nameTAG aku hilang….

Life July 27th, 2008

hohoho sekali lagi aku terkena virus tag ini…dah lama rasanya tak menjawab tag.. mari menjawab tag bersama topo… tag ni disedekahkan oleh cik aniely… hohohohoaku tengok semua orang yang buat tag ni letak gambar.. aku pon nak letak la…

cover dvd minggu haluan siswa
ni la dvd mhs yg aku jadi fasi dulu.. ade gambar dan video sepanjang mhs…

amaran.. tag ni sangat panjang…kalau berani baca la sampai habis… hahaha tapi jangan menyesal…

1) What is the most important thing in your life?
. my life la… hohoh kalau xde nyawa xleh buat pape

2) What is the last thing that you bought with your own money?
. kreko…
3) Where do you wish to get married?
. ntah… kawen dalam blog boleh x

4) How old do you think you will be permanently owned by your love?
. #-o tak terfikir lagi…

5) Are you in love?
. tidak

6) Where was the last restaurant you had dinner?
. kedai makcik kat belakang bunga raya… mahal gile.

7) Name the latest book that you bought?
. adobe flash cs3 rm75.00

8)What is your full name?
.topo hohoho cukup la tu…

9) Do you prefer your mother or father?
. both .

10) Name a person that you really wish to meet in real life for the first time.
. hiruma yoichi..ya-ha!!! hohoho

11) Christina or Britney?
. christina aguilera ke??? hohoho

12) Do you do your own laundry?
.oh tidak… hahahahah

13) The most exciting place you want to go?
. bed

14) Hugs or kisses?
. none

15) Point out 5 things about the person who tagged you.
  1. oren
  2. perempuan
  3. ade blog
  4. ntah…
  5. apsal la sampai 5… tak tau aku…

16)8 things I am passionate about:

  1. anime
  2. blog
  3. internet
  4. greeny things..:D
  5. assignment yg banyak ni
  6. menjawab tag ini
  7. kreko
  8. laptop ku sayang

17)8 things I say too often:

  1. huh?
  2. hohohoho
  3. lalalalala
  4. dowh
  5. ya-ha!!!
  6. ya apa boleh saya bantu ( dengan gaya seorang receptionist yg cun…=)) )
  7. Adeh
  8. yo

18)8 books I’ve read recently:

  1. adobe flash cs3.. keluaran linda…

satu cukup la… aku bukan seorang pembaca buku…

19)8 songs I could listen to over and over again:

  1. somewhere over the rainbow – jason castro
  2. I’m yours – jason mrarz
  3. boss of me – hohoh theme song cerita malcolm in the middle… layan giler lagu ni
  4. hurt – christina aguilera.. hohoho best pe lagu ni
  5. mocking bird – eminem…hohoho classic giler lagu ni..
  6. matahariku – agness monica… layan gak lagu ni…
  7. I cant smile without you… – barry manilow.. hohoho dino kasik lagu ni.. cam best la plak…
  8. My all – mariah carey… hohoho jgan tak caya plak… layan dowh lagu ni.. aku minat yg versi bm nye.. sape ade bg aku
  9. moonlight densetsu – theme song sailormoon… sape ade versi melayu pas kat aku!!!!
  10. lagu wonder pets… sape ade versi melayu bagi aku…hohoho terlebih la plak..

20)8 things I learned last year:

  1. mari menulis blog bersama topo
  2. c++ programming bersama puan siti dan cik zeratul
  3. mari membuat sistem menggunakan vb bersama cik ida
  4. mari belajar bahsa jepun yang menjatuhkan pointer bersama sensei ape ntah aku tak ingat..
  5. organisasi dan seni bina komputer bersama en azman
  6. mari membuat tema wordpress bersama small potato
  7. hidup lebih indah dan bermakna bersama internet
  8. berfikir secara kritis dan kreatif dan inovatif dan berketerampilan..hohoho bersama-sama

8 people to tag

adui.. ni la part paling aku x suke… so aku nak try tag tanpa bagi tau diorang kena tag.. tengok diorang baca tak blog aku ni…

  1. cik dino hohoho semalam buat sampai 5 post.. nah amek tag ni
  2. en afif lame x update.. nah amek tag ni…
  3. en blogmenjerit hohoho kata theme aku tak lawa ye… nah amek tag ni
  4. en abdus hohoh kesian blog baru ade problem.. nah amek tag ni..
  5. en odin ooo kerek ngan aku ye..gi barcamp.. nah maek tag ni

9 Responses to “nameTAG aku hilang….”

  1. abdusfauzi says:

    hahaha.. aku baca! maka kene buat :-w

    dah on dah. tp, takut je kalu down lagi. x gune nyer server! nnt2 la aku buat tag ni. :d
    ———-
    topo: server yg ko gne mmg slalu down.. hohoo tapi kejap je… kononnya databas check la.. upgrading server la..hohoho

    [Reply]



  2. zariel says:

    muahahaha…nasib baik la aku x kena…tp dulu penah gak kena…smpai la ni x buat2…hehe…maleh aku buat wei
    ———-
    topo: aku faham… korg sibuk berlatih nk jaga baby…hohoho malas nk kaco 😀

    [Reply]



  3. humbleandmodest says:

    first time aku cari formula volume of cylinder kt internet….

    seriyes lupe…
    ~X(

    V = pi r^2 h
    ———-
    topo: apa kaitan dgan post ni??? hoho seb baek ko tnya search engine.. kalo tnya aku confirm takkan dapat punya..:D

    [Reply]



  4. aman says:

    awat tak datang barcamp aritue..? =d
    ———-
    topo: xde teman la nak pergi…hohoho

    [Reply]



  5. oDiN says:

    Tag bukan nk bgtau

    [Reply]



  6. shatilah says:

    :d taw tak per guna #PCDATA flag??
    huhuh
    ku mencari jwapan smpai terbaca blog ni!
    ———-
    topo: sem 1 dlu tau la… skrg da tak tau.. hohohoho

    [Reply]



  7. kedinkyst says:

    en topo dimana nak langgan video MHS ni?
    :-\”:)>-
    ———-
    topo: try carik cik dino…

    [Reply]



  8. bantingboy says:

    huhu. panjang tul tag kali ni..
    ———-
    topo: mmg pnjang….patutnya ak bg skali kt ko…

    [Reply]



  9. abdusfauzi says:

    dah buat dah! check it out! :)>-

    [Reply]



Leave a Reply