pelaburan terbaik topo….

tag August 19th, 2008

ok aku telah diajukan soalan ni oleh en sammdaddycool yang menyuruh aku menyenaraikan 6 perlaburan terbaik aku… hoho asalnya tag ni berbahasa inggeris tapi aku nak jawab dalam Bm la… saya rasa bodoh bila saya bercakap dalam inggeris.. hohohooh agak sukar untuk aku menjawab tag ni sebab aku memang tak mempunyai banyak harta… tapi setelah bertapa berjaya jugak aku menyenaraikan perlaburan-perlaburan ku..

1) laptopku sayang..

ni la harta pertama aku yang dibeli menggunakan duit PTPTN… hohoho sebagai pelajar IT seperti aku, laptop ni sangat penting.. hohoho kalau takde laptop ni ibarat macam patah tangan gak la.. xleh nak buat keje… hohoho dengan laptop ni jugak la aku belajar pasal dunia blogging… terima kasih laptopku sayang.. tapi aku rasa hidup ko tak lama wahai laptop ku… jika aku ada duit aku akan membeli PC.. hohoho laptop ni tak mampu menampung software2 yang aku perlukan… hohoho bye laptopku sayang..

2) henset sony ericsson z610i ku sayang…

hohoho selama hampir 4 tahun aku guna alat komunikasi tangan ni.. ni la kali pertama aku menggunakan henset yang agak maju… ada camera, bluetooth,3G dan macam2 lagi… hohoh oselama ni aku pkai henset hitam putih je… aku pakai henset ni baru sebulan tapi nampak gayanya henset ni tak lama berada di pangkuanku sebab kaka aku dah jatuh hati dengan henset ni.. hoho bye henset ku sayang…

3) topotato.com ku sayang…

hohohoho banyak yang aku laburkan pada blog ni.. banyak projek masa depan yang aku akan buat kat blog ni.. hohoho belum dilancarkan je lagi… ni la tempat aku belajar macam-macam.. ni la tikus makmal aku.. banyak ujikaji yang aku jalankan kat sini.. hohohoo walaupun pernah mengalami bencana tapi kini masih lagi berdiri di sini… hohohooh

4) keluarga ku sayang…

hohoho tak seperti samdaddycool… yang ada anak… aku masih belum punya anak mahupun teman istimewa..hoho so keluarga la yang paling utama sekarang ni… hohooho aku malas nak menulis panjang lebar pasal keluargaku… sila la baca di sini ye…

5) UTeM ku sayang… hohoho

ok aku rasa setiap tahun kat sini la paling banyak sekali yang aku laburkan… tak kira dari segi wang ringgit, masa dan sebagainya.. hohoho kepada yang masih tak tau.. UTeM tu Universiti Teknikal Malaysia Melaka… tempat aku melanjutkan pelajaranku… ye la .. tiap2 tahun beribu ringgit duit yang aku kena bayar… dan tiap-tiap hari aku kena mengahabiskan masa menghadiri kelas dan tutorial.. demi untuk mendapat segulung ijazah… hohoho ayat nak best

aku rasa cukuplah sampai 5… aku tak mampu nak memikirkan yang satu lagi… hohohoho maaflah tiada gambar disertakan.. aku tak boleh nak upload gambar entah kenapa…

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

4 Responses to “pelaburan terbaik topo….”

  1. KNizam says:

    sayang gak ko kat utem ek. hehe :d
    ———-
    topo: sayaaaaaang… hohoho

    [Reply]



  2. samdaddycool says:

    menawab juga ko akhirnya… :d

    [Reply]



  3. oDiN says:

    aku pon sayang kt utem juge
    ———-
    topo: sape la yg tak sayang kt UTeM tu… hohohoho

    [Reply]



  4. myadlan says:

    wahai topo
    kalo kau mahu jual itu laptop, boleh tolak kt aku eh

    sedang mencari laptop 2nd hand pd harga yg murah2..

    bwh RM1000 bleh? hehe

    [Reply]



Leave a Reply