kisah topo dengan musang berapi…

Life June 18th, 2008

ok seperti yang kalian tahu.. bermula 1 pagi semalam merupakan pelancaran rasmi firefox 3… hohoho server jam gila.. aku dapat download pukul 2 pagi.. usaha untuk mencatat rekod dunia memang mendapat sambutan yang sangat memberansangkan.. sehingga jam 8.31 malam tadi dah seramai 6400833 yang download..tengok live counter kat sini..teruja gila aku… dan masih lagi naik dengan sangat mendadak.. di Malaysia je dah menyumbangkan sebanyak 23938 download.. hohoho giler argh..

hohoho ok dah cuba firefox 3.. dan agak puas hati gak la walaupun ade 2-3 favourite add ons aku xleh pakai lagi.. tapi seriously memang hebat… aku bukanlah seorang pakar komputer.. tapi sebagai newbie firefox 3 memang mengujakan aku..banyak function baru yang menarik yang susah aku nak jelaskan.. try sendiri baru tau…so kepada mereka yang belom lagi download.. silakan la menambahkan lagi bilangan rakyat Malaysia yang download firefox 3…ni screenshot firefox 3.. cam biasa la ye.. klik untuk paparan yang lebih besar…

download day

satu lagi aku terlupa…setelah kalian downlaod firefox 3 ni, sebagai tanda penghargaan, mozilla ada sediakan sijil penghargaan untuk korang.. hohohoh rasanya boleh tak guna masa nak mintak kerja nanti..weh sijil dari mozilla tu… hohoho bkan senang nak dapat… ni lihat lah sijil ku.. hohoho klik sini untuk dapatkan sijil sndiri.. credit untuk en humbleandmodest sebab bagi tau aku pasal sijil penghargaan ni..

sijil firefox

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

9 Responses to “kisah topo dengan musang berapi…”

  1. humbleandmodest says:

    hohoho… ~X(
    themes foxkeh aku xbley gune….
    dan aku menjangkakan pekara tu belaku..
    skrang tepaksa betukar themes laen tok seketika…
    huhuhh…!! >:p
    ———-
    topo: aku pon kena tuka theme jugak.. abis theme ifox greeny smargd hoohoho add ons whos among us pon xdapat diselamatkan…:((

    [Reply]



  2. Adry says:

    dah download.. best best… tapi tak dapat apa pun 🙂
    ———-
    topo: nak dpat ape?#-o

    [Reply]



  3. BLOGMENJERIT says:

    dah kusangka, mmg bnyak masalah bila brtukar. mcm vista gak la ni, bnyak software xleh pkai. huhu

    dulu da lama guna ff3, tp beta je la. mmg xbesh pin. skrang aku nk download lg :d/
    ———-
    topo: firefox beta mmg xbest langsung…. psal vista tu.. hohoho aku support vista..hahaha xpnah lg pkai xp kt laptop aku ni hohoohh

    [Reply]



  4. zaki blogjer says:

    Bnyk addon tak jalan.
    ———-
    topo: aku nak bg tempoh percubaan la kt firefox 3 ni… hohoho buat masa ni aku sangat puas hati… kecuali psal plugin la… hohohoh

    [Reply]



  5. catzer says:

    muhahahaha..sijil tu cantiklah..aku mau print :d/

    [Reply]



  6. DieyLa says:

    o ni la musang berapi nya.
    hakhak~

    akan di donwload dgn segera.

    :)>-
    ———-
    topo: lambat la ko…die nak set rekod dunia 2 hari lepas…hohho

    [Reply]



  7. eSempoi.com says:

    Jalan-jalan dengan musang berapi memang best

    [Reply]



  8. titan says:

    haha. download pun dapat sijil ek..:-?

    [Reply]



  9. shasha says:

    salm en. topo…
    igtkan apa la td,
    tajuk wt saspen jer… 😛

    btw, saye pun pakai ff3 tp dlm winXP la,
    blh kate semua add on dgn themes blh digunapakai,
    hohoho :p

    [Reply]



Leave a Reply