topo hanya dikenali di alam maya…

Life, UTeM March 11th, 2008

hohoho setelah manjadi blogger selama tidak kurg dari 3 bulan++ nama topo hanya dikenali di alam maya sahaja.. xramai yang btol2 kenal dengan topo ni…. even blogger2 UTeM – tempat topo melajutkan pelajaran pon hanya sorg je yg btol2 tahu tentang topo dan mengenali siapa topo ini…saban hari di shoutbox topo kat sebelah ni…terdapat persoalan yang sama…siapa topo??? pertanyaan yang seumpana pertanya dimana Sharlinie?? hohoho sesuatu yang masih manjadi misteri hingga kini… kalo bloggersUTeM pon xknal siapa topo…bloggers lain lagi la confirm mereka xknal langsung siapa si topo ni…hohohoho

aku knal hampir semua blogger2 UTeM..dan setiap hari bila aku lalu sebelah diorg.. aku akan tergelak dalam hati..hohohoho sure korg x knal aku kan??? aku tgok skrg ni blogger UTeM cam dah buat komuniti blogger… dah siap buat gathering..hohoho aku x dijemput eh… xpe2 aku x ksah…korg mmg x knal aku…walaupon aku knal hampir semua blogger x kira yang baru lahir mahupun yang telah menjadi otai….

aku sebenarnya ade project yang kononnya best utk blogger2 UTeM tunggu je la..hohohoh bila project aku tu hampir manjadi realiti aku akan mendedahkan identiti sebenar topo di khalayak umum… hohoho utk phasa pertama projek ni.. aku memerlukan bantuan seorg blogger otai di UTeM dan juga merupakan otai illustrator… so kepada saudara razif mustapha… kalau free sila la buzz aku… link ym aku ade kt blah kanan atas.. topo express box… aku ade benda nak mntak pertolongan and ade benda nak bncang sket…sekiranya saudara tidak kebratan dan sudi membantu silalah buzz ye….majulah bloggers UTeM hohohooh

tak cukup? apa kata kalau subscribe je feed blog ni

16 Responses to “topo hanya dikenali di alam maya…”

  1. syamsulariff.com says:

    sape topo nie?

    [Reply]



  2. oDiN says:

    :d/:d/
    aku dh jumpe ko
    wahahahaha
    😛
    kt cafe .. nnt aku tegur ..aku akan jadi org pertama yg kenal ko dari kalangan blogger utem
    ———-
    topo: try la tgor…hohoho fyi.. ko bkan org yg 1st harap maaf

    [Reply]



  3. azwanhadzree says:

    projek besar ke? :d
    ———-
    topo: xde la.. projek kanak2 je…

    [Reply]



  4. razifmustapha says:

    projek mega2 ni, bley join ni. ayuh2 :)>-

    [Reply]



  5. azwanhadzree says:

    kanak2 yang besar 🙂
    ———-
    topo: phasa 1st aku sbanya logo UTeM bloggers united kt bawah tu.. tapi still blom thap optima yg aku nak…hohoho:-?

    [Reply]



  6. oDiN says:

    selamat dalam gif . kalo dalam png kena wat png hack for transparent .. smart !!

    dh ada community .. xder nk promote kt mane2x ker ? 😛
    ———-
    topo: aku nye aku da tuka jd gif… original kt page ajib still jpeg..benda ni still beta lagi… blom optimize lagi… lek dulu..

    [Reply]



  7. gie says:

    sama seperti aku..aku pun blogging sesorg tanpa ade org yang bantu…org dalam internet la yg salu bantu..kenal mereka..?tak pernah jumpe pun..blogger utm pun aku tak pernah jumpe kecuali sorg..rasso..aku selalu nampak dia..dan terus shout kat blog dia…hahaha…pernah sekali,aku berdiri,tepi dia..jarak dalam 1-2 meter je..tapi,dia tetap tak menyedari ade blogger berhampiran dengan dia..hahaha…best2…
    ———-
    topo: UTM ade populasi blogger yg agak ramai..mmg la susah nak knal… kira ok ape ko berdiri dalam jarak 1-2 meter… aku slalu selisih bahu dgan blogger kt UTeM ni.hohohooh

    [Reply]



  8. nUUr says:

    haha..mcm misteri nusantara la pulak..siapa topo?hoho.. UTEM tu ape ek.,mcm katak d bwh tmprung la ak nih
    ———-
    topo: hohoho aku x ksah org xtau pasal UTeM ni…meh sini aku bg tau…nama panjang die universiti teknikal malaysia melaka.. dulu kolej Universiti..(KUTKM) tahun lpas baru tukar nama… nak tahu dga lebih lanjut silalah gunakan google ye.. sekian terima kasih:)>-

    [Reply]



  9. nuX says:

    :d aku lagi besh dowh Topo.. Topo ni budak skolah aku dulu!! herm, aku penah keje ngn blogger yg aku kenal! lagi rock! hehehe
    ———-
    topo: aku knal ramai blogger..mreka je yg xknal aku…hohoho

    [Reply]



  10. BaseGuardian says:

    Topo, hulk punyer trailer dah kuar. Wa kasi tau psal wa tau lu memang kaki comic punyer ;)gi tgk kat blog aku

    [Reply]



  11. fendy says:

    topo hawt~
    ———-
    topo: apa itu hawt????#-o

    [Reply]



  12. neeziee says:

    aku lebih suka tak dikenali diluar.

    [Reply]



  13. eya says:

    aku mesti ko tak penah langgar bahu kan.. ngeh ngeh.. ko kat cubic ke DT ek?

    kalo hari jumaat, ko nampak sorang makcik mengheret 2 anak perempuan dia, itu lah aku.. hehehehhe

    weh afif tu budak matrik n9 ek? ko matrik n9 ke? kenal apit? kenal firah? kenal makhtariah??

    pasal tag, nanti2 la aku wat. wat masa ni, aku dalam keadaan tak ok. so tak mampu nak pk pasal tag2 ni.. 🙂
    ———-
    topo: afif tu bkan matrix n9..die mtrx mlake… aku kt cubic..

    [Reply]



  14. deiyno fawwazah says:

    aku kenal topo…hik2.bukan kenal je.aku kerje dgn die.good leader.tapi agak sengal.tapi aku suke care die kerje.senyap.ber-daddy-kasi-duit.hehe.

    topo,get well soon.
    ———-
    topo: xde r berdedikasi sgat pon…. aku ni x pape.. ko yg skit truk…

    [Reply]



  15. deennasour says:

    orang tak kenal aku sangat,
    tapi aku salu buat panggilan hangit kat readers blog aku lepas number hp diorang terkantoi..
    bila jumpa plak..
    diorang lansung tak kenal aku sbb?
    muka aku berbeda sekali dlm alam realiti~

    [Reply]



  16. aniely says:

    saya bLoger dr UPM ..takde ker bLoger dr UPM?? haih sian saye ….

    [Reply]



Leave a Reply