70-410 exam 70-488 dumps 70-461 exam MB5-705 dumps 200-120 exam 70-486 dumps 70-411 exam 70-480 dumps 70-346 exam 70-462 dumps 70-347 exam 70-412 dumps 70-483 exam 70-417 dumps MB2-703 exam 70-331 dumps 220-802 exam C4040-252 dumps C_TADM51_731 exam 1Z0-061 dumps 70-487 exam 400-101 dumps CCD-410 exam 100-101 dumps MB2-700 exam 1Z0-060 dumps 70-463 exam EX200 dumps C4040-250 exam 300-115 dumps 640-554 exam 70-533 dumps 70-532 exam VCP550 dumps 1Z0-803 exam 220-801 dumps 300-101 exam 70-467 dumps CISSP exam SY0-401 dumps MB2-702 exam 640-911 dumps 74-335 exam 700-505 dumps 70-414 exam 810-401 dumps 700-501 exam CCA-500 dumps N10-005 exam 70-243 dumps E10-001 exam VCP-550 dumps 1Z0-062 exam 70-466 dumps 200-101 exam 70-489 dumps MB2-701 exam 640-864 dumps A00-211 exam C_TAW12_731 dumps 98-364 exam M70-201 dumps 70-413 exam EX0-001 dumps HP0-J73 exam ICBB dumps JN0-102 exam M70-301 dumps 640-461 exam MB6-871 dumps C_TFIN52_66 exam OG0-093 dumps 1Z0-144 exam M70-101 dumps 350-018 exam C_TSCM52_66 dumps C_A1FIN_10 exam EX300 dumps DEV-501 exam 70-680 dumps C_HANASUP_1 exam 312-50v8 dumps C2020-702 exam MB2-704 dumps MB7-701 exam SK0-003 dumps AWS-SysOps exam HP0-S41 dumps HP2-B115 exam C4040-251 dumps 101 exam 9L0-422 dumps 70-534 exam 98-349 dumps 70-341 exam 300-208 dumps 400-051 exam 98-365 dumps HP5-B04D exam PMP dumps 642-874 exam 70-332 dumps PRINCE2 exam 1Z0-051 dumps 1Z0-052 exam 1Z0-053 dumps 312-49v8 exam 74-343 dumps 74-697 exam 98-367 dumps ICGB exam SSCP dumps 9L0-012 exam 3002 dumps 3308 exam 3309 dumps 6209 exam 210-451 dumps 300-070 exam 300-075 dumps 300-085 exam 500-260 dumps 500-801 exam 700-201 dumps 700-703 exam 700-801 dumps 1Y0-201 exam 1Y0-301 dumps CAS-002 exam LX0-103 dumps LX0-104 exam CWSP-205 dumps E10-002 exam E20-026 dumps E22-258 exam ITILF dumps HP0-A113 exam HP0-D30 dumps HP0-S42 exam HP2-Z36 dumps C2030-284 exam C2070-991 dumps C2090-560 exam C2150-200 dumps C2180-410 exam C2210-422 dumps C4090-971 exam P2090-739 dumps CTFL_001 exam 010-150 dumps 101-400 exam 74-678 dumps 98-368 exam MB6-702 dumps MB6-703 exam NS0-157 dumps 1z0-400 exam 1z0-414 dumps 1z0-429 exam 1z0-430 dumps 1z0-432 exam 250-272 dumps ST0-304 exam VMCE_V8 dumps 1V0-601 exam 1V0-605 dumps VCAN610 exam
Women Who seem to different watches cheap replica omega watches just look, this particular view using the specifics signify that the women kind has a new kind of skill. Beneath the actual soft, tasteful layout can be a robust defeat "core" dusty, DONNA Good quality 50 extra-long quality audemars piguet replica electric power arrange view Ms. development scientific limits, to make steady electric power just for this women kind, which can be the past with the primary together with the usa through Women extended electric power arrange view. Luxury just longines replica watches for women like romantic, soft, Omega's makers usually are often good at recording the actual beauty with lifestyle accidentally, to help convey the actual beauty of women for that story as well as reward with the mundane character. Following the actual 2014 launch with replica cartier watches for men uk the primary feather easy view, this particular Omega Constellation set PLUMA sent feather easy view brand new different watches, mummy of pearl dial with a brand new appearance magnificent debut. Soft barrier dial tends to make this particular view would not replica rolex watches for sale want to guide think of the actual summer sun's rays makes warmness bread. Different watches along with different watches with the very same feather iwc replica for lady easy, this particular 20 mm view features eleven embedded inside the prime with the arched mounting brackets 18K antique watches gemstone hour prints, soft curves with the bezel swiss breitling replica watches for man iconic "drag claw" extend, multiply for the full dial.

tarikh hari ibu…

Life May 1st, 2008

sekiranya anda mencari tentang TARIKH HARI BAPA klik sini

post ini bersempena dengan hari ibu tak lama lagi.. frankly speaking… sebenarnya aku tak tahu langsung bila hari ibu… selama ni aku sambut sebab ada banyak iklan-iklan kat tv promosikan hari ibu…dan aku dengar kat fly fm.. dj diorang sibuk buat wish mother’s day pada mak masing2 so untuk mendapatkan kepastian.. aku bertanya la pada rakan-rakan perihal tarikh sambutan hari ibu ni… tapi sangat menghampakan… diorang pon tak tau bila hari ibu… so tanpa berlegah lagi aku pon bertanya la kepada en Google ku sayang… dan keputusan yang aku terima sangat mengejutkan aku… hhohoho rupa-rupanya tiap negara berbeza tarikh sambutan hari ibu.. patut lah masa bulan Mac dulu member aku yang ada kt UK sibuk cerita psal hari ibu…

setelah dipastikan oleh En Google dan Pn Wiki..tarikh sambutan hari ibu di seluruh dunia bagi tahun 2008 adalah bersamaan:

