Ramadhan pertama topo sebagai blogger…

Life August 30th, 2008

selamat berpuasa...

diambang kemerdekaan ni sepatutnya ramai yang tulis pasal kemerdekaan.. tapi aku tak ada idea langsung nak tulis pasal kemerdekaan.. aku rasa sudah cukup la 3 post yang aku buat sempena hari kemerdekaan esok.. ok untuk post kali ini.. aku ingin mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan yang bakal tiba 2 atau 3 hari lagi mengikut anak bulan… ohoho di harap agar bulan Ramadhan kali ini akan lebih bermakna dari tahun yang sebelumnya…

sempena bulan Ramadhan aku tak idea langsung nak tulis ape.. hoho ye la inilah bulan Ramadhan pertama topo bergelar blogger.. hohoho rasa macam masih kekok lagi.. =)) mungkin dalam bulan Ramadhan nanti akan lebih banyak post yang berkaitan kerohanian??? hohoho atau mungkin lebih banyak post yang berkaitan makanan??? hohoho aku harap kali ni aku dapat semayang terawih dengan selengkapnya.. jangan la jadi macam tahun lepas… boleh kira dengan jari berapa kali je aku sembahyang terawih… hohoho tahun ni aku dah berazam.. nak nak sembahyang terawih tiap-tiap hari.. dan puasa dengan lebih sempurna..hohoh rakan-rakan tolong la aku ya…

aku ada terjumpa sesuatu yang menarik minat aku sempena Ramadhan ni.. hohoho senarai penuh waktu berbuka puasa bagi seluruh Malaysia dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya..untuk tahun ini bersamaan 1429H… kalau berminat.. sila lah ambil di sini.. hohoohoh berasal dari Laman web Jakim ye.. bukan aku buat sendiri..:D hohoho list penuh sebulan..nanti tak payah la korang tunggu tiap2 hari depan tv nak tau waktu berbuka puasa… hohoh download pastu print pastu tampal dekat meja makan… hahahah… puasa pon belum dah sibuk pasal berbuka…

ok cukuplah sampai di sini sahaja post pertama aku sempena bulan Ramadhan.. di sini aku ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan kepada semua rakan-rakan tak kira di alam maya mahupun di alam nyata.. hohohoho

12 Responses to “Ramadhan pertama topo sebagai blogger…”

  1. KNizam says:

    1st to comment. hehe =d

    [Reply]



  2. KNizam says:

    eh lupa plak nak bagi comment.

    ni la ramadhan pertama aku sebagai owner blog knizam.com

    hehe :d
    ———-
    topo: hohoho aku rasa ade function edit comment kat blog aku ni.. hohooh

    [Reply]



  3. zariel says:

    xde design gambar lain ke topo…buat la yg cun2 skit :d contohnye mcm saudara Noktah Hitam ni b-(
    ———-
    topo: hohoho aku dah xmampu la.. mlas nk perah keringat… hohoho

    [Reply]



  4. DieyLa says:

    Selamat menyambut Ramadhan sambil bergelar blogger.

    hehe~

    :d

    [Reply]



  5. zamz says:

    kita serupaa :d:d:d

    [Reply]



  6. aisyah says:

    erk. mase puase ney jela org sebok nak print out jadual berbuka + maghrib… kalau boleh amalkan laa smpy bile2 🙂

    selamat bpuasa~
    ———-
    topo: hohoh kat rumah aku ade je.. jadual waktu solat… hohoho

    [Reply]



  7. aman says:

    salam ramadhan bro.. :d

    [Reply]



  8. Elafyf says:

    pergh…esok pose..
    haha

    rindu r kat smyg terawih sume tuh..:((
    ———-
    topo: xpyah nak rindu2.. ni ko semayang td x?? hohoh

    [Reply]



  9. Darkz05 says:

    Selamat meraikan Ramadhan topo 😀
    ———-
    topo: topo selamat meraikan Ramadhan.. hohooh

    [Reply]



  10. saffa says:

    Bagus2.. ni yang saffa cari.. :d tahun ini juga merupakan tahun pertama saffa berpusa sbg seorg blogger.. LOL..:-v
    ———-
    topo: hohoh ramai rupanya yg first time…

    [Reply]



  11. abdfatah says:

    jadual waktu solat dah tersedia sekali waktu imsak… tak gitu? selamat berpuasa ramadhan…

    [Reply]



  12. titan says:

    sahaja aku niat puasa kerana..

    [Reply]



Leave a Reply