minggu haluan siswa UTeM #1..

UTeM June 30th, 2008

hohoho seperti yang aku khabarkan beberapa hari lalu,aku menjadi fasilitator untuk program minggu haluan siswa (MHS) kat UTeM.. hoohoho semalam merupakan hari pendaftaran.. penat gak la.. sebab kerja aku meraya-rayau mencari gadis cun untuk ditangkap gambar… hohoho tapi aku rasa UTeM dah ketandusan gadis-gadis cun la… aku tak jumpa ramai pun yang cun.. ada la dua tiga orang.. agak kecewa gak la…so kepada rakan-rakan sekalian.. jangan lah tanya aku dapat awek cun ke tak.. hohoho jawapannya tiada..

aktiviti semalam hanyalah ceramah aluan je.. takde apa yang menarik pon.. pastu bahagi kumpulan… hohoho aku team2 awal.. lama gila LDK.. malam tu sepatutnya aku just perkenal diri je… tapi sebab masa lama gila…bdak2 lain nak bagi kumpulan lagi… hohoho dah berapa banyak game dah aku kuarkan malam tadi.. ohoh jap lg xtau la nak buat pe lagi.. dok termenung je la ye adik2…hohoho:-))

untuk pengetahuan korang sekarang ni aku tengah dok lipat buletin kt hal ehwal pelajar.. hoho kata biro penerbitan..satu lagi aku dapat detect beberapa bdak2 yubiyu @ UTeM Bloggers United yang masuk sebagai direct entry.. oo semalam korang siap main misscall aku ye..aku dapat je tangkap pic korang tiap2 hari aku letak kat buletin ngan montaj.. hohoho

ok la.. banyak lagi buletin aku nak kena lipat ni.. pastu kena lari pi tempat LDK plak… hohooh sekarang pukul 1.25.. LDK pkul 2.. hohoho kalo xsempat aku pas je la kat org lain… sori la ye adik2 hahahah abang topo bizi =)) hahaha geli aku sebut…

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

6 Responses to “minggu haluan siswa UTeM #1..”

  1. angriani says:

    macam minggu suaikenal laa kan…memang laa bz
    tp sempat gaks topo update yer :d
    ———-
    topo: bukan macam.. memang minggu suai kenal pon.. nama je dia tuka.. update laju2 je…

    [Reply]



  2. titan says:

    abg? hehe..geli gak aku dengar nih..
    ———-
    topo: aku pon geli gak nak mnyebutnya…

    [Reply]



  3. humbleandmodest says:

    abang topo?????

    :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

    =))

    [Reply]



  4. abdusfauzi says:

    huhu :d
    abang topo~
    mane tandas?

    abang topo~
    bile nak mkn ni?

    abang.. abang dah ade awek ke belum?

    [^^] hahahaha

    [Reply]



  5. mrs topotato says:

    wek2 abang topo….

    [Reply]



  6. cik afeera says:

    tingat ‘pakwe’ aku cite dier dpt uTem :”> kebetulan lak tyme tu aku nk mntk keje kat uTem :)) 1 u lar ngan ‘pakwe’…. =)) :”>

    [Reply]



Leave a Reply