awards dari gadis-gadis cun….

Reviews August 25th, 2008

hohoho sekarang ni dah musim org bagi award… tak sabar nak tunggu juara lagu kot… hohoho selain blogmenjerit yg dah dapat banyak award.. aku pon tak terkecuali mendapat tempias award yang sedang disebarkan seperti wabak berjangkit ni… hohoho walaupun hanya untuk suka-suka dan tak dapat pon hadiah iringan… tapi ini menunjukkan bahawa kita dihargai…

hohoho ok aku telah mendapat 2 awards… hohoho kedua-duanya datang dari gadis-gadis cun ( serius tak tipu..tak caya pi usya sendri…) hohoho sebab tu la aku berasa amat berbangga sekali… aku rasa aku tak nak pas award ni pada sesiapa la.. hohoho weh awek cun bagi kat aku… buat pe aku nak pas kat org lain plak.. =)) aku nak buat kelainan sikit dalam budaya memberi award ni.. hohohoho daripada aku pas kat org lain.. aku rasa aku nak promosi blog gadis-gadis cun ini dan membuat sedikit review tanda terima kasih..hohoho

#1 Award dari blog berwarna Oren…

award pertama datang dari gadis yang di bawah paras normal… hohoho memiliki blog yang berwarna oren.. hohoh warna yang tak mungkin aku letakkan di blog ini… kononnya dia seorang yang

Image hosted by Photobucket.comSimpleImage hosted by Photobucket.comTalkertiveImage hosted by Photobucket.comFriendlyImage hosted by Photobucket.comCrazy ?? In Other wOrd ” BengOng” suker Merepek!Image hosted by Photobucket.comCreative?? hahahha maybeImage hosted by Photobucket.comKomik freak !! komik selalu..Image hosted by Photobucket.comAnak bOngsu ( manje ka? )Image hosted by Photobucket.comNuts Over Japan Drama ( XSpecial-Ly Takuya Kimura )…

hohoho aku copy paste terus dari profile dia… dia terpaksa menyokong pasukan Selangor yang baru je kalah kepada Kedah baru ni sebab kononnya ada player selangor yang dia kenal… hohoho dan sudah tentu la teruk dia kene bamboo bila Selangor tewas tempoh hari… nak tau teruk ke tak.. tanya la dia sendiri… semenjak-dua menjak ni sering menulis post yang berkaitan dengan cinta.. hohoh mungkin ada kisah tersendiri disebalik entry2 berkenaan.. hohoh korang temuramah la sendiri… dan ini lah award yang aku dapat dari dia… hoho blogger mesra…

  • Di blog beliau ramai yang respon dan amat mesra alam.
  • Diberi comment si shoutt box, cpt jer balas

hohoho nak kenal dengan lebih rapat lagi dengan gadis cun fanatik cerita jepun ni??? sila la buat kunjungan lawat pada blog dia… http://aniely86.blogspot.com/ ( kunjungan lawat je tau… kangan lebih2 plak…)

#2 award dari blog yang bewarna pink…

hohohoho satu lagi warna yang aku takkan letak langgsung dalam blog ni… kalau korang nampak template blog ni bertukar pada warna pink… maknanya blog ni dah kene hack.. hohoho kononnya dia seorang

akauntan (urus duit yuran budak)..
arkitek (merangka pelan pembelajaran dalam kelas nanti)..
engineer (memantau prestasi & behaviour ank murid)..
buruh kontraktor (membina sahsiah peribadi murid)..
peguam (mengkaji maslah pembelajaran pelajar)..
model (perangai dan tutur kata mungkin mnejadi ikutan oleh pelajar)..
pelakon (menterjemah segala isi ilmu untuk diberi kpd pelajar)..
doktor (merawat pelajar yang sakit fizikal ringan atau yg berpenyakit ‘hati’)..

hohoho banyaknya… sebab dia merupakan seorang bakal guru… hohoho dont play2… sekarang ni tengah menunggu untuk menjadi cikgu yg kononnya bulan 9 jadi cikgu ganti.. tunggu penempatan dari KPM bulan Januari 2009.. dan juga mungkin sedang mengelamun memikirkan BMW M5 idaman hati… hohoh lagi sekali jagan main2… dan ini la rupa award yang aku dapat dari gadis ini… hohoho brilliante weblog premio 2008 (serius aku tak faham ape kejadahnya award ni..#-o )


hohoho nak kenal dengan lebih rapat lagi dengan gadis cun bakal guru ni??? sila la buat kunjungan lawat pada blog dia… http://eyein-chenta.blogspot.com/ (kunjungan lawat je tau…. lain sume aku tak campur… hohoho )

p/s: harap entry ni tak menyentuh sensitiviti mana2 pihak ye.. hohoohoho.. kepada kedua-dua gadis cun ini.. diharap entry ni x menimbulkan sebarang rasa tak puas hati ye… jika ade sila nyatakan dengan segera…akan ku delete entry ini secepat mungkin dan membuat kenyataan meminta maaf… hohohoho

