football shirts cheap manchester united football shirts cheap england football shirts cheap real madrid football shirts cheap northern ireland football shirts cheap borussia dortmund football shirts cheap ac milan football shirts cheap inter milan football shirts cheap brazil football shirts cheap manchester city football shirts cheap arsenal football shirts European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china European Cup Football Shirts cheap football shirts cheap football kits cheap football tops cheap soccer jerseys cheap football shirts replica cheap football shirts for kids cheap football shirts uk cheap football shirts thailand cheap football shirts online cheap football shirts china

tarikh hari ibu…

Life May 1st, 2008

sekiranya anda mencari tentang TARIKH HARI BAPA klik sini

post ini bersempena dengan hari ibu tak lama lagi.. frankly speaking… sebenarnya aku tak tahu langsung bila hari ibu… selama ni aku sambut sebab ada banyak iklan-iklan kat tv promosikan hari ibu…dan aku dengar kat fly fm.. dj diorang sibuk buat wish mother’s day pada mak masing2 so untuk mendapatkan kepastian.. aku bertanya la pada rakan-rakan perihal tarikh sambutan hari ibu ni… tapi sangat menghampakan… diorang pon tak tau bila hari ibu… so tanpa berlegah lagi aku pon bertanya la kepada en Google ku sayang… dan keputusan yang aku terima sangat mengejutkan aku… hhohoho rupa-rupanya tiap negara berbeza tarikh sambutan hari ibu.. patut lah masa bulan Mac dulu member aku yang ada kt UK sibuk cerita psal hari ibu…

setelah dipastikan oleh En Google dan Pn Wiki..tarikh sambutan hari ibu di seluruh dunia bagi tahun 2008 adalah bersamaan:

11 Mei 2008 (atau lebih tepat lagi.. adalah pada Ahad minggu kedua dalam bulan Mei)
bagi negara MALAYSIA, Anguilla, Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Bangladesh, Barbados, Belgium, Belize, Bermuda, Bonaire, Brazil, Brunei, Bulgaria, Canada, Chile, China, Colombia, Croatia, Cuba, CuraƧao, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Estonia, Finland, Germany, Ghana, Greece, Grenada, Honduras, Hong Kong, Iceland, India, Italy, Jamaica, Japan, Latvia, Malta, Myanmar, The Netherlands, New Zealand, Pakistan, Peru, Philippines, Puerto Rico, Singapore, Slovakia, South Africa, St. Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Suriname, Switzerland, Taiwan, Trinidad and Tobago, Turkey, Ukraine, United States, Uruguay, Venezuela, Zimbabwe

4 Mei 2008 (Ahad pertama dalam bulan Mei) bagi negara Hungary, Lithuania, Portugal, Spain

25 Mei 2008 (Ahad terakhir dalam bulan Mei) bagi negara Algeria, Dominican Republic, France,Haiti, Mauritius, Morocco, Sweden, Tunisia.

2 Mac 2008 bg negara Ireland, Nigeria, United Kingdom

22 Disember 2008 di Indonesia…

dan lain-lain lagi… sebenarnya ada banyak lagi negara dengan tarikh sambutan yang berbeza.. tapi aku rasa cukuplah apa yang aku tulis kat sini… kalau kalian mahukan lebih lagi.. jangan la segan melawat Pn Wiki atau En Google..

p/s: hohoho 1 Mei patutnya aku tulis pasal hari pekerja… tapi xde idea la… hohoho satu lagi.. tolong respon pada poll aku disebelah kanan anda itu ye… terima kasih…

17 Responses to “tarikh hari ibu…”

  1. fuxane says:

    bulan mei mcm banyak je sambutan khas.

    hihihi…

    x sangka ada juga tarikh hari ibu bagi setiap negara.
    ———-
    topo: hohoho byak gak la.. tarikh penting.. xtermasuk bday sanak saudara lagi tu.. hohohoho ramai gak la..

    [Reply]



  2. fendy says:

    hari ibu setiap tahun berubah rubah tak silap aku. anyway thanks for da info
    ———-
    topo: ya tarikh mmg berubsh… kt Malaysia kita amek hari Ahad kedua dlm blan Mei…

    [Reply]



  3. langlegar says:

    sentiasa berubah ek..
    tak tetap r rupenye..
    patut r tiap2 thn aku tatau nk sambut bile..
    tau bln 5 je..

    [Reply]



  4. Darkz05 says:

    hoho. takpa la, at least ko kongsikan maklumat fakta tentang hari ibu. frankly speaking, aku pun tak tau juga tarikh sebenarnya :P

    [Reply]



  5. razifmustapha says:

    hoh? pada aku tiap2 hari adalah hari ibu….
    ———-
    topo: anda memang anak yang mithali…:x hohooho

    [Reply]



  6. nUrULeFA says:

    dun f0rget…in jUne=father’s day
    syangilah family anda sEtiap hari,he3:x

    kem. wanita n keluarga :
    sEmakin hAri sEmakin sAyang!!!:x
    ———-
    topo: hari bapa memang aku x lupa… beberapa hari je beza ngan bday bapak aku.. hohoh kira pakej skali la sambut 2-2…

    [Reply]



  7. sora says:

    thanks la topo. aku pun tercari-cari tarikh ibu. search kat yahoo, jumpe blog ni, jumpe tarikh hari ibu. nak sambut tahun ni.
    p la site aku
    http://ryurisora.blogspot.com/
    ———-
    topo: xde hal la… hope ko dpat sambut hari ibu tahun ini dgan lebih bermakna..:)>-

    [Reply]



  8. artakus says:

    tarikh hari raya puasa bila? :d
    ———-
    topo: hohoho tu kena tunggu anak bulan keluar dulu la.. sebaik sahaja anak bulan muncul.. akan ku buat satu post khas untuk kamu artakus…:)>-

