ticki TAG tambola….

tag April 9th, 2008

ni la tag yang aku paling nak elakkan… kena jugak..time kasih la ye mama mimie…syarat utk tag ni… kena mainkan lagu pastu tulis lagu ape yg sedang dimainkan sambil menjawab soalan..dah habis satu soalan sila tkan next utk lagu seterusnya…sila kaitkan jawapan anda dgan lagu2 yang sedang dimainkan…

Soalan #1 : If someone say “Is This Ok?” You say?
Song : Capital E – bittersweet
Answer: sure… aku ok je…:)>-

Soalan #2 : What would best describe your best personality?
Song : bubbly-colbie cailat
Answer: hohoho macam kena je lagu ni ngan soalan ni… hahahah aku adalah aku… sape a xuka prangai aku.. bye…

Soalan #3 : What do you like in a guy/girl?
Song : angel’s ochestra- disagree
Answer: “huh??? ape yang aku suke….x suke kot…aku mementingkan x factor yang ssah nak dicari… hohoh

Soalan #4 : How do you feel today?
Song : scarecrow adams – disagree
Answer: I want it I got it I lost it then I found it
If you’re there then I guess I’ll see you when we get there
So we engrave on our graves all the things we want to say
Live and die I don’t know why I’ve got my head up high

Soalan #5 : What is your life purpose?
Song : Suicide Note – disagree
Answer: to become better… aku blom nak bunuh diri lagi#-o hohoho

Soalan #6 : What is you motto?
Song: Bukannya satelit – elyana
Answer: aku xde motto….

Soalan #7 : What do your friends think about you?
Song : barney theme song.. hohoho
Answer:ade yang kat aku gile, sengal, poyo, garang, xbleh blah.. Kurus.., dayus??.. ego.. tp paling xbleh blah ade kate aku suci.. hohohooh

Soalan #8 : What do you think about your parents?
Song : papa mama – hujan
Answer: soalan ni perfect timing btol..korang carik la sendri lagu ni… hohoohoh

Soalan #9 : What do you think about very often?
Song : Hantenkou Robo Dojibiron no Theme- theme song amek kt anime school rumble
Answer: ape dah jadi dgan aku ni…..

Soalan #10 : What do you think about bestie?
Song : funeral of heart – HIM
Answer: aku x tau bestie tu ape.. hohohoho kalo aku da tau nnt aku update…

Soalan #11 : What do you think of the person you like?
Song : ah moi chantek – hujan
Answer: “……. lagi skali lagu ni mmg kena.. hohohoho ape lg aku nak ckap???
Soalan #12 : What’s your life story?
Song : empayar mu – hujan
Answer:

umpan populariti taktik mu
budak hingusan, homo santapanmu
namun aku tidak pasti
cara mu itu dah basi

yg sudah sudah tapi berdendam
makin lama ku simpan makin kuat ku genggam
teman datang dan pergi
ada juga yg kembali

Soalan #13 : What do you want to be when grow up?
Song : lagu keluangman
Answer: nak jadi iron man… hohohooh

Soalan #14 : What do you think when you see the person you like?
Song : Koi no Jumon wa Papa-PiPu-Pa (lagu ni lagu yg aku buat background director presentation)
Answer: lagu ni buat aku rase nak menari…hohoh maybe I’ll dance

Soalan #15 : What do your parents think of you?
Song :revolusi mnda antarabangsa – kluk-kluk adventure
Answer: tanya la mereka… tanya aku watpe??
Soalan #16 : What will you dance to at your wedding?
Song : bedroom window – nice stupid playground
Answer:zapin kot… for sure x guna lgu ni la… x seswai langsung

Soalan #17 : What’s your hobby/interest?
Song : knocked silly – oag
Answer: buat keja bodo…

Soalan #18 : What’s your biggest fear?
Song : sabtuday – oag
Answer:hari sabtu… hohohoh esok da hari ahad plak… pastu da hari isnin.. kejap je cuti… keja byak nk kene submit isnin ni…hohohoho

Soalan #19 : What’s your biggest secret?
Song : anything – plain white T
Answer: semua bnde adalah rahsia… hohoho aku ni kuat berahsia…

Soalan #20a: What do you think about the person who started this tag?!!!
Song: so damn – clever plain white T’s
Answer: agak bijak gak la… xbleh blah

Soalan #20b: What do you think about the person who tagged you to do this entry?!!!
Song : revenge – plain white T’s
Answer: ko nak blas dendam sebab aku tag ko dulu ek???

so seperti biasa… rakan2 utem ku akan di tag…(aku x jumpa mangsa lain lagi la…hohoho…) bosan aku tgok korg asik buat tag yang same ulang2..

aku nak try tag blogger2 otai.. hohohoho

hohohoh sila la jawab ye kalo ade masa terluang…

p/s:

ada ape dengan topotato.com??

5 Responses to “ticki TAG tambola….”

  1. shatilah says:

    mengapa name ku naek?
    ———-
    topo: sbab aku bosan tgok korg buat tag yg same ulang2 hohohooh



  2. titan says:

    aghhh..weh. panjang gila TAG nih..:o

    Mati kutu aku nak nyanyi2 nih..:-w
    ———-
    topo: baru ko tau.. hohoho aku da cuba sedaya upaya nak elakkan tag ni.. kena gak…[-(



  3. m@m@ m1mi3 says:

    ooo kata aku balas dendam ek.. wakakak aku bukan balas dendam ar.. sajer je nak kasik ko bz di hari2 bz ni.. ngeh ngeh…

    weh buang ar link eya tu. da panas sangat da blog tu..
    ———-
    topo: da lame aku nak buang.. tlupa la.. da buang dah…



  4. azwanhadzree says:

    it will take a while
    tu pun kalau aku tak lupa :d
    atau buat-buat lupa.



  5. razifmustapha says:

    mcm mana nak wat ni? mencabar betul tag ni. Taknak buat takpe ke? hehe. kita main tag, sila reveal ape yang ada dalam wallet anda. (8 item minima) hoho
    ———-
    topo: kalo senang.. xde la aku pas kt ko.. baik aku buat sorg2 je.. hhohoho
    kalo ko nak buat tag tu buat je la.. pas2 pas je la kt sesape…