naik semester = visitor turun….

Life, UTeM July 9th, 2008

hohoho seperti yang aku cakap dulu.. semester baru dah bermula…bosan giler.. dah la pindah hostel yang sangat x best.. kecik giler bilik tu.. lagi kecik dari masa aku dok murni dulu..tapi yang bestnya semester baru ni… adalah jadual aku.. hohoho isnin dengan selasa klas sampai pukul 10 malam… ada sejam-dua je break… pastu hari rabu dengan Jumaat xde klas langsung hohoho… belajar dua hari sampai lebam.. pastu public holiday…:d tapi yang xbest nya hari khamis ade satu kelas kol 2 :(( aku dah try pindahkan xdpat gak… ~X( tension aku.. hohoh kalo tak boleh cuti dari rabu sampai ahad… hohohoho

macam biasa lah.. bila naik sem masalah biasa akan timbul..masalah ketiadaan internet…:(( hohoho lepas aku pergi kursus.. lepas tu pergi jadi fasi kat UTeM dan pastu semester baru bukak…. visitor aku jatuh dengan sgat mendadak… hohoho sedih gile aku… tgok average visit ade 10 orang je.. hohoho slalunya paling sikit pon ada la dalam 60++ macam mana la kau nak mengatasi masalah ni…nak kena belajar SEO ke???hohoho sementara ada connection ni aku nak tulis banyak-banyak post la… pastu set time publish.. idea datang lah kepada ku…. so kalau comment kalian tak dapat respon atau jeritan korang xberbalas…mintak maaf la banyak-banyak ye…

p/s: apsal la semenjak 2 menjak ni post ak sume pendek-pendek belaka… hohohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

3 Responses to “naik semester = visitor turun….”

  1. afif says:

    hoho…
    budak kos aku 2 org dapat 4…..

    :-w:-w:-w:-w:-w:-w

    bilik aku sgt indah….

    :x:x:x

    jadual aku ade englsh…!!!

    ~X(~X(~X(~X(~X(~X(

    [Reply]



  2. Mistanars says:

    =d=d=d=d

    Aku dah habis blaja.. 😉
    ———-
    topo: aku baru nak start blaja.. huhuhu

    [Reply]



  3. blogmenjerit says:

    haha, keciannya =))

    [Reply]



Leave a Reply