    [Reply]



  9. emme says:

    Huhu rajin ko buat research! tahniah :)

    [Reply]



  10. syasya says:

    :”>:”> tumpang tya, hari bapa berapa hrbln plak yer??:-?:-?could anyone answer me..pls
    tlglah…bg the answer
    ———-
    topo: tarikh hari bapa…rujuk post ni ye http://topotato.com/2008/05/28/hari-bapa/

    [Reply]



  11. abdfatah says:

    hari guru sedunia pulak???
    ———-
    topo: tarikh hari guru saya xtau… hohohoo di malaysia 16 mei.. negara2 lain??? tunggu post2 yang akan datang… hohohoho:-“

    [Reply]



  12. nanizz says:

    birthday saya 11 Mei. :)

    [Reply]



  13. sweet iz says:

    ble tarikh hri bpa sbetulnye????

    [Reply]



  14. insyirah says:

    hari jadi saya 11 mei

    [Reply]



  15. sira says:

    opak gandam setail

    [Reply]



Trackbacks

  1. contengan selepas exam... | my liFe as topO...
  2. hari ibu, selamat hari ibu, lagu hari ibu, tarikh sambutan hari ibu

Leave a Reply

cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap france football shirts  | cheap france football shirts  | cheap football shirts  | cheap real madrid football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  | cheap football shirts  |
70-410 exam  | 70-488 dumps  | 70-461 exam  | MB5-705 dumps  | 200-120 exam  | 70-486 dumps  | 70-411 exam  | 70-480 dumps  | 70-346 exam  | 70-462 dumps  | 70-347 exam  | 70-412 dumps  | 70-483 exam  | 70-417 dumps  | MB2-703 exam  | 70-331 dumps  | 220-802 exam  | C4040-252 dumps  | C_TADM51_731 exam  | 1Z0-061 dumps  | 70-487 exam  | 400-101 dumps  | CCD-410 exam  | 100-101 dumps  | MB2-700 exam  | 1Z0-060 dumps  | 70-463 exam  | EX200 dumps  | C4040-250 exam  | 300-115 dumps  | 640-554 exam  | 70-533 dumps  | 70-532 exam  | VCP550 dumps  | 1Z0-803 exam  | 220-801 dumps  | 300-101 exam  | 70-467 dumps  | CISSP exam  | SY0-401 dumps  | MB2-702 exam  | 640-911 dumps  | 74-335 exam  | 700-505 dumps  | 70-414 exam  | 810-401 dumps  | 700-501 exam  | CCA-500 dumps  | N10-005 exam  | 70-243 dumps  | E10-001 exam  | VCP-550 dumps  | 1Z0-062 exam  | 70-466 dumps  | 200-101 exam  | 70-489 dumps  | MB2-701 exam  | 640-864 dumps  | A00-211 exam  | C_TAW12_731 dumps  | 98-364 exam  | M70-201 dumps  | 70-413 exam  | EX0-001 dumps  | HP0-J73 exam  | ICBB dumps  | JN0-102 exam  | M70-301 dumps  | 640-461 exam  | MB6-871 dumps  | C_TFIN52_66 exam  | OG0-093 dumps  | 1Z0-144 exam  | M70-101 dumps  | 350-018 exam  | C_TSCM52_66 dumps  | C_A1FIN_10 exam  | EX300 dumps  | DEV-501 exam  | 70-680 dumps  | C_HANASUP_1 exam  | 312-50v8 dumps  | C2020-702 exam  | MB2-704 dumps  | MB7-701 exam  | SK0-003 dumps  | AWS-SysOps exam  | HP0-S41 dumps  | HP2-B115 exam  | C4040-251 dumps  | 101 exam  | 9L0-422 dumps  | 70-534 exam  | 98-349 dumps  | 70-341 exam  | 300-208 dumps  | 400-051 exam  | 98-365 dumps  | HP5-B04D exam  | PMP dumps  | 642-874 exam  | 70-332 dumps  | PRINCE2 exam  | 1Z0-051 dumps  | 1Z0-052 exam  | 1Z0-053 dumps  | 312-49v8 exam  | 74-343 dumps  | 74-697 exam  | 98-367 dumps  | ICGB exam  | SSCP dumps  | 9L0-012 exam  | 3002 dumps  | 3308 exam  | 3309 dumps  | 6209 exam  | 210-451 dumps  | 300-070 exam  | 300-075 dumps  | 300-085 exam  | 500-260 dumps  | 500-801 exam  | 700-201 dumps  | 700-703 exam  | 700-801 dumps  | 1Y0-201 exam  | 1Y0-301 dumps  | CAS-002 exam  | LX0-103 dumps  | LX0-104 exam  | CWSP-205 dumps  | E10-002 exam  | E20-026 dumps  | E22-258 exam  | ITILF dumps  | HP0-A113 exam  | HP0-D30 dumps  | HP0-S42 exam  | HP2-Z36 dumps  | C2030-284 exam  | C2070-991 dumps  | C2090-560 exam  | C2150-200 dumps  | C2180-410 exam  | C2210-422 dumps  | C4090-971 exam  | P2090-739 dumps  | CTFL_001 exam  | 010-150 dumps  | 101-400 exam  | 74-678 dumps  | 98-368 exam  | MB6-702 dumps  | MB6-703 exam  | NS0-157 dumps  | 1z0-400 exam  | 1z0-414 dumps  | 1z0-429 exam  | 1z0-430 dumps  | 1z0-432 exam  | 250-272 dumps  | ST0-304 exam  | VMCE_V8 dumps  | 1V0-601 exam  | 1V0-605 dumps  | VCAN610 exam  |