22 Responses to “awards dari gadis-gadis cun….”

  1. blogmenjerit says:

    alamak, topo da lawan alik aku. kehkeh… :d

    aniely, ailebiu :x:x
    ———-
    topo: hohoho panas statement ini…. =((

    [Reply]



  2. KNizam says:

    perghhhh byk award ko. tahniah :”>
    ———-
    topo: ni perli ke ape ni #-o… ko punye lg byak…

    [Reply]



  3. chenta says:

    thanx topo..
    ehehe..
    =d
    ———-
    topo: no problemo.. hohoo

    [Reply]



  4. Extremist Thinker says:

    ade lg tak awek cun yg super extreme? 😡
    ———-
    topo: ade2 jangan risau…. awek2 blogger sumer cun2 belaka.. hohoho 8->

    [Reply]



  5. Adry says:

    uiks… awek cun ker… mmmm 😉
    ———-
    topo: hohoh mmg cun…8->

    [Reply]



  6. aniely says:

    kakakaka ko nih topo nak promote aku pon dan dan la…kisah pasal cinta?? hahaha entah kenapa cinta itu makin rumit jer tiap hari..so? aku kupas la….jgn isau ..aku tiada cinta..masih menunggu ko wahai topo yan kcak…hahaha:x
    ———-
    topo: hohoho ni blogmenjerit sure jeles ni… :>

    [Reply]



  7. aniely says:

    jgn isau ..hati aku untuk kowang berdua…sape cpt dpt..haha bleh blah x statement nih? …:o newey, aku x cun la topo
    ———-
    topo: hohoho scandal2… agak cun la ko… xkan aku nak ckap blogmenjerit plak yg cun??? hohoho sungguh x munasabah…

    [Reply]



  8. BLue says:

    wow, gratz~
    I don’t need those award also, jz blog 4 fun 🙂
    ———-
    topo: these awards are just for fun too…:D

    [Reply]



  9. zariel says:

    aku pn penah dpt award…tp ntah mana aku letak ntah.. :(|)
    (dengan nada perasan) huhuhuu :d
    ———-
    topo: hohoho simpan award dlam peti besi xnak kasik org len amek… hohoho

    [Reply]



  10. izzat says:

    haha… bnyk award ye topo.. tp bagus jgk.. ko mmg layak… :)>-
    ———-
    topo: banyak apenya… kan 2 je tu..hohoho

    [Reply]



  11. aniely says:

    blog menjerit cun ape?? wiu wiu:o
    ———-
    topo: memang cun 8->

    [Reply]



  12. blogmenjerit says:

    :(( apa la korang kutuk aku yg kacak ni :-w
    ———-
    topo: mane ade kutuk… kan tgah puji ni…8-> hohohoo

    [Reply]



  13. idOt says:

    gilelah..lwn award ngan bm

    meyh aku tlg korang bg adiah bebanyak
    ———-
    topo: mane la aku layak nk lawan dengan bm… blog die ramai peminat…

    [Reply]



  14. idOt says:

    eik..jgn kutuk abg bm yg kachak
    wuhohoho
    ———-
    topo: sape yg kutuk ni??? #-o

    [Reply]



  15. abdusfauzi says:

    dude. ko dpt award lagi. from aku plak. check it out!
    ———-
    topo: hohoho love being single…

    [Reply]



  16. blogmenjerit says:

    😮 femes jugak bm kat sini upanya :-v
    ———-
    topo: ko kan mmg femes…

    [Reply]



  17. aniely says:

    ohw abg blog menjerit ..mari menjerit dihati ku …auWWw:o
    ———-
    topo: adeh… da makin parah dah kalian berdua ni….

    [Reply]



  18. blogmenjerit says:

    😕 😡 aniely… =d

    [Reply]



  19. aeropama dot com says:

    huhuhu…bikin aku jeles. :-w ingat ko sorg ke dapat award dari gadis cun. aku pun dapat award dr awek cun gak tau… tapi malas nak post.[-(
    ———-
    topo: oooo awek cun xnak kongsi same2.. [-(

    [Reply]



  20. aniely says:

    ohw abag bLogMenjerit 😡 …auww yeay yeay take make heart ..:)>-
    ———-
    topo: makin menjadi2 korg ye… hohoho

    [Reply]



  21. aniely says:

    kah kah kah jgn marahh=d
    ———-
    topo: mana ade marah.. aku kan sayang korg berdua… hohohoho 😀

    [Reply]



Trackbacks

  1. topo love being single... | topotato.com

Leave a Reply