contengan selepas exam…

Life May 5th, 2008

yeah exam da abis\:d/.. tibalah masanya untuk blog… hohoho setelah beberapa hari aku tinggalkan blog ni terumbang ambing sekarang ni aku nak menulis sampai lebam.. idea aku tgah mencurah-curah dan aku rasa cam nak tulis sekali 7-8 post je.. tapi aku rasa baik aku tido la… so aku nak compile semua post2 tertangguh tu jadi 1 post je.. pastu aku nak tido… hohoho mana p bantal aku ni….

traffic di blog ni sewaktu aku exam menakutkan aku…

last sekali aku update blog ni adalah pada 30april masa aku teruja dapat pr3.. hari tu juga aku buat satu post lagi tapi aku publish 1 mei.. post yang satu lagi tu la yang membawa traffik yang sangat mengejutkan aku.. hohoho post yang mengisarkan tarikh hari ibu di seluruh dunia menyebabkan trafic aku naik 2-3 kali ganda… setiap hari at least ade 30 org yang cari pasal tarikh hari ibu dan membawa kepada blog aku…hohoho blog ni sekarang berada di ranking pertama bagi keyword tarikh hari ibu di enjin carian yahoo tempat kedua di google.. tapi melalui innit.. aku sangat terkejut tengok hits2 yang datang… hohoho terbukti rakyat Malaysia memang sayang akan ibu mereka… hohohoh terima kasih kepada para ibu sekalian… kerana mu traffic blog ni meningkat dengan mendadak…:x

theme baru oh theme baru

adui.. aku sebenarnya sangat teruja dan sangat meminati theme yg baru aku kerjakan ni.. tp berdasarkan dari respon yg aku dapat dekat poll.. 6 org ckap theme ni serabut.. 4 org suruh aku kembali ke theme damai… 2 org kata theme ni berat gila.. hohoho ade 3 org je kata theme ni nice.. hohohoholebih kurang 87% memberikan respon yang negatif… adui lg sekali.. aku suka theme ni.. tapi apalah gunanya kalau aku je yang suka theme ni.. org lain semua tak… hohohoho tapi sekarang baru ade 15 org je yang vote.. aku memerlukan lebih undi lagi… so kepada yang belom mengundi lagi.. tolong la undi ye.. kalo lebih ramai yang bg respon negatif.. akan ku kapankan theme ni hohoho.. lagi satu aku juga sangat memerlukan idea untuk menambah baikkan theme ni.. tolong la ye rakan sekalian…kepada yang belum mengundi sila lah undi ye.. undi andalah rahsia hohoho.

[poll id=”1″]

saya dah jumpa iron man…

I've net the iron manhohohoho walaupun aku masih dalam mode exam tapi aku berjaya jugak menonton filem yang amat dinanti-nantikan iron man… aku menonton iron man sejurus selepas aku tamat exam data communication & network pada 2 mei lalu.. hohohoh exam abis pukul 5… aku terus pergi MBO dengan masih lagi memakai lab coat dan membawa calculator serta alat tulis di dalam poket…aku berjaya sampai pada jam 5.10.. trus beli tiket pukul 5.00ptg.. da tak sanggup da tunggu lama2…naseb baik la masa aku masuk tu dia baru start…hohoho kerana pembelian tiket yang agak lambat.. aku menjadi customer vip dengan mendapat tempat duduk yang paling depan sekali… takde langsung makhluk lain disebelahku.. hohoohho memang vip la time tu… satu row aku duduk sorg.. dan xde makhluk yang menghalang penglihatan aku untuk menatapi sut besi tu.. (aku bkan duduk di row paling depan yang mnyakitkan tengkuk.. aku dapat row no 4 ke no 5… ) hohooho dengan perasaan teruja dan kelselasaaan aku dapat.. aku menonton iron man dengan sangat khusyuk sekali… xde apa yang mampu mengalihkan perhatian aku…

aku rasa aku x perlu nak ceritakan sinopsis cerita ni.. sebab sure ramai yang dah tau.. tapi sekiranya ada masih ingin tahu sinopsis cerita yang mendapat 5 bintang dari topo.. sila lah usya post yang bertajuk iron man.. siap ade thriller yg high definition sekali..hohoho sila lah layan ye…

