bila muka topo dijadikan manga sempena puasa esok…

tag August 31st, 2008

setelah diperkenankan oleh duli-duli yang maha mulia raja-raja, tarikh permulaan puasa bagi tahun ini, 1429H jatuh pada esok hari bersamaan 1 September 2008.. so kepada rakan-rakan sekalian… berhenti la baca blog ini seketika dan sila la pergi bersiap-siap untuk ke sembahyang terawih ye.. hohohoh satu lagi.. kepada korang yang nak tau jadual waktu berbuka puasa dan imsak sepanjang bulan Ramadhan 2008/1429 bagi seluruh kawasan di Malaysia.. sila lah download di sini.. jadual diambil terus dari laman web jakim.. download la tanpa was-was.. hohoho

hohoho sebenarnya dalam post ni aku nak menjawab tag dari seorang gadis blogger yang pernah cakap burung hantu itu comel.. hohoh tapi sekarang ni dia da ada domain yang menggunakan nama sendiri, cik fara.. ok dalam tag ni sepatutnya aku kene buat 3 gambar di faceyourmanga.com.. tapi malangnya aku sempat buat satu je.. pastu aku dah tak boleh bukak web tu samapai la sekarang ni.. hohoo ini la rupa topo bila dah di manga kan…
bila topo dimangakan
ini la rupa aku bila di mangakan.. dan ini la baju kegemaran aku yang sering aku pakai jika nak ke kelas.. hohoh baju ni kakak aku yang beli kan.. suka aku tengok warna dia.. rasa cam nak makan je.. hohoho.. rambut aku memang macam tu.. dah beberapa tahun aku tak pernah gunakan sikat.. hohoh guna tangan pon boleh… dan hidunng tu bertampal bukan sebab selalu berpetualang hooho.. tapi sebab selsema.. hohoh sejuk gila bilik kuliah kat UTeM.. menyampah aku.. manjang bersin je

sampai sini je la post aku ye… aku nak bersiap untuk sembahyang terawih.. hhohoho cita-cita tahun ni nak sembahyang terawih full..dan aku tak nak pas kat sesiapa tag ni sebab aku yakin web tu memang dah down… sia-sia je kalau aku tag sesapa.. hohohoh

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

14 Responses to “bila muka topo dijadikan manga sempena puasa esok…”

  1. KNizam says:

    selamat berpuasa ! =d
    ———-
    topo: berpuasa selamat..hohoho

    [Reply]



  2. fara says:

    hoho. agak hensem encik topo apabila di mangakan 😀

    beklah.
    pegi tarawih ^^ smpai witir tau. jgn 8 jer x)

    selamat berpuasa!
    ———-
    topo: fantasi sememangnaya hensem.. hohoho aku mmg carik tempat yg buat 8rakaat je terawih.. hohoho

    [Reply]



  3. aniely says:

    nak gamba mcm tuh jugak ….
    ———-
    topo: malangnya website tu da down kalau x silap.. hohoho

    [Reply]



  4. kawaii_desu says:

    Salam ziarah :d

    Selamat berpuasa jugak… menarik ya, i wonder how i look like after dimangakan ???
    ———-
    topo: sesungguhnya.. bila sesorg tu dimangakan.. sume akan jadi cun dan kacak2 belaka.. tak kira la umur pangkat saiz dan paras rupa.. =))

    [Reply]



  5. BLue says:

    waliao, this call cute? okie la…
    janji tidak makan depan kamu pada bulan ramadhan yang bermula esok hari ;p
    ———-
    topo: ye la lebih cute dari realiti… hohoho

    [Reply]



  6. oDiN says:

    Selamat berpuasa !
    ———-
    topo: berpuasa selamat…

    [Reply]



  7. aeropama dot com says:

    asal muka ko tampal plaster? nak test kehebatan kau bernafas ikut mulut selama yang mungkin ke?
    ———-
    topo: sudah ku terangkan diatas.. hohoh plaster sebab sejuk.. hohoh selalu selsema…pkai tisu.. tampal je plaster.. hohoho byk pokok yg aku dpt selamatkan..:D

    [Reply]



  8. Adry says:

    hahhaa.. nice manga face.. hehehe salam ramadhan…
    anyway, You’ve won the contest!! Please go to my page for details…
    ———-
    topo: hohoho tq..

    [Reply]



  9. humbleandmodest says:

    warna kulit x sepadan 😮
    ———-
    topo: susah nak carik yg sepadan.. hoho tp mmg sekarang aku da cerah sket la… :c

    [Reply]



  10. humbleandmodest says:

    tak ku pecaya…
    haha :((
    ———-
    topo: percayalah..:c..hohoho tapi x secerah ko la… ko putih melepak.. :))

    [Reply]



  11. zool says:

    Selamat berpuasa…
    ———-
    topo: selamat berpuasa kepada anda juga…

    [Reply]



  12. xmindfreakx says:

    selamat puasa dude…ah..web facemanga itu down…siyes…aku langsung x buat lagi dah down…

    [Reply]



  13. abdfatah says:

    nak gambo manga jugak? nape down haaa…?
    ———–
    topo: hoho ramai sangat buat tag manga ni kot…

    [Reply]



  14. titan says:

    aku tak pernah kenal apa itu sikat..
    ———-
    topo: hohoho ko kan memang macho bergaya dari dulu… sikat tu tak perlu….

    [Reply]



Leave a Reply