TAG o’ ais limau…

tag May 8th, 2008

hohoohoh sekarang ni dah semakin jarang aku menaip post..aku walaupun aku dah habis exam..tapi kini aku semakin sibuk untuk memperlengkapkan topotato.com sebelum boleh dilepaskan di alam maya..ok masa untuk menjawab tag.. hohoho tag ini disedekahkan oleh saudara wanwma (macam mana nak promounce nama die ni ek?) hohoho ini merupakan tag aku tunggu-tunggu setelah sekian lama mengusya rakan-rakan lain membuat tag ni…

untuk tag ni aku disuruh untuk menceritakan perihal super hero yang aku gemari…buat masa ini super hero yang aku gemari.. sudah tentulah… tak lain dan tak bukan… si dirah besi.. iron man!!!

kenapa saya suka iron man?? kenapa saya suka iron man? kenapa saya suka iron man?? hohohoho korang x suka ke si iron man ni??suite dia semart gila!!! tu je satu faktor yang dapat aku fikirkan…. huish.. kalo aku jumpe action figure iron man ni.. memang aku sambar terus tanpa segan silu…sekarang ni itu lah first priority wish list aku…so kepada sesiapa yang teringin nak bagi aku hadiah.. sila la carikkan aku action figure iron man… dan lebih baik lagi sekiranya ia bersekala penuh 1:1.. memang aku akan sayang mereka yang bagi aku benda tu… hohoohoho aku rasa itu sampai disini sahaja lah post untuk kali ini…sekian hohoho bonus untuk kalian..

  • klik di sini untuk mendownload koleksi wallpaper iron man the movie yang aku miliki..
  • klik di sini untuk download iron man the movie punye screen saver yang meruntum jiwa… hohoho

sumber dari http://ironmanmovie.marvel.com dan google ku sayang…

p/s: aku memerlukan bantuan… sekarang ni aku menghadapi masalah untuk memberi komen di blog lain… penat-penat aku tulis panjang2… tetiba je hilang macam tu je bila aku tekan submit… tolong2!!!!. hohoho aku dah gian nak bagi komen kt blog org ni….sesiapa ade solution.. sila nyatakan kepada aku… tq

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

4 Responses to “TAG o’ ais limau…”

  1. wanwma says:

    aku x tengok lgi citer ni…
    ———-
    topo: p la tengok..srius berbaloi walaupon anda akn dimarah oleh boss sbab ponteng…

    [Reply]



  2. fara says:

    ironman. heh. aku siyes x minat citer2 marvel comics ni. but since dpt ticket free, pgi la tgk.
    lol.

    for a dislike-marvel-gal like me, id say, i recommend dis movie. worth the free ticket. haha.

    d suit-making technology sgt cun!

    😀
    ———-
    topo: worth the free ticket…:-w ape pon suit die memang superb.

    [Reply]



  3. humbleandmodest says:

    :@)..!!
    pesal aku xbuley masuk blogspot???????
    kate nye ade error…
    ade virus la…

    ~:>~:>~:>~:>~:>~:>~:>~:>

    [Reply]



  4. BaseGuardian says:

    Sirius la, sapa tak tgk ayan man rugi wo, [-( the best marvel’s pilim =d> . Kalu ko nak figure ayan man, try cari kat TrU ka Jusco ka, atau try pi Shiok Toys, kat Cineleisure. Kat tmpt lain aku pun taktau. Aku nak tunggu Hot Toys’s punyer, 12 inches tuh, detail gilak plak tu 😡 takmoh hasbro pnyer.

    [Reply]



Leave a Reply