TAGnificent seven…

tag May 31st, 2008

ok masa untuk menjawab tag…ade hutang tag bertagguh… terasa malas plak.. tapi makin lama dibiarkan nanti lagi banyak la.. so mari menjawab tag… hoho tag yang panjang ni disedekahkan oleh e-zoodeen (susahnya aku nak ingat url ko…..) tag ni ditujukan pada mylifeastopo.. tapi blog tu still under construction.. kat sini la aku jawab ye…

  1. 7 Fakta tentang saya.
  2. 7 Perkara menakutkan saya.
  3. 7 Lagu buat mase sekarang.
  4. 7 Perkataan yang saya selalu sebut.
  5. 7 Perkara amat bernilai.
  6. 7 “Pertama Kali” dalam hidup saya
  7. 7 Blog yang dipilih…


1. 7 Fakta tentang saya.

  1. masih berusia belasan tahun.. hohohoh aku masih muda….
  2. tak suka sms @ call org kalo xde hal… hohoho mintak sori la kalo nak suruh aku call tanya da makan ke blom…memang takkan berlaku…
  3. seorang yang amat membosankan….
  4. aku archivekan ym aku… semua benda yang aku chat akan disimpan dengan baik…bertujuan dijadikan bukti dimasa depan…
  5. aku pernah meiliki 3 blog sebelum topotato.com… blog friendster… blogspot..dgan mylifeastopo…
  6. ym aku sentiasa appear offline melainkan kepada berapa insan terpilih je… hohoho
  7. pembaca,pengumpul komik kreko yg tegar… koleksi aku since tahun 1999.. hohoho lagi tua dari adik bongsu aku

2. 7 Perkara menakutkan saya.

  1. menderhaka pada tuhan, dan ibu bapa..
  2. hilang kemampuan utk berfikir secara waras…
  3. melakukan perkara yg menyusahkan + mendatang bahaya pada org lain…
  4. takde idea nak habiskan tag ni…
  5. hilang ingatan.. hohoho penat aku ingat macam-macam…
  6. tak dapat menunaikan tanggungjawab…
  7. hidup mengaggur+merempat+menyusahkan org…

3. 7 Lagu buat mase sekarang.

  1. burn berlin down – bittersweet
  2. freak show – pop shuvit
  3. theme song barney…
  4. theme song keluang man..
  5. koi no jumon wa pap-pipu-papa ntah mana aku dapat ntah lagu ni…
  6. mocking bird – eminem… hohoho klasik lagu ni…
  7. pelita hidup… hohohoh layan…hidup ini bagai lampu dinding

4. 7 Perkataan yang saya selalu sebut.

  1. hohoho
  2. ya-ha
  3. huh
  4. dowh
  5. ye apa boleh saya bantu… ( dengan nada cam seorang receptionist …hohoho)
  6. lalala
  7. yo

5. 7 Perkara amat bernilai.

  1. Nyawaku…
  2. keluarga dan kawan2..
  3. laptop ku sayang….
  4. blogku ku sayang…
  5. memori aku.. hohoho rujuk ketakutan no 5..
  6. henfon ku sayang…
  7. masa… walaupun aku selalu bazirkan…

6. 7 “Pertama Kali” dalam hidup saya

  1. surf internet masa bulan Jun 2001…
  2. baca kreko pada tahun 2001..tu pon sebab tahap kebosan yang terlampau masa kat hostel..
  3. Menulis blog kat blog friendster.. tapi update sebulan sekali je kot.. bosan aku….ntah apa dah jadi da ngan blog tu…
  4. belajar menggunakan computer pada tahun 1997 dan benda pertama yang aku belajar adalah paint.. hohoho teruja gila mase tu..
  5. menulis diari masa f1.. tapi ramai yang curik baca diari tu.. pastu terus aku tak tulis lagi sampai sekarang…
  6. komik pertama yang aku baca adalah gila-gila… bapak sedara aku ade koleksi penuh satu almari… tapi sekarang aku da tak baca lagi komik tu.. kecewa aku dengan kualiti lawak die…
  7. pertama kali aku tengok wayang adalah cerita 13th ghost.. tahun bila ek cite tu.. 2002 kot.. tengok kat terminal one punye cinema…

7. 7 Blog yang dipilih…

  1. cik choki2.. hohoho org bagi tag 8 facts xnak jawab… nah amek ko…42 facts…>:)
  2. aniely semenjak 2 menjak ni rajin plak aku melawat blog dia ni.. so silakan la ye..
  3. razifmustapha… hohoho bandwidth da reset nanti sila la jawab ye…
  4. humble and modest.. hohoho first time aku tag ko.. sila la ye…
  5. nuarX... hohoho tetiba teringat blog die ni.. nah silakan la ye..
  6. kak riani… hohoho dah ade domain sendiri sekarang ni..
  7. zariel&azie.. pakej 2 org sekali… kaco diorg honeymoon.. hohoho

7 Responses to “TAGnificent seven…”

  1. aniely says:

    wahh asal la ko tag aku wahai incek topo….waa waa aku kalo bleh ingin mengelak…ishk ishk
    ———-
    topo: org yg nak elak la yg best bg tag… hohohoo

    [Reply]



  2. falcon says:

    ku pun sama selalu offline..hehe..orang tertentu awek kan…lol

    theme song keluang man lol…
    ———-
    topo: ya tepat sekali… online utk awek2 tertentu sahaja…
    hohoho bukan sahaj theme song kluang man… theme song power puff girl.. sailormoon.. oggy and the cockroaches… semua dilayan…

    [Reply]



  3. chokilala says:

    uwaaaa.. ko keji.. nape la ko tag aku..

    ko pun tau, blog aku tu mana nak cite psl personal2 life sgt. aku xbape minat. hehe

    aku buat benda alah ni thn depan je la en topo. hehe. nanti kalau aku btol2 da kekeringan idea nak post pe, aku buat la ye. kiranya mcm ada hutang tag la nie? isk isk :((
    ———-
    topo: tag adalah lebih seronok diforward kpda mereka yg xnak kne tag.. :))

    [Reply]



  4. Izzudin says:

    haikk.. ko archievekan segala msg dlm ym?? bagoess… samela kiter :d/

    [Reply]



  5. titan says:

    nasib ko tag aku. haha..:-\”
    ———-
    topo: tag yg lama dlu pon ko tak bayar lagi.. hohooh

    [Reply]



  6. nuarX says:

    topo…selamat pagi.hehe. aku dah di tag oleh sharkoil lah topo. :(( . maaf yer. jg nserik utk tag lagi.hehe.

    [Reply]



  7. Joshua says:

    wah semua pun tujuh

    komen ni pun yang ke tujuh

    :d
    ———-
    topo: hohoho you are lucky no seven…

    [Reply]



Leave a Reply