baju raya topo…

Life September 27th, 2008

hohoho bukan senang aku shopping beli baju… aku rasa dah dekat 2-3 tahun dah aku tak keluar shopping beli baju.. raya tahun lepas aku kirim kat kakak aku je baju raya… 2 tahun lepas aku tak beli baju raya langsung.. hohoh tapi tahun ni aku berjaya beli baju raya.. dan yang bestnya.. aku tak keluar pon pergi shopping.. baju raya aku tahun ni ade 2 t shirt je.. hohoho 2-2 aku beli kat internet aje.. hohoh nak tengok ape rupa t shirt raya aku??

baju raya topo..

baju raya topo..

tshirt ubuntu

tshirt ubuntu

tshirt yubiyu

tshirt yubiyu

hohoh macam mana?? kacak tak tshirt raya aku??? cukup la tu satu warna hitam satu warna putih… satu tshirt ubuntu yang aku beli kat melayubuntu.blogpot.com satu lagi tshirt yubiyu (UTeM bloggers united) hohoh tak tau apa itu utem bloggers united?? satu hari nanti aku akan buat satu post khas berkenaan yubiyu ni la. hohohoho

rasanya mak aku restu tak aku beraya pakai baju ni?? #-o tapi yang pastinya aku takkan pakai baju-baju ni masa sembahyang sunat hari raya.. hohoh baju melayu aku yg tahun lepas baru pakai 3 kali je.. warna coklat ala-ala nak pink sikit.. hohoho agak kacak + jambu jugak la masa aku pakai baju Melayu tu..=)) bila la aku nak pakai baju melayu warna hijau plak ni.. semenjak aku lahir tak pernah baju melayu aku warna hijau… hohoho ade sesiapa nak sponsor baju Melayu warna hijau untuk aku raya tahun depan???

19 Responses to “baju raya topo…”

  1. lochoe says:

    ahaha, hebat gila pakai baju macm ni hari raya… ahaha.. aku kalau boleh nak pakai baju joomla… je hari raya nih…

    setakat jenama adidas, puma, ck, aku x pandang la.. ahahaha…

    superb.. topotato..
    ———-
    topo: ikutkan aku nak pakai baju wordpress je.. tapi xde la plak.. hohoh aku pon xpandang gak adidas,puma,ck dan segala bagai.. sebab aku sibuk tengok wallet aku je..hohoho

    [Reply]



  2. abdusfauzi says:

    aku pun ade yubiyu tu. hehe. jgn marah ye. sebab baju tu semart!
    ———-
    topo: tau.. dan aku tau mane ko dapat.. hohoho

    [Reply]



  3. oDiN says:

    aku nak gak beli baju ubuntu tuh !!!!
    ———-
    topo: hohoh dah abis dah…

    [Reply]



  4. smaelz83 says:

    Ohh.. aku pon nak t-shirt tuh… nnt aku jenguk la.. kalu2 leh dpt cepat.. nak carik baju melayu baru.. sebab dah 6 tahun pakai baju sama.. hahaha

    [Reply]



  5. nurulefa says:

    senangnya jadi lelaki,
    every year pakai baju sama + tshirt je pon takpa…

    :ehsan01:

    phuh,lucky me my mum is tailor…
    tiada masalah untuk baju raya + ku sudah tuntut ckit ilmu darinya!

    :kakros:
    ———-
    topo: unlucky me.. my mum is a tailor too.. tapi dia x suka buat baju melayu.. :((

    [Reply]



  6. myadlan says:

    oh ko yubiyu jugak rupanya..

    ingatkan baju melayu ke.. aku pun ada bli selai je t-shirt untuk raya..
    baju raya bli esok!!
    ———-
    topo: aku antara pioneer dalam yubiyu ni..:>

    [Reply]



  7. KNizam says:

    perghhhh class meng ubuntu kan raya kali ni ek. hehe :mail01:
    ———-
    topo: class gak la.. hoho:ehsan01:

    [Reply]



  8. taukey says:

    :upin02: ada ke baju wordpress? 😕

    ^:)^ kalau betul ada best gak. hahaha. nak tukar theme la.
    ———-
    topo: ade… buka baju je.. sweater pon ade gak. hooded pon ade. hohotp harga dia mmg best.. hohooh

    [Reply]



  9. fare4z says:

    aku nk baju topotato.com haha..ada ker jual??
    ———-
    topo: kalo ade jual ko nak beli ke?? hoho tunggu la aku fames dulu…

    [Reply]



  10. Nasrun says:

    :upin01: Lawa baju ni.. Dah nak raye ker? waa…

    [Reply]



  11. sifda says:

    :ipin01:

    [Reply]



  12. humbleandmodest says:

    huhuhuhuh…

    :upin01: vs :ipin01:
    sape menang????
    ———-
    topo: ni referee :ehsan01: hohoh ni yg menang.. :kakros:

    aku??
    hohohohohohohoh…
    :(|)

    [Reply]



  13. titan says:

    aku tak beli lagi baju raya. Mak aku dah bising dah tu..:ipin01:
    ———-
    topo: naseb baik la mak aku restu aku buat baju ni jadi baju raya.. hohooh

    [Reply]



  14. hUmmY says:

    kiut plak tgk yubiyu nye t’s tu!

    ade rainbow!
    ———-
    topo: org yg pakai pon kiut gak..=))

    [Reply]



  15. melayubuntu says:

    hoho…ada 2 lai ek..
    slamat ari raya!
    ———-
    topo: hari raya selamat kepada anda..

    [Reply]



  16. paan says:

    rasa-rasanya,aku pun kena wujudkan satu komunit himpunan blogger pelajar UiTM la…baru ceria.hahaha:upin02::fizi01:
    ———-
    topo: sukahati ko la paan…

    [Reply]



  17. chokilala says:

    waaa.. leh la ko pakai baju yubiyu kat masjid malim nanti. eh, btol la kan ko malim? errr.. ntah. hehe :ipin01:
    ———-
    topo: ye la aku dok malim.. tpi raya nnt aku blik Ayer molek kot.. hohoho

    [Reply]



  18. Jom Linux says:

    huh..aku jeles ko ada baju ubuntu tu. aku pun ada. tapi dari London mali..mahal gak le sehingga menggigit jari. Tapi suka punya pasal. tak pelahh. :upin02:
    ———-
    topo: ni nak kerek ke ape ni ko ade baju ubuntu dari London.. :(( jeles aku.. hoho xmampu aku beli baju dari london..

    [Reply]



  19. Mr Am says:

    Ko mmg betul geek la pakai baju ubuntu hari raya.. keke..
    Aku jugak beli tshirt tu.. Tapi kain dia xcantik ar bro.. aku basuh skli.. leher dah jadi besar..

    [Reply]



Leave a Reply