greeny topo???

Reviews April 17th, 2008

hohoho aku baru je habis baca review pasal blog ni kt blogjer yang bertajuk greeny topo…aku suka tajuk review dia ni..anyway, zaki kena review pasal blog ni sebab aku adalah org ke 2 tergila dalam threesome contest di blog zakiyamani.. first time ada orang buat review pasal blog aku…. Great review.. awalnya masa zaki buat review pasl syam & titan, aku dah agak risau dan sgat tak sabar menunggu review untuk blog aku.. ye la… syamsulariff.com dgan EarnCent.com blog yang dah well establish dan agak hebat.. apa la yang dia boleh tulis pasal my liFe as TOPO ni hohohoo…sebab rasanya aku banyak gila merapu je dalam blog ni..rupa2nya aku silap… banyak benda yang menarik ditulis pasal blog aku ni… siap ade nasihat lagi..lepas setel masalah aku dgan topotato.com aku akan reconstruct balik blog ni.. susun balik widget2 die… tapi aku akan still guna theme damai yang eches buat ni walaupun dia da release theme baru bertajuk langit…. aku x suka warna biru..aku sangat suka warna hijau.. I’m greeny topo.. untuk tau lebih lanjut apa yang zaki tulis pasal blog aku ni… baca sendiri kat blogjer.com

THANKS bro for the great review….:)

p/s: ada apa dengan topotato.com??? hohohoho

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

7 Responses to “greeny topo???”

  1. oDiN says:

    pergh
    jeles siot aku
    aku nak gak !
    😐

    [Reply]



  2. Haney says:

    Congrats for getting a free review :d/
    ———-
    topo: hohoho thanks to both zaki and thanks to threesome contest….;)

    [Reply]



  3. menteil says:

    pemes la ko ek…
    ko tanak mememeskan aku ker??
    haha..
    mmg rosak bahasa aku…

    psstt…
    tadi ejas theme la..
    nak wat default
    ———-
    topo: ko memang da sedia femes.. aku da x mampu nak femeskan ko lagi hoohoh
    p/s: oooo xpe jap lg aku jerit kt blog ko…

    [Reply]



  4. mims says:

    woohoo…femesnye incik topo

    topotato? ape simboliknye kentang dlm hidup kamu? atau nme tuh mmg lgsung xde kne mgene dgn kentang? ho ho
    ———-
    topo: hohoho xbleh blah.. memang xde kaitan langsung dengan kentang topo-tato la.. bkan to-potato

    [Reply]



  5. zakiyamani says:

    Bagi yang jeles dgn free review yg topo dapat, tu lah hikmah nya spam, opssss… komen kat blog aku bulan lepas….. he he… :)>-

    anyway, topo, blog ko ni memang nampak really cool dan damai…
    ———-
    topo: hohoho blan ni nak berehat plak la.. da pnat spam opsss.. comment last month…
    cool and damai thanks to eches

    [Reply]



  6. zaki blogjer says:

    Timekasih topo ye utk link love. Review tu tak sempurna sangat. Nnti ada second round, klu menang lagi, bleh la buat lagi comprehensive

    [Reply]



Trackbacks

  1. template baru blog topo... | topotato.com

Leave a Reply