template baru blog topo…

Blogging May 18th, 2008

hohoho topo telah menukar theme baru…agak berat sebenarnya aku nak tukar theme baru.. aku agak jatuh hati dengan theme aku yang sebelum ni.. tapi ape kan daya.. ramai yang tak menggemari theme aku yang sebelum ni.. so terpaksa la aku tukar.. ape gunanya kalau aku je yang suka theme tu tapi kebanyakkan reader tak suka… hoohohoh siapalah topo ni nak dibandingkan dengan kalian semua…

pengenalan kepada theme baru.. ok buat julung kalinya aku gunakan template yang bukan buatan Malaysia.. hohoho.. sebelom ni aku guna blog oh blog v2 yang telah dikucar-kacirkan oleh aku.. dan sebelum tu lagi.. aku guna theme damai dari eches….ok theme baru ni bernama club yellow… hohoho warna kuning… mana hilangnya greeny topo??? sebenarnya aku telah cuba sedaya upaya mencari theme hijau yang meruntum jiwa… yang sehebat damai… tapi malangnya aku tak ketemu langsung… jadi terpaksala aku bertukar ke warna kuning.. tapikan.. kalau eches ade released theme baru yang berwarna hijau.. aku akan serta merta menukar theme aku.. so eches.. jika anda buat greeny theme lagi.. let me be the first to know… (macam la topo ni penting sangat…:-“)

dan buat pertama kalinya juga aku menggunakan 2 column theme.. selalunya sure 3 atau 4 menjadi pilihan.. hohoho aku dah minimize kan widget sebaik mungkin.. yang mana tak penting tu di tolak tepi untuk memastikan blog ni tak serabut sangat dengan widget yang pelbagai…diharap korang pun suka la pada theme ni sebagaimana aku menggemarinya.. hohoho kalau tak suka pon buat-buat suka sudah… hanya untuk menjaga hati aku… hohoohoh

p/s: sebenarya aku tak tahu mana satu yang betul.. theme ke template.. jadi aku carca marbakan penggunaan dua-dua istilah tu…

9 Responses to “template baru blog topo…”

  1. hanep says:

    smart gak theme ni..

    p/s: topo,,pekata ko besarkn sikit lagi font size. pada sket
    .tunggu masa, aku release theme baru. hehe~ :d/
    ———-
    topo: jap2.. aku xpham la.#-o

    [Reply]



  2. nUrULeFA says:

    h0hooo0o, adakah ini jiwa mU encik t0po?:-?
    anyway nice page, gurly l0ok???
    page fs k0 p0n okie pe?
    spirit of kemerdekaan, :d
    ———-
    topo: quite gurly gak la… hohoho
    yg profile fs tu aku xtuka sejak merdeka dlu… hohoho

    [Reply]



  3. emptyspace says:

    wah lawa theme ni 8->
    ———-
    topo: memang lawa… bila la aku nak dpat buat theme camni8->

    [Reply]



  4. fara says:

    walaupun bru knal dgn blog topo, …
    theme baru!

    i like x)
    ———-
    topo: I like it too..8-> hohoho

    [Reply]



  5. Adlina says:

    Halooo~ Salam perkenalan 🙂 Dah lama x menjenguk dunia Malaysian bloggers ni. Tgh2 surf random2 ni terjumpe la blog ni…
    Huhu… Suke theme blog ni. Warna feveret lagik~

    [Reply]



  6. miyn says:

    aman damai la pulak masuk page ni..

    hihi, nway cantek dah..x serabut2..

    [Reply]



  7. zaki blogjer says:

    Lawa template nih. Betul kata Miyn aman damai

    [Reply]



  8. nuarX says:

    wah…topo. agak menarik juga theme baru ni. sy pun dah tukar theme baru beberape hari lalu. mungkin same tarikh ngan topo kowt.hehe. :d

    theme baru ni agak menarik, cuma belum habis discover lagi. Salam perkenalan juga ya topo.

    [Reply]



  9. nuarX says:

    oh terlupa…them baru ni warna kuning. kuning = warna kentang. kalau tak same pon agak hampir la. hehe. tapi tu la…blog ni takde kena mengena ngan kentang pulak.baru jer perasan.huhu.btw…good luck ! 😉
    ———-
    topo: hohoho aku pon baru perasaan…:)) masa pilih theme ari tu x prasan pon…

    [Reply]



Leave a Reply