saya dah jumpa hosting yang best…

Blogging April 23rd, 2008

post ini bertujuan untuk mengucapkan terima kasih dan jutaan perhargaan kepada mereka yang telah memberi diriku pedoman untuk memilih hosting yang best.. berkat nasihat kalian semua… blog baru ku kini mampu berdiri megah di alam maya yang penuh pancaroba ini.. hohoho tapi blog tu masih belom rasmi lagi… aku xde masa lagi nak setting blog tu…

selain tu aku nak ucapkan terima kasih kepada saudara zaki blogjer.. sebab menawarkan untuk bg pinjam hosting die selama 6 bulan dalam usaha aku sedang mencari hosting yang best.. tapi memang bkan rezeki aku la… sebab tawaran tu dibuat selepas 2 jam aku membeli hosting baru.. hohoho xpe2 terima kasih atas tawaran berkenaan…

selain tu.. aku pon dapat satu lagi tawaran… service pemasangan blog secara percuma.. sebab menjadi insan-insan terpilih.. hohoho how lucky I’m.. tapi ak rasa aku xmemerlukan benda ni sebab aku nak explore sendri macam mana nak buat.. tapi yang bestnya hadiah ni boleh boleh dipindah milik.. so kepada sesiapa yang berhajat nak buat blog tapi xtau camne… dan berminat dgan service ni.. contact la aku.. akan ku pindah milikkan tawaran itu kepada anda… tapi sekiranya aku punya tu dah jadi milik org lain.. tapi ade yang masih berminat… hohoho kalian boleh membeli perkhidmatan tersebut dgan harga yang amat berpatutan.. lawati www.starstreet.us..hohooho iklan xberbayar…

tak lupa juga kepada tokey fwenz.info…saudara emptyspace sebab telah banyak membantu aku dengan menjawab pelbagai persoalan walaupun dia sangat sibuk… hohoho lepas abis exam ni.. lagi bertalu-talu la aku ajukan soalan yang pelbagai… diharap anda bersedia ye… hohohooh

hohoho blogger2 Malaysia ni memang baik hati dan suka membantu… hohoho ok2 siapa yang berminat nak sponsor custom theme plak untuk topotato.com sila angkat tangan /:)hohohoohoho…satu lagi… aku ingat aku je yang mencari pedoman nak beli hosting.. rupanya ade gak blogger lain yang tengah mencari pedoman membeli hosting… so guys sila lah serbu blog bob & razifali dan bantu lah mereka mencari pedoman… hohohoho adios dan wish me luck for final exam…

9 Responses to “saya dah jumpa hosting yang best…”

  1. am says:

    thanks for free promo ittew… btw boleh pindah milik hadiah tu tau…

    [Reply]



  2. syamsulariff.com says:

    best tak? best tak?
    ———-
    topo: so far memang best… tapi… lagi best kalo di sponsor cam ko… hohoho

    [Reply]



  3. megat says:

    tahniah! hebat bukan!?

    [Reply]



  4. menteil says:

    makin mantep la nnt..

    errr…
    bez ke pakai??
    ———-
    topo: so far ok.. laju.. support die best.. feed back dari customer superb.. ape lagi ek… erm…

    [Reply]



  5. blogmenjerit says:

    tahniah…

    8-|
    ———-
    topo: kenapa emoticon tu x melambangkan ucapan tahniah pon??? buat la camni len kali..
    tahniah
    <:-p

    [Reply]



  6. zaki blogjer says:

    Go go go Topo. Bila nk officially pindah? atau mantain dua2 blog sekali?
    ———-
    topo: sekarang ni x mampu lg nk mantain 2 blog bz dan blom ade niche yg sesuai… maybe 9-10 may ni kot pindah..

    [Reply]



  7. angriani says:

    alahai…bestnyer dia…dah ado hosting sendiri…jelesz akak tau….LOL…:d/

    [Reply]



  8. catzer says:

    kekekekke..mantap lah skang sudah boleh bikin mcm2 ngan blog sendiri tau /:)
    ———-
    topo: macam2??#-o

    [Reply]



  9. titan says:

    gaga. macam2 ko tulis aa. nak custom template? Wooo..aku pun nak. aku pakai yg free je..:o
    ———-
    topo: hohoho saje je try2 nasib… org Malaysia ni semua pemurah dan baik2 belaka… mane tau ade yg nak bg.. hohho

    [Reply]



Leave a Reply