11 Mei 2008 (atau lebih tepat lagi.. adalah pada Ahad minggu kedua dalam bulan Mei)
bagi negara MALAYSIA, Anguilla, Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Bangladesh, Barbados, Belgium, Belize, Bermuda, Bonaire, Brazil, Brunei, Bulgaria, Canada, Chile, China, Colombia, Croatia, Cuba, CuraƧao, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Estonia, Finland, Germany, Ghana, Greece, Grenada, Honduras, Hong Kong, Iceland, India, Italy, Jamaica, Japan, Latvia, Malta, Myanmar, The Netherlands, New Zealand, Pakistan, Peru, Philippines, Puerto Rico, Singapore, Slovakia, South Africa, St. Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Suriname, Switzerland, Taiwan, Trinidad and Tobago, Turkey, Ukraine, United States, Uruguay, Venezuela, Zimbabwe

4 Mei 2008 (Ahad pertama dalam bulan Mei) bagi negara Hungary, Lithuania, Portugal, Spain

25 Mei 2008 (Ahad terakhir dalam bulan Mei) bagi negara Algeria, Dominican Republic, France,Haiti, Mauritius, Morocco, Sweden, Tunisia.

2 Mac 2008 bg negara Ireland, Nigeria, United Kingdom

22 Disember 2008 di Indonesia…

dan lain-lain lagi… sebenarnya ada banyak lagi negara dengan tarikh sambutan yang berbeza.. tapi aku rasa cukuplah apa yang aku tulis kat sini… kalau kalian mahukan lebih lagi.. jangan la segan melawat Pn Wiki atau En Google..

p/s: hohoho 1 Mei patutnya aku tulis pasal hari pekerja… tapi xde idea la… hohoho satu lagi.. tolong respon pada poll aku disebelah kanan anda itu ye… terima kasih…

17 Responses to “tarikh hari ibu…”

  1. fuxane says:

    bulan mei mcm banyak je sambutan khas.

    hihihi…

    x sangka ada juga tarikh hari ibu bagi setiap negara.
    ———-
    topo: hohoho byak gak la.. tarikh penting.. xtermasuk bday sanak saudara lagi tu.. hohohoho ramai gak la..

    [Reply]



  2. fendy says:

    hari ibu setiap tahun berubah rubah tak silap aku. anyway thanks for da info
    ———-
    topo: ya tarikh mmg berubsh… kt Malaysia kita amek hari Ahad kedua dlm blan Mei…

    [Reply]



  3. langlegar says:

    sentiasa berubah ek..
    tak tetap r rupenye..
    patut r tiap2 thn aku tatau nk sambut bile..
    tau bln 5 je..

    [Reply]



  4. Darkz05 says:

    hoho. takpa la, at least ko kongsikan maklumat fakta tentang hari ibu. frankly speaking, aku pun tak tau juga tarikh sebenarnya :P

    [Reply]



  5. razifmustapha says:

    hoh? pada aku tiap2 hari adalah hari ibu….
    ———-
    topo: anda memang anak yang mithali…:x hohooho

    [Reply]



  6. nUrULeFA says:

    dun f0rget…in jUne=father’s day
    syangilah family anda sEtiap hari,he3:x

    kem. wanita n keluarga :
    sEmakin hAri sEmakin sAyang!!!:x
    ———-
    topo: hari bapa memang aku x lupa… beberapa hari je beza ngan bday bapak aku.. hohoh kira pakej skali la sambut 2-2…

    [Reply]



  7. sora says:

    thanks la topo. aku pun tercari-cari tarikh ibu. search kat yahoo, jumpe blog ni, jumpe tarikh hari ibu. nak sambut tahun ni.
    p la site aku
    http://ryurisora.blogspot.com/
    ———-
    topo: xde hal la… hope ko dpat sambut hari ibu tahun ini dgan lebih bermakna..:)>-

    [Reply]



  8. artakus says:

    tarikh hari raya puasa bila? :d
    ———-
    topo: hohoho tu kena tunggu anak bulan keluar dulu la.. sebaik sahaja anak bulan muncul.. akan ku buat satu post khas untuk kamu artakus…:)>-

    [Reply]



  9. emme says:

    Huhu rajin ko buat research! tahniah :)

    [Reply]



  10. syasya says:

    :”>:”> tumpang tya, hari bapa berapa hrbln plak yer??:-?:-?could anyone answer me..pls
    tlglah…bg the answer
    ———-
    topo: tarikh hari bapa…rujuk post ni ye http://topotato.com/2008/05/28/hari-bapa/

    [Reply]



  11. abdfatah says:

    hari guru sedunia pulak???
    ———-
    topo: tarikh hari guru saya xtau… hohohoo di malaysia 16 mei.. negara2 lain??? tunggu post2 yang akan datang… hohohoho:-“

    [Reply]



  12. nanizz says:

    birthday saya 11 Mei. :)

    [Reply]



  13. sweet iz says:

    ble tarikh hri bpa sbetulnye????

    [Reply]



  14. insyirah says:

    hari jadi saya 11 mei

    [Reply]



  15. sira says:

    opak gandam setail

    [Reply]



Trackbacks

  1. contengan selepas exam... | my liFe as topO...
  2. hari ibu, selamat hari ibu, lagu hari ibu, tarikh sambutan hari ibu

Leave a Reply