blog saya dapat pagerank 3…

Blogging April 30th, 2008

oleh kerana ada beberapa hari gap sebelom next paper.. aku pon membuka la mangga di laptopku ini.. hohoho dan seperti biasa aku pon memulakan aktiviti berjalan2 mencari blogger dan menjerit2 dimana-mana blog yang ada kotak jerit… so kepada mereka yang datang daripada kotak2 jerit… selamat datang aku ucapkan..semasa aku berjalan2 mencari blogger aku singgah di blogjer.com sbab dia ade post baru pasal google da update pagerank.. aku pon cuba2 nasib la mana la tau kot boleh naik ke pr blog ni.. asik 0 je.. tempat pertama yg aku check adalah kat fwenz.info punye pr checker.. tapi malangnya tokei da buang page tu sbab ade problem so aku pon mula la bertanya pada encik google.. first check aku sgat terkejut sbab kononnya blog ni dapat Free Google PageRank Checker Script kalo betul la gambar kat sebelah ni menunjukkan blog ni bersamaan dengan pr3..hohoho teruja gila aku… tapi aku masih tidak mempercayainya.. aku pon cubalah lah beberape belas pr checker lagi… dan hasilnya sangat memberansangkan.. hohoho 98% mengiyakan pr3 blog ni.. hohoho aku agak teruja dan gembira!!! ye la blog ni baru berusia 4 bulan… tapikan… blog ni akan dikapankan tak lama lagi.. selepas aku pindah kt topotato.com… takpe la kot.. stylo gak kapankan blog yang PR3.. hohoho bermakna la sikit pengebumian dia nanti…

ok kalau kalian semua perasan aku baru tukar theme.. dan aku masih lagi menggunakan theme buatan Malaysia.. iaitu theme bob mase blogohblog blom dijual.. theme ni aku kucar-kacirkan khas untuk topotato.com… hohoho tapi kan aku rasa macam blog aku ni menjadi sgat berat.. so guys I need your opinion.. sila jawab poll di sebelah kanan ini ya.. terima kasih…

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

7 Responses to “blog saya dapat pagerank 3…”

  1. zaki blogjer says:

    Wei, sayang beb. Dah PR3 tuh. Maintain la dua2, mungkin yg ni buat pasal topic lain je, mungkin psl social media ke, yg topotato tu baru buat pasal apa2 je
    ———-
    topo: tu la pasal.. terfikir gak sayang.. hohoho nak kena bertapa carik niche ni.. maybe this can be my english blog… hohoho idea2 datanglah kepada ku..8->
    jap2 social media itu apa???

    [Reply]



  2. syamsulariff.com says:

    tahniah diatas ke pr an anda..:)
    ———-
    topo: nanti aku ckap kt pr aku tu ko ckap tahniah.. mane la tau pasni die beranak pinak lagi..hohoho

    [Reply]



  3. Mohd Ismail says:

    aku rasa theme ni jadi berat sebab background image tu.. =)

    try carik yang lebih seragam coraknya & ringan..:)>-
    ———-
    topo: aku pon rasa begitu.. hohoho sebab tu aku buat beta testing ni…aku tgah mencari2 background2 yg mnarik…hohoho smoga aku berjaya

    [Reply]



  4. izzat says:

    congrat for the pr. ak still kosong..ngeh2.. huhu..:d

    [Reply]



  5. razifmustapha says:

    aku punyer pun pr3 gak. tak pernah check pun sebelum ni ape ntah pagerank tu. huhu
    ———-
    topo: aku tau ko pon dapt pr3.. aku chck skali td hohoho:)>-

    [Reply]



  6. en me says:

    tahniah diatas kejayaan pr3 ittewww.. semoga kiter leh jadi rakan siber yg baik2 gittewww..

    btw, samat ari buruh n keep it up bro!

    [Reply]



  7. johnny ong says:

    tahniah atas page rank 3

    [Reply]



Leave a Reply