leh nak check sendiri.. aduhai.. mlm ni aku balik!
    ———-
    topo: hohoh tu lagi best.. ade org tolong check utk ko…

    [Reply]



  8. smaelz83 says:

    Aku pon balik hari2.. sbb aku duk ngan mak aku.. dan rumah aku akan jd tumpuan penting masa raya.. so x leh jln mana2 dlm 1-2 raya.. anyway, selamat beraya

    [Reply]



  9. KNizam says:

    aku pun dah tak sabar nak balik kg. hohoho

    ya selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir batin

    ko balik mana ek ? :fizi01:

    [Reply]



  10. afif says:

    balek???
    huhhh??
    topo balek kampung??? :-t

    =))

    [Reply]



  11. KNizam says:

    balik jasin la. hehe :kakros02:
    ———-
    topo: hohoh rumah nenek ku pon kat jasin jugak….

    [Reply]



Leave a Reply