mylifeastopo dah dikapankan….

Blogging August 16th, 2008

bagi yang telah lama mengikuti perkembangan blog topo.. pasti korang tahu.. sebelum menulis di topotato.com.. aku telah menumpang di fwenz.info dengan blog bernama mylifeastopo.fwenz.info…dengan ini secara rasminya aku nak meyampaikan bahawa blog yg ber pr3 tu dah selamat aku kapankan…  sebelum ni aku dalam dilema nak kapankan ke tak… pastu aku mengambil keputusan nak jaga 2 blog.. satu dalam bm dan mylifeastopo ditulis dalam bi… tapi pada hakikatnya aku tak mampu nak jaga 2 blog… hohoho

jadi aku pon mengambil keputusan kapankan terus blog tu… lama jugak aku ambil masa nak kapankan blog tu.. hoihoho akhirnya aku nekad… jadi kepada yang dah baut link ke blog tu.. atau dah subscribe pada rss feed die.. korang dah boleh la musnahkan link tu.. hohoho aku dah redirect mylifeastopo ke blog ni…

aku masih belum boleh musnahkan sepenuhnya subdomain tu dan pulang balik pada tuannya sebab ada image yg aku host kat situ dan masa aku transfer semua post aku tak tukar lagi link dia… agak susah nak carik balik image tu.. nanti kalau aku jumpa nanti akan ku segera pulangkan subdomain tu pada tuannya untuk dimusnahkan sepenuhnya….

adakah aku menyesal kapankan blog yang ber pr3 tu??? hohoho tdak sama sekali… aku akan cuba jadikan topotato.com lebih mantap lagi.. ye la hujan emas dinegeri orang hujan batu dinegeri sendiri.. lebih baik di negeri sendiri… (hohoho boleh ke perumpamaan ni??? )

tapi kalau ada yang berhajat nak sambung jaga mylifeastopo tu boleh jugak…hohoohoh pr3 tu.. backlinks pon mantap gak… tapi kena mintak izin dengan tokei fwenz.info la.. tak berani aku nak maen pas2 macam tu je… ye la aku sekadar menumpang je.. hohohooh akhir kata.. kepada yang telah linkkan ke blog mylifeastopo.fwenz.info korang dah boleh musnahkan link tu atau tukarkan menjadi topotato.com…

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

4 Responses to “mylifeastopo dah dikapankan….”

  1. myadlan says:

    yo.. aku masih lagi menyimpan blogspot ku..
    mmg syg nak kapankan tapi saje ske..haha
    ———-
    topo: blogspot aku pon ak simpan jugak… senang nk bereksperimen.. hohooho

    [Reply]



  2. Kujie says:

    Tak pe…. sudah dilepaskan jgn gila talak pula..:d

    Kak Jie pun tinggalkan blogspot ber PR 4 itu 2 bulan lepas…sgt2 sedih ok..ttp kita hidup utk masa depan bkn bersandarkan kenangan hari semalam…
    ———-
    topo: hohoho komen ni best… ya hidup kena terus….

    [Reply]



  3. syuxx says:

    aku pun tengah dalam dilemma sekarang.
    tak tahu samada nak biarkan saja blog lama atau musnahkan.
    tapi lama2 pun dia akan musnah jugak. sebab bukan aku yg punya.
    sayang dowh, dah lah trafik byk pr pun tinggi.

    tapi takpa, terus ke depan. kalau dulu kita mampu buat blog lama menjulang tinggi, nak repeat balik tak lah susah mana pun. :)>-
    ———-
    topo: ya hidup kena terus.. tak usah dikenang barang yang bukan milik kita… hohoho redirect la traffic masuk blog baru buat sementara waktu ni….

    [Reply]



  4. earncent says:

    ko dah semayangkan lum? kapan suda..bila plak nak tanam?

    [Reply]



Leave a Reply