topo jadi fasi UTeM…

Life, UTeM June 27th, 2008

setelah menghilang selama 5 hari.. hohoo aku kembali… seperti yang pernah aku ceritakan dalam post nak Belajar SEO, aku pergi manjalani kursus utk jadi fasilitator di UTeM.. hohoho dan esok aku akan memulakan tugas sebagai fasilitator kat UTeM.. so kalo ade mereka yang bakal belajar kat UTeM tu… carik la seorang fasi yang sangat “baik” bernama topo… hahahahahahah

ok semasa aku pergi kursus blog aku ni terbiar je.. hohoho seb baek la ramai rakan-rakan yang rajin tengok-tengokkan blog ni.. terima kasih la banyak-banyak… satu satu bnde yang menarik minat aku semasa aku meninggalkan blog ni.. ramai yang datang ke blog ni dengan keywords yang berkaitan dengan UTeM.. hohoho so satu je aku boleh cakap pasal UTeM.. aku enjoy belajar kat UTeM. dan aku harap org lain pon especially yang baru nak masuk UTeM akan turut enjoy jugak…

satu lagi.. semasa minggu orentasi tu nanti aku akan menjadi photographer amatur… hohohoo jika anda¬† pelajar baru sesi ni… yang juga merupakan seorg yg cam whore.. sila la sebut topotato.com kat mana2 photographer yang korang jumpa.. untung-untung korng jumpa aku… hohoho banyak la gambar korang yang aku snap nanti.. hahaha :-))

kalau takde aral melintang aku nak update blog ni tiap-tiap hari mase orentasi nanti.. tapi memandangkan banyak aktiviti orentasi akan di buat di Kampus Tetap Durian tunggal.. ungkin aku xdapat buat macam tu.. broadband xde lagi dekat kampus baru tu..tapi kalau aku dapat connection je memang confirm aku buat post update orentasi tiap-tiap hari.. tapi kalau xde connection terpaksa la mintak jasa baik rakan-rakan sekalian tolong tengok-tengokkan blog ni…hohoho visitor dah banyak lari la… mintak maaf la banyak-banyak…

8 Responses to “topo jadi fasi UTeM…”

  1. aniely says:

    saya student UPm…..wahahah
    ———-
    topo: saya tahu… hohohoho

    [Reply]



  2. humbleandmodest says:

    saya pula utm…
    selamat menjamu selera…

    :(|)
    ———-
    topo: sudah tentu la saya tahu juga… anda di UTM… hohoho

    [Reply]



  3. nUrULeFA says:

    abg fasi! :d
    hahahaha~

    pdn l0r lame menyepi!
    slmaT b’tUgas~ :)>-

    [Reply]



  4. maen says:

    jadi fasilitator..minggu nie budak2 junior masuk U..haha..
    aku sebagai senior dekat uniKL akan menjalankan aktiviti merekrut budak junior masa orientasi..haha..dah lama aku idamkan..
    ———-
    topo: rekrut ape? awek??

    [Reply]



  5. nadiah says:

    selamat bertugas incik abg fasi :d

    [Reply]



  6. maen says:

    rekrut ape? awek??

    hihi..betul..susah nak kenal junior2 nie..menyombong tak tentu pasal..baru masuk dah tunjuk lagak..tapi bukan semuanya..segelintir sahaja.

    [Reply]



  7. titan says:

    hehe..ni keje ko sekarang ek topo..:-?
    ———-
    topo: hohoh keje yg tak bergaji..

    [Reply]



  8. SMARTEST says:

    TOPO NI BDK IT KER?
    ———-
    topo: yup…

    [Reply]



Leave a Reply