tapi aku rasa hari tu memang merupakan hari yang paling bernasib baik bagi aku.. dah la dapat tengok movie yang superb… seat first class plak tu.. hohoho ade satu lagi… masa aku nak keluar panggung baru aku perasan dompet aku dah takde dalam poket… aku pon bergegas ke seat first class aku tadi.. hhohoho nasib baik la ade… kalo x sure macam2 hal… hohohoh memang best la iron man segala kecelakaan soalan exam dpat dilupakan dengan mudah… kepada yg belom menonton iron man.. silalah berbuat demikian dengan secepat mungkin… sekiranya anda tidak mahu tergolong dalam golongan mereka yang rugi…hohohooh

topotato @ mylifeastopo….

hohoho asalnya aku nak kuburkan mylifeastopo dan tumpukan pada topotato.com je.. tapi setelah blog ni dapat pr3 aku terasa agak sayang nak kuburkan blog ni dan bercadang untuk maintain 2-2 blog sekali.. tapi masalah nya aku memerlukan niche yang menarik dan serasi dengan jiwaku.. hohoho perancangan awal.. aku nak pindahkan segala isi kandungan mylifeastopo pada topotato.com dan melakukan penjenamaan semula pada mylifeastopo dengan bangkit semula menggunakan niche yang baru… aku bercadang nak gunakan topotato.com sebagai personal blog dan segala benda yang mengarut2 x ubah macam mylifeastopo sekarang ni.. dan mylifeastopo versi reborn plak aku nak memuatkan dengan segala informasi je… review,preview,iklan,kutukan untuk anime,manga,movie,software,web,blog dan segala yang boleh di review akan ditempatkan dalam blog tu hohohooh tu baru perancangan awal.. segala pendapat masih boleh dipertimbangkan dan adalah sangat dihargai…

perlepasan topotato.com di alam maya yang mencabar…

hohoho dah ramai dah orang tanya bila toptato.com nak betul2 rasmi.. ye la da lebih sebulan aku buat promotion pasal topotato.com… hhoohoh bilanya nak lancar… dengan secara rasminya saya umumkan topotato.com akan dilancarkan pada 10/o5/20o8… hohohooh bersama2 la kita menunggu hari yang penuh bermakna itu ye…hohohoo

adui selesai satu post carca marba.. khas sempena tamatnya exam untuk sem 2 aku berada dekat UTeM ni.. hohooh… ok time to sleep.. semoga berjumpa lagi beberapa hari yang akan datang.. kalau sekiranya aku berjaya bangkit dari tidur… ermmm. mane p bantal aku ni… dah lama sngat hilang xtido… hohohohohoho ok chiow.. adios.. gud nite..

5 Responses to “contengan selepas exam…”

  1. mims says:

    a’ahlaa
    theme ni agak serabut
    kembalilah ke theme yg sebelum ni
    mendamaikan
    hu hu

    10.05 nk lauch topotato? aku menantikannye
    ———-
    topo: adui satu lagi undi negatif.. hohoho aku sayang theme ni…8-|

    [Reply]



  2. emptyspace says:

    entah kenapa ranking fwenz.info dah anak2 di bawahnye sukar untuk mendapat tempat di enjin pencarian google. di enjin pencarian yahoo mmg kita ngetop! mmg btol2 yahooo la!

    [Reply]



  3. razifmustapha says:

    mana ko jumpe patung iron man tu? realistik siot. weh daftar la blogspot, join utemblogger tu, meriah sikit ko ada. huhu
    ———-
    topo: hohoho patung tu mmg semart.. tp photographer je yg mcam x ikhlas…:-w

    [Reply]



  4. syamsulariff.com says:

    meh aku tolong berikan sedikit trafik untuk entri mothers day tu 🙂

    [Reply]



  5. catzer says:

    aiyak ko dah habis exam erk..layan ironman plak..best beb cite dia 😡
    ———-
    topo: memang best!!!

    [Reply]



Leave a Reply