edisi siasat style topo: buat duit dengan kain batik…

Reviews June 7th, 2008

ok buat pertama kalinya kau mengadakan edisi siasat dalam blog ni.. apa kejadahnya buat edisi siasat topo.. hohoh hari ini aku nak mendedahkan perihal seorang blogger yang kononnya mampu membuat duit di internet menggunakan pelbagai benda seperti bateri dan pc klon dan memakai kain batik… hohohoho siapakah blogger berkenaan??? mari kita terjah…eh salah… apa kejadahnya blogger ni… hohoho beliau adalah titan.. pemilik blog earncent.com

siapakah titan

titan atau nama sebenar ahmad f***** a** s***** adalah seorang blogger yang sering membongkarkan cara-cara untuk membuat duit dari planet bumi.. tinggal di Bangi Taman Sri ***** Banting.. dan kini berusia 24 tahun…gadis jejaka yang gemar berkain batik ini baru sahaja menamatkan pengajian UMS…kononnya akan menjadi seorang guru atau junior geologist dan mungkin juga seorang seorang blogger dan IM Mlaysia yang berjaya pada masa akan datang.. masih lagi single.. dan kepada gadis-gadis di luar sana, sila lah merebut si titan ni sebab dia akan berkahwin bila duitnya mencecah RM 1 juta dalam bank.. hohoho selain daripada menjadi pasangan jutawan, anda juga akan rasa lebih selamat sebab titan ni juga merupakan ahli silat cekak hanafi yang bersemangat waja…hohoho dah macam promote jadi menantu…

blog titan

erancent.com blog yang mengajar orang lain mencari duit dari planet bumi ni di hostkan di netkl menggunakan pakej rm 100.. hohoho sama seperti topotato.com blog ni pon pernah mengalami krisis dengan cgyhost.. menyebabkan blog ni jam beberapa ketika.. banyak info yang sangat berguna dalam blog ni.. titan mengajar cara-cara membuat duit dengan menggunakan banyak benda.. buat duit guna bateri.. buat duit guna pc klon tapi aku rasa.. cara sebenar dia buat duit adalah dengan memakai kain batik dan online menggunakan laptop fujitsu sampai lebam…selain tu.. blog ni sering menganjurkan pelbagai pertandingan yang menarik… hoho tapi aku tak pernah join secara serius… ramai sangat reader dan commentator yang berkaliber dalam blog ni…lagi fakta… blog yang mula online pada 15 Julai 2007 ni juga menawarkan khidmat VCC.. atau virtual credit card khas untuk mengaktifkan akaun paypal tanpa perlu ada credit card.. hohoo lebih info tanya sendiri en titan ye.. tapi perlu diingatkan… nak ym dengan mamat ni ada etika-etika yang perlu dipatuhi.. hohoho

kepada titan

ni sedikit pesanan penaja kepada si titan ni ikhlas dari topo hohooh…

  • hohoho rajin-rajin la lagi buat contest2 yang menarik ye…
  • teruskan usaha memberi tips2 cara-cara nak buat duit ni,,, hohoh walaupun aku belom try satu pon..
  • tukar la template lain plak.. dari aku mula kenal blog smapai sekarang tu je tempaltenye…try la release template sendri hohoho…
  • ko ada hutang satu tag dengan aku.. bila nak reply??
  • semoga berjaya di masa yang akan datang ye…
  • satu lagi soalan aku nak tanya…bantingboy.com tu ko punye ke???

p/s: post ini diwujudkan khas untuk masuk contest ni.. segala info diterbitkan berdasarkan kajian yang amat mendalam terhadap titan… info yang bertanda ***** masih dirahsiakan kerana belum mendapat kebenaran en titan..

p/s lagi…:setiap perkataan dalam ni adalah copyright protected.. nasihat kepada yang lain2.. jangan join contest ni.. hohoho biar aku menang…

13 Responses to “edisi siasat style topo: buat duit dengan kain batik…”

  1. bantingboy says:

    haha. titan orang banting la. bukan orang bangi.

    😕
    ———-
    topo: ya aku silap.. :”> banting bukan bangi hohoho… thanks ya…eh jap2… aku rasa ko ni titan.. urm… betol ke x??

    [Reply]



  2. farahaznil says:

    hahahaha..kasi rejek yg ni…dia silap type..:d..

    weyh..aku gurau la..any way..gud luck..slamat menanang..

    kahkahkah…nmpknya byk yg dah msk contest ni..rasa mcm tercabar lak..hehehe..tmpt pemenang sikit je..mst bertungkus lumus ni…

    [Reply]



  3. hafifi says:

    aku sllu baca blog en titan ni dan ape yang aku rasa,blog beliau byk membantu aku..orang baru macam aku kenalah rujuk orang lama..kan topo?
    ———-
    topo: kan :)>-

    [Reply]



  4. eches says:

    Konye intro mmg camtuh..buat org rasa nak terus baca..huhu semoga ko menang bro!
    ———-
    topo: terima kasih!!! hohoho :)>-

    [Reply]



  5. emme says:

    Salam, cambest je review ko ni… 😕

    Pekate aku belanja ko rm3.00 utk ko beli eskrim “cornetto” pastu ko tarik diri… :-\” hehe…

    aku provok je, jgn marah aa…:d/ gud luck!
    ———-
    topo: kurg menarik la offer ko emme… lain la kalo ko bg gita gutawa duta coneto tu…hohoho baru la boleh dipertimbagkan…:D

    [Reply]



  6. Qaiyum says:

    Haa.. En Titan Ni Jawa K? Hehe..
    ———-
    topo: ntah..aku rasa ye…hohoh

    [Reply]



  7. evidence101 says:

    waa..waa..

    [Reply]



  8. nuarx says:

    wahaha. topo tulis untuk pertandingan review titan rupenye. hehe. teruskan topo. bersama-sama kita mencari duit di planet bumi ni ye. janji halalan toyyiba. :d

    [Reply]



  9. farahaznil says:

    topo..pe kata aku belanja nasi briani lak..nak ke??tapi dgn syarat..ko padam la contest ni..bg laluan kat org mcm aku ni..hahaha…kasi la pluang kpd bdk2 kan..hehehe…weyh aku gurau je tau…

    dashat gak blog ko nie..ada mcm2..huhhuu..leh jd contoh utk blog aku ni..blog ko pun leh jd 1 panduan..hahaha..:)

    [Reply]



Trackbacks

  1. Earncent Review Contest DiLancarkan - Page 2 - WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia
  2. Earncent Review Contest DiLancarkan - Page 3 - WangCyber.com - Komuniti Usahawan Internet Malaysia
  3. Keputusan Rasmi Pemenang Earncent Review Contest -- EarnCent.com
  4. pokai selepas raya??? takpe.. TITAN kan ada... | topotato.com

Leave a Reply