segmen khas bersama blogger…

Life April 5th, 2008

hohoho memandangkan ade lebih dari 500000 org blogger kat Malaysia ni dan telah terbukti bahawa blog merupakan satu medium penting yang mampu membawa impak yang besar… kini RTM akan menganjurkan satu segmen khas bersama blogger.. segmen khas selama 20 minit itu akan mula pada 20 april 2008 di RTM dan akan menjadi salah satu slot dalam warta perdana… kononnya.. segmen itu bertujuan untuk memberi ruang kepada kita.; para bloggers untuk memberi pendapat dan menunjukkan bahawa kerajaan sedia nak berurusan dgan media alternatif macam blog. selain ituslot ini juga bertujuan untuk membincangkan sebarang isu semasa yang ditimbulkan oleh para bloggers. menurut Menteri Penerangan yang baru,Datuk Ahmad Shabery Cheek kerajan sentiasa yakin dengan mandat yang diberikan oleh rakyat dan tak perlu berselindung dalam apa-apa juga keadaan.

sama-sama lah kita menonton warta perdana pada 20 April jam 8.00 malam.. hanya di RTM 1..

sumber dari bernama

——————————

ok tutup sesi formal… hohoho aku ade byak soalan nak diajukan pada kalian…saje nak tau pendapat…

  1. ok sape yg xtau Warta Perdana tu ape??? sila angkat tangan… hohohoho
  2. bila bukak TV… siapa yang trus bkak RTM tanpa mempedulikan bayak lagi channel lain???
  3. korang rase siape blogger 1st yg diorang nak panggil??? Kenny Sia?? Anwar Ibrahim?? Lim Kit Siang?? Afdlin Shauki??? ke Khir Toyo…
  4. rasa2 segmen ni boleh membawa ape2 kesan x pda dunia blog sekarang ni?? ke boleh letak anugerah “Saya blogger yang telah ditemu ramah di RTM” hohoho sure naik traffik kaw2 ni…
  5. ape lgi ek nak tanya… hohoho tgu je la 20 April ni ye…
tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

7 Responses to “segmen khas bersama blogger…”

  1. Mohd Ismail says:

    program ni akan tarek blogger2 politik je.. Kenny Sia mesti off the list punya.. ha ha.. Jeff Ooi mesti panggil.. Nik Nazmi (atau Azmi) pun akan di’panggil mungkin..
    ———-
    topo: mane la tau kan mereka nk buang tebiat jemput si kenny tu…hohhoho mmg confirm2 la die buat gile die kt warta perdana tu…

    [Reply]



  2. syamsulariff.com says:

    rockybru..mesti dijemput..antikhairy tu mungkin kena tapis 😀
    ———-
    topo: rockybru???

    [Reply]



  3. razifmustapha says:

    jemput mohdismail.net la. kan ke ko glamer mail. hoho

    [Reply]



  4. afif says:

    brape lame buley tahan??

    😕

    [Reply]



  5. blogmenjerit says:

    bila nak jemput aku ni? kuikui… 😕
    ———-
    topo: cube la berusaha sampai dapat..hohohooh

    [Reply]



  6. mims says:

    owh..politik je nih….ade agenda tersembunyi…hoho

    [Reply]



  7. cik afeera says:

    tetibe jer blog aku d jemput….hahaha….sile lah meluangkan mase depan tv anda yerk :p

    [Reply]



Leave a Reply