kisah julai dan topo…

round up August 8th, 2008

hohoho satu lagi round up post dalam blog ni… sebelum tu.. aku cukup terkesima dengan tarikh hari ni… 080808.. hohoho banyaknya 8… bulan Julai bermulalah sesi aku kembali menjejakkan kaki ke bumi UTeM sebagai pelajar… hohoho visitor blog ni masih lagi macam roller coaster.. tapi yang agak membanggakan aku.. jumlah subscriber ke blog ni semakin meningkat dari hari ke hari…maknanya semakin ramai menunggu untuk aku menghasilkan post-post baru… yeah!!! jadi kepada sesiapa yang belum subscribe lagi.. sila lah subscribe jika kepingin mahu mendapatkan post-post terkini daripada topotato.com ok untuk bulan Julai aku telah menghasilkan sebanyak 12 post… hohoh agak sikit sebab faktor internet masa awal bulan dulu… 5 post yang paling popular dalam bulan Julai adalah..

5 keyword menarik yang berjaya bertandang ke blog aku pada bulan julai lepas…

  • wonder pets versi melayu… hohoh semakin ramai yang mencari wonder pets versi melayu punya theme song… kalau aku dapat ni sure meletup trafik blog ni..
  • power rangers... yeah!! masih ramai lagi yang minat power rangers rupanya.. boleh selalu buat post macam ni…
  • durian batu kurau... ok serius aku tak tau wujudnya keistimewaan pada durian kt batu kurau.. sesiapa ada info?? pas kat aku..
  • awek cun UTeM… hohohoo sure budak yang carik tu kecewa sebab tak jumpa pon gambar awek cun UTeM kat sini.. nanti aku postkan la
  • internet UTeM slow… hohoho mana la aku tau kenapa internet UTeM slow.. tgu la aku jadi Naib Canselor nanti ye..

ok 5 referer terbanyak ke blog ni dalam bulan Julai.. sila la lawat mereka ye..

  • aniely sibuk bagi award kat orang… hohoh aku blogger yang mesra…thanks ye..
  • humbleandmodest buat post yang sangat panjang tapi seronok dibaca… try la usya
  • darkz05 sakit… pergi melawat dia.. hohoho
  • zariel&azie mendapat perkhabaran gembira… nak tau ape sila la melawat…
  • knizam sibuk promote pasal cerita destinasi bajet…

ya-ha!!!! satu lagi round up post telah selamat disempurnakan… di kesempatan ini aku nak mengucapkan semoga berjaya kepada atlet-atlet tanah air yang menggalas cabaran sukan olimpik beijing bermula dari hari ini…

topotato.com memberi sokongan penuh pada atlet tanah air

9 Responses to “kisah julai dan topo…”

  1. humbleandmodest says:

    sokong lah atlit gimnas wanita negara…

    😡
    ———-
    topo: ya sudah tentu!!!!

    [Reply]



  2. abdusfauzi says:

    topo.. sory x dpt reply tag yg ko bg tu.. tgh busy sket. hope this weekend sempat.
    ———-
    topo: xpe2 xde hal..hohoho

    [Reply]



  3. Dakz05 says:

    topo haku da sehat 😀 Alhamdulillah~
    ———-
    topo: alhamdulillah… bagus2..

    [Reply]



  4. alone says:

    eh.. aku baru perasan pasal 080808 :d

    hehe.. kesian kat yg cari awek UTeM tu.. mesti kecewa :d

    bestla.. banyak subsriber.. uhu.. congrats :)>-
    ———-
    topo: takde la banyak sangat… boleh la…

    [Reply]



  5. Adry says:

    Salam Bulan Kemerdekaan!!! hehehe… lama tak visit page ni… sowiee..

    [Reply]



  6. zariel says:

    :d hehe…tenkiu tenkiu…tp aku kusus 2 minggu kat melaka…so x sempat nk update blog le…huhuhu…tmpat aku kusus tu dekat je ngan UTeM tu…ntah2 yg tgh main bola kat padang tmn seblah UTem tu ko ke topo? 😕

    * lawa theme…berpinau kejap mata aku… @-)
    ———-
    topo: kat mana ko kursus ni??? snang2 pi la pesta konvo UTeM… hohoho

    [Reply]



  7. bantingboy says:

    haha..apa ni. Tak faham aku..[-(
    ———-
    topo: biasalah… satu lagi crappy post dari aku…

    [Reply]



  8. megat says:

    baguslah. mendapat tempat di hati pembaca. teruskan usaha anda 😉

    [Reply]



  9. Mohd Hafifi says:

    bestlah ramai yang subcribe..bile la aku nak jadi cm ko..

    [Reply]



Leave a Reply